Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק המחשב שוואלה אני לא אחנה בסימטה חשוכה אני לא פה אני לא שם...רק המחשב הזאת שווה את המקיף

כמובן לרכב ב40 רכב בעשר חבל על הכסף

פורסם

ביום שבת חבר שלי חזר בבוקר מבילוי איבד שניה את הריכוז בכיכר נכנס עם הסובארו DL שנת 92 בפונטו חונה לפונטו קצת הפנבס טיפ טיפה הפגוש ומכיוון שנדחף קדימה גם שריטה בכנף הימנית

והחבר שלי עשה טוטאל לוסט כי הרכב כבר לא יקר מדיי

בכל אופן בחיים הוא לא היה מקבל את הסכום הזה מקונה שהיה קונה ממנו את האוטו וככה יש לו סיכוי לקבל בסביבות 14K הוא מברך את היום שעשה את הביטוח המקיף על הסובארו שלא שווה יותר מדיי...

אני לא אומר שזה טוב לעשות תאונות או משהו אבל יכול לקרות לכולם אם באשמתו או עקב אי תקינות הרכב כמובן שהוא מאוד התבאס האוטו היה יד ראשונה שנת 92 עם מנוע חדש...

לא עלינו

שלא נדע

סעו בזהירות

פורסם

אם כבר מדברים על זה... מה ההבדלים בין צד ג' למקיף? מה המקיף מוסיף שאין בצד ג'?

(יש לי מקיף שעומד לפוג בעוד כ-3 חודשים, ואני עדיין בהתלבטות האם שווה לחדש או להסתפק בצד ג')

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אם כבר מדברים על זה... מה ההבדלים בין צד ג' למקיף? מה המקיף מוסיף שאין בצד ג'?

(יש לי מקיף שעומד לפוג בעוד כ-3 חודשים, ואני עדיין בהתלבטות האם שווה לחדש או להסתפק בצד ג')

במקרה של תאונה מקיף מכסה את הנזק לרכבך בעוד שצד ג' מכסה רק את הנזק למי שפגעת בו באם אתה אשם,אם המכונית שעליה אתה נוהג היא המכונית שבפרופיל שלך אני הייתי עושה לה צד ג'.

פורסם
שלום,

ברשותי פיאט אונו שנת 93, חוגגת בחודש הבא 6 שנים בבעלותי.

כשקניתי אותה ביטחתי אותה גם בביטוח מקיף (מה שבטוח - בטוח), למרות שאף פעם לא נזקקתי לו ב-6 השנים הללו..

מאז המחירון הולך ויורד ביחס הפוך לאהבה המושקעת. המצב הוא שמחיר המקיף הוא קצת פחות משליש מחיר הרכב.

הדילמה היא - האם להמשיך ולחדש את הביטוח או להגיד "תודה שלא נזקקתי לו עד היום" ולהיפרד יפה?

אולי חבל על ההוצאה, אבל מנגד - השקט הנפשי (אם בגניבה, אם בנזק ).

אני יודע מה מרפי אומר ואני מקווה מאוד שהוא לא קורא כאן:smile: ...

באיזה שלב אתם וויתרתם על המקיף? או כל דעה אחרת.

gilgil.

הרכב שלך שווה ע"פ מחירון לוי יצחק לחודש ספטמבר 8,400 ש"ח. לרכב כזה לא עושים ביטוח מקיף מכיוון שעלות הביטוח כמעט מתקרבת לעלות הכוללת של הרכב.

רק ביטוח חובה עולה כ 2000 ש"ח. לדעתי תבטח בצד ג' ותוסיף שמשות וגרירה בלבד.

פורסם
לי יש רק צד ג', שמשות וגרירה. (לרכב כזה חייב גרירה!)

חבל על הכסף לבטח במקיף.

זהו, זו ההתלבטות שלי... כיום הביטוח שלי הוא חובה ומקיף בAIG. בחידוש הבא, הכוונה היא לעשות חובה במקום אחר, זול יותר (AIG הם בין היקרים בחובה), אבל לגבי ג' ומקיף יש התלבטות. מצד אחד- זה נכון שמקיף הוא בזבוז כסף (ובחלק מהמקומות שביררתי בשנה שעברה בכלל לא היו מוכנים לעשות מקיף על הרכב שלי, בגלל גילו- שנת 94). מצד שני- סגרתי על מקיף בAIG בגלל שההפרש בינו ובין צד ג' היה 400 ש"ח בלבד, שזה לא סכום גדול מספיק בשביל לוותר עליו...

נראה לי שהשנה אני פשוט אעשה סקר שוק רציני, ואם יהיה הפרש מספיק גדול בין צד ג' איפשהו ובין מקיף כלשהו, נישאר עם צד ג' (ושמשות וגרירה). נראה לי שיש יותר מדי חברות ביטוח שמרויחות מהרצון שלנו בשקט נפשי...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...