Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה גמר חתימה טובה:

אני כעת בארה"ב חושב על כמה רכיבים שווים להביא לארץ.

אני רוצה לקנות סאב ומגבר מונו CLASS D בשבילו, וגם להביא את ה - PIONEER DEH-P80MP.

ככה נתחיל לאט לאט להרכיב מערכת טובה.

למישהו יש הצעות?

אני מחפש בסכום לא יקר (מגבר + סאב) שיצא משהו כמו 550$.

תודה רבה.

פורסם

שזה כולל את ה 35 אחוז מע"מ שתשלם בארץ? כי עם חבילה גדולה יש אחוז מאד גבוה שיתפסו אותך.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

נניח שלא... יש לך הצעה?

אני מאוד מתלבט אם לקנות סאב עם או בלי קופסה.

בלי קופסה הסאבים פה זולים.

אם אפשר אז גם לתת טיפה הסבר על התאמות בין מגבר מונובלוק לסאב.

(מבחינת הספקים). ברור שיש גם את השפעת היענות תדר של המגבר והסאב.

תודה :-)

פורסם

איך תביא גם קופסא, נראה לי שעדיף לך כבר לבנות קופסא בארץ

איזה מוזיקה אתה שומע? אתה מחפש יותר עוצמה או יותר איכות? אפשר לשלב בין השניים, כמה מקום יש לך בבאגז בשביל זה והאם אתה מוכן להסחב על משהו כזה (כי זה ממש ממש כבד):

Image Dynamics IDMAX 12" Dual 2ohm VC - 280$

אתה צריך מגבר שיכול לתת כ-1000 וואט RMS ב-1 אום, אופצייה אחת זה ה:

Hifonics Titan TX1505D - 200$ in eBay

או שתיקח את הגרסא של ה-2 סלילים של 4 אום בסאב ותחפש מגבר שיכול לתת 1000 וואט ב-2 אום כמו זה:

Infinity Reference 1211a - 270$ in eBay

אם אתה לא מחפש משהו כזה חזק הייתי ממליץ לך לקחת את ה IDQ של IMAGE DYNAMICS, הכל יצא לך הרבה פחות יקר.

בהצלחה

פורסם

אתה צריך מגבר שיכול לתת כ-1000 וואט RMS ב-1 אום

לא צריך מגבר שנותן 1000 וואט , הסאב הזה פועל יופי גם עם 350 וואט .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה צריך מגבר שיכול לתת כ-1000 וואט RMS ב-1 אום, אופצייה אחת זה ה:

לא רק כמו שעופר אמר שהוא יעבוד יופי עם 350 וואט RMS.

יש גם גירסאת V3D4 שזה ידרוש עבודה בהתנגדות של 2 אוהם שיותר נפוצה.

אבל מה שכן, הוא לא עולה 280 דולר, ובכל מקרה, אני לא הייתי מסתכן בלהביא IDMAX מאיביי, עקב בעיית המרכוז של המגנט, ואם אני לא טועה בפעם האחרונה שמישהו מכר את V3D4 באיביי הוא מכר אותו עם ספיידר קרוע (רואים בתמונות שזה מחוזק עם אזיקון, והוא גם מציין זאת בפירוט).

בכל מקרה המחיר של הסאב הזה זה 449 דולר, ע"י המפיצים המורשים.

under construction..

פורסם
ואם אני לא טועה בפעם האחרונה שמישהו מכר את V3D4 באיביי הוא מכר אותו עם ספיידר קרוע (רואים בתמונות שזה מחוזק עם אזיקון, והוא גם מציין זאת בפירוט).

בכל מקרה המחיר של הסאב הזה זה 449 דולר, ע"י המפיצים המורשים.

אתה בטח מתכוון לתמונה הזו....

idmax12.jpg

פורסם

אני מחפש שהסאב יהיה באמצע בין SQ ל - SPL.. בשביל מוזיקה שחורה וגם מוזיקה אלקטרונית.

ואם מישהו יכול לתת טיפה הסברים על איך להתאים מגבר לסאב מבחינת הספקים זה יהיה אחלה.

תודה.

פורסם

אולי כבר תצאו מההגדרות המטופשות האלו של הSQ והSPL???

"אני רוצה שילוב של השניים" , "אני מחפש משהו בין SQ לבין SPL" ---->יותר נכון SQL או במילים נורמליות נטולות פלצנות-----> אני מחפש גם דיוק וגם עוצמה...

אם מישהו חושב שסאב מדוייק של 400-500 וואט RMS לא יפרק לכם את הרכב ולא יבייש שום סאב"SPL" אז אתם טועים.

שמישהו ישב פעם אחת ברכב עם סאב 1000 וואט RMS שמקבל בדיוק את העוצמה הדרושה לו ללא נפילות מתחים הוא יבין, שלא ניתן כלכך להנות מזה.

לעומת זאת סאבים של 500 וואט RMS ש"מוצהרים לSQ" , יעשו את העבודה נהדר, אם אתם רוצים "הרגשה חזקה של תנועת אוויר"...תקנו מפוח זה יותר זול והרבה פחות מסובך.

אם אתם מחפשים "מס'ג רצחני לגב" אז יש בשביל זה תוספות למושב הרכב שמרטיטות לכם את הטוסיק והגב בתנועות מעגליות או לחילופין אני מכיר אחלה של מסג'יסטים באיזור המרכז- זה גם יהיה יותר זול.

אם אתם רוצים גם להנות מהסאב אז זה כבר משהו אחר.

דיוק זה לא ההפך מעוצמה , ניתן להשיג את שניהם, שום דבר לא בא על חשבון השני.

אין מניעה שסאב מדוייק ומהיר יהיה פחות עוצמתי מסאב כזה או אחר.

גם IDMAX בתיבה פתוחה עם הגברה של 800 וואט RMS, יכול בשמחה ובששון לגרום לכם נזקים כבדים מאוד לאוזניים.

under construction..

פורסם

green_monster: אתה מצטט אותי אז למה לא טרחת ללחוץ על הלינק שאליו קישרתי, החברה שאליה קישרתי אמינה, לאחרונה קניתי ממנה IDQ והיא קיימת כבר המון זמן ומתפקדת יפה מאוד. בנוגע ל IDMAX והאם הוא צריך משהו כזה - זה לא בשבילי או בשבילך להחליט מה יספק את פותח הטרד, אני מודע לעובדה שדרייברים שדורשים פחות הספק וגם קטנים יותר במימדים נשמעים נהדר לכן לא בחרתי לקחת בעצמי את המפלצת הזאת אבל אני רק עוזר לו להבין מה הוא יכול להביא בתקציב שלו (לטעמי זוהי חבילה מדהימה במחיר ממש לא יקר), שמעתי IDMAX שהותקן בתיבה אטומה והוגבר ע"י JL Audio 500/1 למיטב זכרוני וזה היה פשוט חוויה. בנוגע ל SQ ו SPL אני מניח שאתה משיב לבחור האחרון שהגיב כי אני לא זוכר שהשתמשתי במונחים האלו כאן כדי לעזור לו.

עופר - בנוגע להערה שלך, אני מבין שהתנסת כבר עם הסאב אז אתה בטוח יודע יותר ממני, אבל סתם לידע כללי, אם אפשר מגבר חזק (נכנס לו בתקציב) לא עדיף? שהוא יחליט על כמה לכוון ווליום וגיין.

פורסם

מורן, ההתיחסות בציטוט היא רק כלפי המחיר.

המחיר של הIDMAX הוא 449$ אצל המפיצים המורשים, כל מה שנמכר אצל מפיץ לא מורשה, קח בחשבון שיכול להיות משהו לא בסדר, גם לי אין בעיה להזמין מאף אחד ויש לי נסיון עם כמה וכמה מקומות בחו"ל, אך לפי הבנתי מאילו שיש להם נסיון נרחב עם הסאבים של image dynamics, בכלל והIDMAX בפרט, הבנתי שהיה להם דפקט בייצור וסאבים הגיעו תקולים, ולכן גם אתה יכול למצוא אותם במחירים זולים.

יש דברים שאני מנסה ללמוד מנסיונם של אחרים,ולנסות לצמצם את האפשרויות הבעייתיות.

לא כיף לשלם 280 דולר על סאב ואז להוסיף דמי משלוח של עוד איזה 100 ש"ח(אוויר), ואחרי שאתה משלם למכס עוד 35 % ,אתה מגלה שהסאב תקול ויש צורך לתקנו בתוספת נאה של 500 ש"ח בארץ.

ההפרש, בין קנייה במקום מסודר ואמין לבין "מציאה" שיש יסוד סביר שיכולה להגיעה תקולה, עדיף לשלם את ההפרש ולהיות שקט.

under construction..

פורסם

ברור שלא כיף, אפילו מבאס מאוד אבל במקרה של מתן - הבחור נמצא בארה"ב ויכול פשוט ליסוע לחנות הזאת או אחרת כמו mmxpress.com / speedsound.com / mainstreet-audio.com כל אלו מוחרים בערך באותו המחיר כמו גם האתר שאני ציינתי ולכן זו לא מציאה ממש, כמובן שזה אומר לקנות ממפיצים שלא קיבלו "Authorized Internet Reseller" להפיץ באנטרנט ע"י החברה אבל בתכלס מה הסיכוי שהסאב לא תקין, ובמקרה שבאמת הוא קיבל סחורה תקולה הוא יצטרך לשלוח את הסאב ולשלם את העלויות גם אם הוא קנה ממפיץ מורשה, שבסך הכל קונה את אותה הסחורה, סטטיסטית הסיכוי שהוא יקבל מוצר לא תקין נמוך מאוד, ואם אפשר לראות את התקלה ויזואלית אז אחלה כי הוא יכול להחזיר להם לפני שהוא חוזר לארץ, לא יודע אם שווה להוסיף עוד 155 דולר בשביל זה. בכל אופן זה כבר עניינו ולא ענייני, אם לקנות ממפיץ מורשה או לא זה מעבר לטרד הזה לדעתי. אם אתה רוצה ללכת על בטוח ב-100 אחוז פשוט תתרחק ממוצרי חשמל ... סתם :)

• תוכן חדש...