Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגבים ברכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סלבו, לעיתים כאשר נותנים לך תשובה נוספת, "והרצאה" וידע מעבר למה שהתבקש, זה יכול להועיל ולעזור לאחרים בשאלות שצפויות להגיע.

על כל ידע ומידע נוסף כולנו נגיד תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא ברור עד כמה כדאי להשקיע במגבים "איכותיים" ויקרים.

יכול מאוד להיות שעדיף לקנות מגבים זולים, ולהחליף אותם כל שנה - הרי גם היקרים מתייבשים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

צודק, עדיף לקנות מגבים זולים ולהחליפם כאשר הם אינם תקינים מאשר להשקיע במגבים יקרים.

אני מחליפה מגבים ברכב כאשר הם כבר אינם עושים את עבודתם, או כאשר מגיע זמן טסט ואז הבודקים מבקשים להחליף אותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא ברור עד כמה כדאי להשקיע במגבים "איכותיים" ויקרים.

יכול מאוד להיות שעדיף לקנות מגבים זולים, ולהחליף אותם כל שנה - הרי גם היקרים מתייבשים...

אפשר לקנות מגבים איכותיים (לאו דוקא יקרים) לחורף, ואת הנוכחיים להשאיר לקיץ (פשוט לבצע החלפה). אני יודע שיש לא מעט שעושים את זה - אבל כדי שאוכל לעשות את זה, אני צריך לקבל קודם המלצה למגבים איכותיים...

פורסם
אפשר לקנות מגבים איכותיים (לאו דוקא יקרים) לחורף, ואת הנוכחיים להשאיר לקיץ (פשוט לבצע החלפה). אני יודע שיש לא מעט שעושים את זה - אבל כדי שאוכל לעשות את זה, אני צריך לקבל קודם המלצה למגבים איכותיים...
צר לי לחלוק גם על נושא איכות המגבים וגם על שימושם בקייץ. אני עדיין בדעה כי מגבים חשובים כמו בלמים: מגבים מחומר לא איכותי מצפצפים על השמשה דבר המצביע על מריחה החומר הסיליקוני של המגב, לכלוך אשר קשה להסירו ומטשטש את השמשה. באשר לשימוש בקייץ: בימינו כאשר האויר מזוהם כאופן קבוע ועוד יותר בקיץ , אנו שוטפים לעיתים קרובות את השמשה הקדמית. שימוש במגבים ישנים או זולים למטרה זו משאיר סימני בוץ (לא קפה) אשר יכולים להסתיר ילד חוצה כביש!!

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
צר לי לחלוק גם על נושא איכות המגבים וגם על שימושם בקייץ. אני עדיין בדעה כי מגבים חשובים כמו בלמים: מגבים מחומר לא איכותי מצפצפים על השמשה דבר המצביע על מריחה החומר הסיליקוני של המגב, לכלוך אשר קשה להסירו ומטשטש את השמשה. באשר לשימוש בקייץ: בימינו כאשר האויר מזוהם כאופן קבוע ועוד יותר בקיץ , אנו שוטפים לעיתים קרובות את השמשה הקדמית. שימוש במגבים ישנים או זולים למטרה זו משאיר סימני בוץ (לא קפה) אשר יכולים להסתיר ילד חוצה כביש!!

אוקי, אז איפה אפשר לקנות מגבים איכותיים???

פורסם

בחנויות חלפים וחלקים לחשמל רכב, אם מכירים אותך כלקוח קבוע , בדרך כלל מקבלים הנחה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
איזה מגבים איכותיים יתאימו לסופר לנסר?

מה צריכה להיות עלותם?

מגבים מתוצרת בוש נחשבים מגבים איכותים, אשר לעתים נגנבים מהרכב, בגלל איכותם!

מחירם כ70 שקלים לזוג!

בסופר לנסר כמדומני אורך הלהבים שונה, בין ימין ושמאל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בקטלוג לשנת 2005 בנושא מגבים מציין היבואן(לגבי מגבי PJ צרפת)שבתנאי האקלים בישראל

יתכן צורך בהחלפת מגבים פעמיים בשנה.אני יכול להעיד ששנים מכרתי ללקוחות רק מגבי "בוש",

למרות המחיר היחסית גבוה הם נמכרו היטב.אלא מה,אותו לקוח היה צריך במועד מבחן הרישוי

ואו בתחילת החורף להחליף שוב.גם מנסיון מגבי "אמריקן יגל" עושים את אותה העבודה.

כך לא נותר להחליט ,כמה רוצים לשלם עבור מגבים שברור שפעם בשנה לפחות תיצתרכו להחליפן.

נתי

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

סלבו היקר

המגבים ברכב נועדו על מנת לבצע פעולה תקינה של ניקוי השמשות.

הן בחורף והן בקיץ.

לא פחות חשוב גם בקיץ (והסבר זאת לכל מי שאומר לך שבקיץ הוא מרכיב את הישנים).

לדוגמא :

הרכב שנוסע לפניך עלה על מישטח רטוב ממים ,בוץ,או כל דבר שיכול להתיז על חלונך הקידמי.

ועכשיו יש לך אפשרויות: או להמשיך להיתאמץ ולראות מבעד לחלון המלוכלך (המגבים ישנים מידי ויבשים ולא ניתן להבחין במה שקורה מבעד לחלון)

או להפעיל את המגבים ולנקות היטב את החלון ולהמשיך את הנסיעה בביטחה.

כמו שאמרו קודמיי, גם אני קונה מגבים פשוטים וטובים (זולים) ומחליף אותם כשבא זמנם .

על מנת לבצע החלפה של המגבים בעצמך,זה תלוי בך

אם יש לך ידע כיצד לפרק את המגב ולהרכיב חדש .

הבט על המגב ונסה להבין איך הוא ניכנס לשם, זה כבר תלוי בך .

את המגב ניתן ליקנות ללא הזרוע (אין חובה להחליף את כל הזרוע).

בהצלחה

ירון מאיר

פורסם
סלבו היקר

המגבים ברכב נועדו על מנת לבצע פעולה תקינה של ניקוי השמשות.

הן בחורף והן בקיץ.

לא פחות חשוב גם בקיץ (והסבר זאת לכל מי שאומר לך שבקיץ הוא מרכיב את הישנים).

לדוגמא :

הרכב שנוסע לפניך עלה על מישטח רטוב ממים ,בוץ,או כל דבר שיכול להתיז על חלונך הקידמי.

ועכשיו יש לך אפשרויות: או להמשיך להיתאמץ ולראות מבעד לחלון המלוכלך (המגבים ישנים מידי ויבשים ולא ניתן להבחין במה שקורה מבעד לחלון)

או להפעיל את המגבים ולנקות היטב את החלון ולהמשיך את הנסיעה בביטחה.

כמו שאמרו קודמיי, גם אני קונה מגבים פשוטים וטובים (זולים) ומחליף אותם כשבא זמנם .

על מנת לבצע החלפה של המגבים בעצמך,זה תלוי בך

אם יש לך ידע כיצד לפרק את המגב ולהרכיב חדש .

הבט על המגב ונסה להבין איך הוא ניכנס לשם, זה כבר תלוי בך .

את המגב ניתן ליקנות ללא הזרוע (אין חובה להחליף את כל הזרוע).

בהצלחה

ירון מאיר

מאיר ידידי היקר, לרגע לא המעטתי בחשיבות שמשות נקיות וראות ברורה בקיץ, בחורף, בסתיו, באביב, בלילה, ביום, בצהרי היום, בשעות ערב, בדמדומים, בתנאי ערפל, כשיש אובך, כשיש ליקוי חמה, כשיש ליקוי ירח, בכביש, בשטח, בזמן הימצאות הרכב בתנועה או בחניה, ביום חול, בחג, באיסרו חג, בחול המועד, במועדי יהודים, במועדים מוסלמים, דרוזים, בדואים, צ'רקסים, שבט הבושמנים או בכל תנאי או זמן נתון אחר (אם יש משהו ששכחתי, אנא יידע אותי, שאוכל לעדכן את הרשימה).

פורסם

אל תשכח שבעת מטר מטאורים גאות או שפל וגם בעונת הרבייה של הסלמנדרה המצוייצת יש צורך במגבים רעננים טובים איכותיים קלים ומצויינים...

חברה די כבר, כולה מגבים תקנה זוג איכותי (או לא), העיקר שיעשה את העבודה וסע לשלום.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...