Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בנתונים בלבד (לא Repair Manual) אלא מפרטים של מומנטים נפחים וכו' (כמו ב Haynes Data CD). מה שיש לי זה:

1) AtrisTechnik2004

2) Automotive - Auto Tech Encyclopedia 2002

3) Workshop 2001

בכל אחת מהתוכנות ישנו מגוון רכב של נתונים עבור רכבים מסוגים שונים ומשנות יצור שונות.

פורסם

מאזדה לאנטיס 2000 1.8 ליטר

ד"א... הלינקים עם הקבצים להורדה לפי מה שראיתי עם בעצם קובץ אחד שמחולק לכמה קבצים

אני צריך להוריד את כל הקבצים כדי לקבל את הנתונים? (מין הסתם כן) אבל שאלתי היא מה יש בקבצים האלה..!

פורסם

וואללה בדיוק חפשתי לי...

סוזוקי בלנו 98 1.6L glx (הזרקה).

כ"ס,פירוט על המתלים,מומנט,מהירות מירבית,0-100,מיכל דלק,צריכה וכו'...

פורסם

שלושת השמות שהצגתי הן למעשה תוכנות מסחריות הכוללות נתונים של כל מיני סוגים של רכבים.

אין לי שום אפשרות להוציא משם נתונים ספציפים עבור סוג רכב מסויים. אין לי גם רשימה של רכבים בכל אחת מהתוכנות. הדרך היחידה לדעת אם נתוני הרכב/מודל מסויים נמצא בתוך תוכנת הקטלוג - היא להתקין את התוכנה ולחפש את הרכב+מודל. (ויש שם המון).

כרגע מוצגים הקשורים לאחת התוכנות. לצורך התקנה, יש להוריד את כל הקבצים, לפתוח את הקיבוץ, ולכתוב את הimages על הדיסק. לאחר מכן ניתן להתקין את התוכנה.

כעקרון התוכנות מיועדות למוסך - ולכן כוללות מגוון רכב של נתונים טכניים של הרכבים.

אני מצטער שלא הסברתי את זה ישר בהודעה הראשונה.

לגבי שתי תוכנות האחרות, אני מתכוון בזמן (שבוע) הקרוב להעלות גם אותן לרשת, ולשים את הקשורים לפורום.

לפי מה שראיתי הקטלוג המלא והמעודכן היותר הוא AtrisTechnik2004 שלמעשה זהו Workshop 2004, (ניתן להתקין אותו גם באנגלית)

• תוכן חדש...