Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגבים ברכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

ברצוני לקנות מגבים חדשים לרכב השאלה היא איך אני יודע מהו גודל המגבים שברכב שלי?

והאם קל להתקין אותם?

תודה!

פורסם

בהום סנטר,אייס ואוטודיפו יש קטלוג עם גדלי המגבים-אופצייה ראשונה ופחות מומלצת,הם יקרים שם מאד.

אופצייה שנייה-קח מטר\סרגל ארוך עם יחידות גם באינצ'ים ותמדוד את האורך של המגבים הקיימים שלך.

מקווה שעזרתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אינך בטוח בקשר לגודל , סע לאחד הסניפים, קח עימך את אחד המגבים וגש איתו למוכר על מנת שיביא לך את אותו מגב באותו הגודל בדיוק.

ההרכבה פשוטה ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תיקח מטר תמדוד בס"מ מה האורך של כל מגב ותקנה בהתאם :-)

המידות בד"כ באינצ'ים אז מקסימום תחלק ב 2.54 יצא לך באינצ'ים...

פורסם

מצטרף לשרשור:

1. לקראת החורף, אני רוצה להחליף את המגבים שיש לי (לא יודע מאיזה סוג הם) למגבים איכותיים וטובים יותר.

איזה סוג של מגבים מומלץ לנהג שנוסע גם בגשמי זלעפות, משהו שיחזיק מעמד חורף שלם?

מאיפה כדאי לקנות (באזור המרכז)?

מה מחיר סביר למגבים כאלה?

2. אחרי בדיקות חוזרות ונשנות, מסתבר שכנראה המהירות של המגבים תקינה.

למרות זאת, אני מעוניין להגביר את המהירות של המגבים (זוכרים, צריך לנהוג גם כשיש גשם זלעפות...?).

איך אפשר לעשות את זה?

הרכב הוא מיצובישי סופר לנסר, GLI סאלון, 97', 1600 סמ"ק.

פורסם

:-) בואנה יש לנו מהנדס חדש ..

אם המנוע עובד על המהירות המקסמלית אין לך אפשרות אחרת אלא להחליף במנוע יותר מהיר

ולהתאים אותו במקום הקיים תחשוב על הרעיון :-P

פורסם
:-) בואנה יש לנו מהנדס חדש ..

אם המנוע עובד על המהירות המקסמלית אין לך אפשרות אחרת אלא להחליף במנוע יותר מהיר

ולהתאים אותו במקום הקיים תחשוב על הרעיון :-P

זאהר, אנא קרא את תגובתי אליך בשרשור על חגורת הבטיחות.

הדבר האחרון שאני מצפה בפורום מקצועי שכזה, זה לקבל תשובות ילדותיות...

פורסם

אמת, חשוב להתקין מגבים טובים גם בחורף וגם בקייץ. אני משתמש בPJ או בוש, אצל חנויות חלפים הם בדרך כלל יותר זולים למעט מבצעים. באשר לשינוי מהירות, ספקני אם זה רעיון טוב.

את מהירות הנסיעה אנו אמורים להתאים למצב הכביש והראות, אפילו עד עצירה בצד. גשמי זלעפות, מטיבעם , עוברים אחרי מספר דקות.

שנה טובה וגשומה

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
אמת, חשוב להתקין מגבים טובים גם בחורף וגם בקייץ. אני משתמש בPJ או בוש, אצל חנויות חלפים הם בדרך כלל יותר זולים למעט מבצעים. באשר לשינוי מהירות, ספקני אם זה רעיון טוב.

את מהירות הנסיעה אנו אמורים להתאים למצב הכביש והראות, אפילו עד עצירה בצד. גשמי זלעפות, מטיבעם , עוברים אחרי מספר דקות.

שנה טובה וגשומה

חנויות חלפים קטנות ברוב המקרים זולות יותר, תנסה גם להתמקח עם המוכר, לפעמים זה עוזר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
.

את מהירות הנסיעה אנו אמורים להתאים למצב הכביש והראות,אפילו עד עצירה בצד. גשמי זלעפות, מטיבעם , עוברים אחרי מספר דקות.

שנה טובה וגשומה

סלבו קרא בעיון את מה שכתב צבי, מצב של גשם זלעפות בארצנו הקטנטונת, הוא מצב נדיר מאד,

כמו האפשרות שמחירי הדלק ירדו מחר במחצית ממחירם הנוכחית, מהירות המגבים , תוכננה ביפן,

לכל מדינות אירופה המושלגות והגשומות, ולא לישראל היבשה, חסרת הגשם, כמו שנאמר בשביל כוס חלב לא קונים פרה, אז בשביל שבר ענן אחד לא קונים מנוע מגבים מהיר יותר!

השקיע את הכסף בדברים נחוצים יותר ברכב, חברי הפורום יוכלו בוודאי לת לך שלל הצעות למכביר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, רוב תודות על עזרתך, אבל ביקשתי עזרה מקצועית בנושא מגבים, לא תחזית על מזג האויר באקלים הישראלי או כיצד להתנהג בתנאים כאלה ואחרים (ובטח לא ייעוץ פיננסי).

לא ברור לי מדוע בפורום כ"כ מקצועי ואיכותי, מתעסקים בעיקר בהרצאות, הטפות מוסר ותשובות לדברים שלא נשאלו (או הודגש שלא בהם מתבקשת תשובה), במקום להשיב תשובה עניינית ומקצועית.

• תוכן חדש...