Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

ברשותי פיאט אונו בה מותקנת מערכת:

Kenwood KDC-2023

Cadance Q4000

Morel Pulse 6.5"

morel MT-22

bazooke 10"

אני מאוד מרוצה מהצליל אבל מרגיש שמשהו מגביל את המערכת.

לדעתי הסידי כאן הוא החוליה החלשה, ומכיוון שיזדמן לי להיות בחו"ל בזמן הקרוב חשבתי לקנות שם.

קודם כל, האם השיפור שיתקבל מהחלפת הסידי יהיה משמעותי?

דבר שני חשבתי על פיוניר 6700 בתור חדש, אני לא חושב שיש משהו בתקציב של עד 170 דולר שיתקרב.

דעתכם בנושא תתקבל בברכה, בתודה מראש.

פורסם

חו"ל+דולרים => U.S.A נכון?

אז תרד מהפיוניר. תצטרך לכיילו בארץ.

אם כבר - לך לכיוון של ה-Alpine אך במסגרת התקציב שלך תוכל לרכוש רק את הדגמים המאוד פשוטים.

דבר שלא חכם יהיה לעשות.

האופציה הכי טובה,לעניות דעתי, במסגרת התקציב המוגבל וביחס לשאר המערכת, היא לרכוש פיוניר סדרה 5 פה בארץ בסביבות ה-1100 עד 1200.

חוץ מזה, וזה מה שחשוב - מה גורם לך לחשוב שה-HU שלך הוא המגביל (למרות היותו מאוד פשוט ומינימלי)?

מה חסר לך בסאונד? האם אתה יכול לשים אצבע? או שקשה לך להצביע על משהו?

אם קשה לך - נסה להגיע לאחד המפגשים ותן לחברה עם הנסיון להאזין למערכת ואולי יוכלו לכוון אותך.

פורסם

לפי מה שאני יודע דווקא דיי יקר שם מורי האלקטרוניקה, אולי עדיף לשקול קניה בדיוטי פרי

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אירופה יקרה, אבל כמו שאמרתי באנדורה אין מכס על מוצרי חשמל.

רום, אני צריך שאתה תשמע את המערכת ותגיד מה לדעתך חסר, בסה"כ זאת המערכת שלך לשעבר...

פורסם

שטויות. המחירים באנדורה כמו בארץ ואפילו לעיתים יותר.

אל תשכח שהמחירים באירו.

אנדורה הייתה גן עדן לישראלים לפני 6 שנים ומעלה.

אני אישית רכשתי שם HU פיוניר, סט קומפ' של JBL סדרה גבוהה, מגבר וכו' לרכב במחיר של HU ורמקולים בלבד פה בארץ.

כמו כן - בביקור נוסף רכשתי מע' ביתית ששווייה בארץ היה 30K ש"ח ב 6K ש"ח (אחרי מכס ששולם במלואו).

כיום - לא משתלם לחלוטין.

חבל אך זה המצב.

אגב - באופן ספציפי לגבי HU's - זה הדבר היחיד שמחירו היה דומה למחירים בארץ ולא היה כ"כ משתלם (הבדלים של 200-300 ש"ח לכל היותר). כמובן - לפני 6 שנים.

אז כך שהיום המצב שכלל וכלל לא משתלם לרכוש שם HU's.

פורסם

למה שלא תקח פיוניר סדרה 7 משומש בארץ?

יש כאלו בפורום שמוכרים 760 פרימייר עם אחריות לעוד שנה.

או 7600 או 7650.

תנסה לחפש, זה יתן לך תמורה יותר טובה מאשר אלפיין פשוט.

under construction..

• תוכן חדש...