Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

למישהו יש אולי שרטוט חשמלי של המאווררים כמו בפיג'ו 405 או איזה שהוא רכב שיש לו 3 רלאיים עם שני מאווררים זהים שעובדים פעם בטור ופעם במקביל כדי לקבל 2 מהירויות ממאוורר בעל מהירות אחת!

אבל אם אפשר עם יונט הכוונה "מפסק" ולא עם חיישן טמפ' כמו ב 306

עוד משהו שרטוט חשמלי למערכת איתות ובלימה כמו ברכב אמריקאי

תודה מראש זאהר, :-)

פורסם

אתה רוצה שרטוט של איך לחבר את זה או שרטוט של איך זה קיים ב405?

כי שרטוט איך לחבר את זה בעזרת מפסק זה לא בעיה להכין.

פורסם

זאהר שלום

תוכל להוריד מהקישור שצירפתי לך את הספר של HAYNES עבור פיג'ו 405 שנים 88-96.

בסוף הספר קיימות סכימות חשמליות עבור מערכות החשמל השונות.

אנא הורד את הקובץ היום מכיוון שאסור לי להשאיר את הקובץ

בשרת מטעמים שונים.

http://www.icfn.net/~mark/Haynes%20Manuals%20-%20Peugeot%20405%20Service%20And%20Repair%20Manual%20petrol%20(88-96).pdf

ספר לי האם זה עזר לך.

מרק

איזה כייף לי :)

פורסם

שיטת הפעלת 2 מאוררי רדיאטור בשתי מהירויות ע"י 3 ממסרים וללא כל נגד נקראת

"הפעלה טורית/מקבילית".

כשהממסרים מחברים את 2 המאוררים בטור הם עובדים לאט כי המתח מתחלק בין 2 המאוררים וכל מאורר פועל בחצי מתח (והזרם זורם בטור באותה עוצמה דרך 2 המאוררים).

כשהממסרים מחברים את 2 המאוררים במקביל הם עובדים מהר כי כל מאורר מוזן במתח המלא ופועל עצמאית ללא תלות במאורר השני.

יתרונות השיטה: אין צורך בנגד המתחמם ובוריו המתחממים גם.

חסרונות השיטה: שיטת פעולה מסובכת כשבזמן תקלת נתק בקו לא יפעל אף מאורר במהירות האיטית במצב טורי. קושי לאתר התקלה בגלל מורכבותה עקב הרבה חוטים, חיבורים ומגעי ממסרים.

שלחתי אליך בפקס, ברגעים אלו, שרטוט של מע' טורית מקבילית למאוררי רדיאטור של פיאט דובלו

דיזל JTD. עקרון הפעולה וחבורי הממסרים זהה בכל רכב. הממסר השלישי הנו בעל מגע הנוגע, במצב מנוחה בנקודה אחת ובמצב פעולה בנקודה שניה.

שיטת אורות בלם ואתות ברכב אמריקאי הנה שנורת הבלם משותפת לאתות האחורי והעקרון הנו שאל ידית האתות מגיע זרם ממתג הבלם וכשידית האתות במנוחה היא מעבירה הזרם אל 2 הנורות האחוריות הדולקות באור בלם. בהפעלת אתות לצד שמאל זרם אור הבלם מתחבר רק לנורה הימנית ולהיפך. כך שבזמן הפעלת אתות אז מאחור האתות מהבהב לצד אחד ובלחיצת בלם נדלקת רק נורת בלם אחת בצד השני. אם יש פנס בלם שלישי מרכזי הוא ידלק תמיד בזמן בלימה.

שיטה זאת כמובן שפחות בטיחותית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

(ארז)

אם אתה מעוניין בסך הכל לחבר את המאווררים לחשמל הרכב ואתה תוכל לבחור את המהירות בצורה שבה תיארת, זה מאוד פשוט, רק צריך להכין שרטוט,

אם ככה אתה מעוניין כמובן! אם כן אני ינסה להכין משהו... נראה מה ייצא...

• תוכן חדש...