Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן - מנסיון של כמה שבועות, אלו לא שמועות - הגטס האוטומטית זה משאבת דלק של 1:9 ואפילו גרוע יותר. בידנית דווקא אוטו לא רע בכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חן - מנסיון של כמה שבועות, אלו לא שמועות - הגטס האוטומטית זה משאבת דלק של 1:9 ואפילו גרוע יותר. בידנית דווקא אוטו לא רע בכלל.
ומה חשבת שמכוניות אחרות מייצרות דלק?...

מכוניות חסכוניות באמת אין היום,ולמעט היאריס,לפחות בנושא צריכת הדלק,אין הרבה צידוק לקנות דווקא מכונית קטנה.

ולרוני,רוב המכירות של הגטס הן לציי רכב בשל העובדה שהיא זולה ואמינה בצורה מוחלטת,ברמה שהקליאו וה 206 יכולות רק לחלום עליה.

לי אין סבלנות להכנס 11 פעם למוסך בשנה וחצי,וגם אם המכונית הספציפית הזו היא כמובן לא מידגם מייצג,כמעט כל בעל 206 או קליאו שניתקלתי בו כבר ביקר כמה פעמים במוסך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות.

התגובות של היום אלו לה התגובות של הלילה.... אתם עכשיו אומרים לי שהבחירה הכי טובה זה גטס (אכן מדובר ברכב ידני) . אני נסעתי בכזאת אוטומטית.... הפנים שלה ממש אחלה. אבל היא בקושי סוחבת... ולא בדיוק מהנה. מה גם, שלפי דעתי היא קצת חסרת אופי. אני לא אוהב את העיצוב.

משום מה הייתי מעדיף לשמוע כי ה205 אוטו יותר טוב ויותר אמין כי אני מחבב אותו יותר, לא שנהגתי בו אבל הוא בהחלט נראה לי יותר מהנה לנהיגה. אבל אם הוא נופל בהרבה מהגטס אז אין מה לעשות.

פורסם
שמע, כאחד שנהנה מהרכב כבר שנתיים , לאוטו אין שום בעיה! האוטו מראה מימדים של קטן, אבל בפנים היא מרווחת..המושבים בקדמיים נוחים ואוחזים, המנוע שלה נבחר למנוע האמין ביותר לשנת 2004(אם אני ימצא את הכתבה אני יביא) בקשר לכוח, 1400 ידנית תעשה את העבודה מעולה. אבל אם אתה תלך על 1400 אוטו' עדיף ליסוע באוטובוס.

עוד דבר כל הרכבים מליסינג ושאר השכרות ,הגטסים שם כולם קרועות ושחוטות מכל הכיוונים אז תצפה למלא בעיות , שכמובן הבעלים הקודמים עשו.

אם תקנה פרטית אז תאמין לי האוטו הזה לא רואה הרבה מכוניות בקטגורייה שלה ובכלל...

SRONIS אמר 206 וקליאו B , בזמנו 10 G עשו כתבת מבחן דרכים, בדרך לקליאו הלכו הברקסים ו206 יש לה איכות נסיעה מזעזעת..אבל אתה לבד יש לך צרפתייה אז אני מבין למה אתה משוחד.

אמינות, כוח הן לא הנק' החזקות של ה206, אבל איכות הנסיעה.....

יכולה ללמד הרבה גדולות יקרות ממנה על איכות נסיעה ועוד יותר על חווית נהיגה (אפילו רק עם 75 סוסים צרפתים עצלים).

עם כל הכבוד להתקדמות של הקוראנים, מבחינת מתלים הם רחוקים מאירופה ואת חויית הנסיעה שהייתה לי לא מזמן בגטס 1.3 אוטומטית אני יכול לסכם בעיקר כרועשת וקופצנית.

פורסם
ומה חשבת שמכוניות אחרות מייצרות דלק?...

מכוניות חסכוניות באמת אין היום,ולמעט היאריס,לפחות בנושא צריכת הדלק,אין הרבה צידוק לקנות דווקא מכונית קטנה.

ולרוני,רוב המכירות של הגטס הן לציי רכב בשל העובדה שהיא זולה ואמינה בצורה מוחלטת,ברמה שהקליאו וה 206 יכולות רק לחלום עליה.

לי אין סבלנות להכנס 11 פעם למוסך בשנה וחצי,וגם אם המכונית הספציפית הזו היא כמובן לא מידגם מייצג,כמעט כל בעל 206 או קליאו שניתקלתי בו כבר ביקר כמה פעמים במוסך.

חן, ככל הנראה יש לך מניות בכלמוביל , אבל מנוע ה1.35 לא סתם מוחלף.

הוא פשוט מנוע לא מספיק מוצלח, ויחד עם זאת - בזבזני.

אני לא מצפה מהרכב לייצר דלק, אבל לקבל צריכה של 1:9 הייתי מצפה מדיהטסו שרייד שנת 90

עם קרבורטור סתום , ולא מסופר מיני חדשה.

אם אני הייתי צריך לבחור רכב עד 45 אלף ש"ח, הייתי בלי ספקות בכלל, הולך על פולו 1.4 ידנית מהצורה שאחרי מתיחת הפנים בערך משנת 2000.

הרבה יותר איכותית ואמינה מהצרפתיות , יותר איכותית מהיונדאי וגם יותר חסכונית (עושה כ1:14)

וזה לא כי אני משוחד , אלא כי פשוט זה מהווה פשרה ראויה ביותר בין יפן/קוריאה לאירופה.

vwpolotdicomfbs465.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
75? :(

וכמה סוסים יש בגטס?

אוךך אחרי 150 סוסים יהיה לי קשה לעבור למשהו פחות מ100.. מילא המשקל מפצה אבל עדיין... פחות מ 100 :(

ל 1.34 יש 82 כ"ס ול 1.6 יש 105 כ"ס.

נוחות הנסיעה בגטס לא מיתקרבת לנוחות של הקליאו או ה 206,אולם היא טובה יותר מבקורסה או בפונטו.

פורסם

פולו? המחיר יותר גבוה משאר הרכבים שצויינו כאן.

והתיקונים לא עולים יותר בגלל שזה פולקסוואגן?

ואיך חווית הנהיגה בה? כמה כוח יש לה?

פורסם
75? :(

וכמה סוסים יש בגטס?

אוךך אחרי 150 סוסים יהיה לי קשה לעבור למשהו פחות מ100.. מילא המשקל מפצה אבל עדיין... פחות מ 100 :(

ל206 1.4 יש 75 כ"ס. ל.1.6 יש 90 כ"ס עד 2001 כולל ו110כ"ס מ2001.

לגטס יש ב1.35 83 כ"ס ו105 כ"ס ב1.6.

ה206 1.4 היא עגלה מוחלטת, אבל הידנית היא בהחלט הפתעה לטובה.

יצא לי לנהוג הרבה על 206 1.4 ידנית של חברה טובה שלי ומאוד נהנתי מהנהיגה ואפילו הופתעתי שפיז'ו הקטנה סחבה בגבורה 5 מבוגרים בינוניים עד גדולים+ציוד בעליות של פוריה ואפילו הצליחה לעקוף מכוניות איטיות בביטחה.

כמו כן הרכב היה מודל 01', בבעלותה על לפני חודשיים וחצי עם למעלה מ100 אלף ק"מ ותקלה אחת בלבד שבה הפסיק המד טורים לעבוד.

עוד מכונית משפחתית "משעממת" אבל מפתיעה לטובה היא האסטרה ממודל 99' ומעלה. אני מאוד אוהב את הרכב הזה ומופתע ממנו לטובה כל פעם שאני נוהג בו (לא אין לי אסטרה, לחבר טוב יש).

פורסם

לא אין לי מניות בכולמוביל,יש לי 8% הנחה קבועה+3 שנים טיפולים חינם...הבנת?

ולא אתה משוחד,הפולו באמת מכונית מצויינת,ולעובד שלי היו 3 פולו,כולל זו שהוא נוסע בה כיום(2003)והיא באמת מכונית מצויינת,רק שבגירסה האוטומטית שלה היא צורכת 10.5 ק"מ לליטר...

התחזוקה שלה לא יקרה,ואם היא היתה עולה פחות,בלי היסוס הייתי קונה חדשה.

פורסם
לא אין לי מניות בכולמוביל,יש לי 8% הנחה קבועה+3 שנים טיפולים חינם...הבנת?

ולא אתה משוחד,הפולו באמת מכונית מצויינת,ולעובד שלי היו 3 פולו,כולל זו שהוא נוסע בה כיום(2003)והיא באמת מכונית מצויינת,רק שבגירסה האוטומטית שלה היא צורכת 10.5 ק"מ לליטר...

התחזוקה שלה לא יקרה,ואם היא היתה עולה פחות,בלי היסוס הייתי קונה חדשה.

הוא ביקש בפירוש ידני.

ולכן המלצתי.

לדעתי כשרוצים קטנה אוטומטית, צריך באופן גורף להתרחק מאירופאיות, אבל זה לא רלוונטי כאן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי אני די מבולבל (וכן אני מגיב יותר מדי.. אבל זה ממש חשוב לי.אני ממש אוהב לנהוג ולא רוצה להתפשר).

היו כאן הייחסויות לידני.. לאוטומט.. וכלפי כל דבר הביקורת שונה.

אז אם אפשר איכשהו לסכם... בנוגע ל ידני!! ידני!!!! על מה כדאי להסתכל?

100 כוחות סוסים ומעלה עדיף.... אופי כמובן... מתחת ל40k עדיף... 2000 ומעלה..

אמינות...

פורסם

איך אתה משווה בכלל את החתיכת פחית שימורים הצרפתייה הזאת 206? 75 כ"ס מ1400 ליטר...ולגטס שיש לה 1341 נפח...מוציא 82 כ"ס...אז חאלס לחרטט וזה לא אוטו טוב אלא אוטו מעולה...

פורסם

והנה אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה. הוא רוצה ידני, 100 סוסים ואופי. אתם באמת רוצים להמליץ לו על פאקינג גטס? ומעניין את סבתא שלי אמינה. מי שמחפש אופי במכונית, ורוצה ליהנות, לא יקנה גטס בגלל שהיא אמינה (סבתא שלי תקנה).

בתקציב הזה אני חושב שנכנסת קליאו B עם מנוע ה-1.4 16V בעל 98 כ"ס (או 95, תלוי מאיפה מסתכלים). היא מאוד זריזה, מהנה לנהיגה, בטוחה וזולה לאחזקה. אז היא תכנס עוד פעם וחצי בשנה למוסך - ביג דיל. אם הוא חושש מזה, שיקנה גטס 1.35 מהשכרה וזהו.

איך אתה משווה בכלל את החתיכת פחית שימורים הצרפתייה הזאת 206? 75 כ"ס מ1400 ליטר...ולגטס שיש לה 1341 נפח...מוציא 82 כ"ס...אז חאלס לחרטט וזה לא אוטו טוב אלא אוטו מעולה...

אם ה-206 היא פחית שימורים אז מה הגטס בדיוק? קופסה של טאפרוור? 75 כ"ס מ-1.4 ליטר זה אמנם לא הרבה, אבל במבחן המציאות מסתבר שזה לא פחות מה-82 של הגטס (שאם תשאל אותי, יונדאי תמיד היו אופטימיים ביותר בנוגע לנתוני ההספק שלהם...). נראה לי שנפלת במלכודת הדיסוננס הקוגנטיבי - בגלל שיש לך אחת, זה האוטו הטוב ביקום...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...