Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה יש לי כמה שאלות

הראשונה היא איך הכי טוב לנקות את מערכת הקירור ואולי מישהו יודע איפה מנקזים את האויר בסאני ולפי איזה סדר.

השנייה לגבי מערכת הדלק כשהמנוע טיפה מתאמץ במיוחד בעליות אני שומע את השסתומים די חזק, האם ניקוי עם תוסף יפטור את הבעיה ואם כן איזה הכי טוב?

והאחרונה יש מצב שבגיר אין צורך להחליף את השמן אלא רק לבדוק ולהוסיף כי בתחלס אין לי בעיות איתו.

פורסם

ניקוי מערכת הקרור הכי טוב לעשות אצל מכון רדיאטורים.

העלות ממש לא גבוהה, והם יודעים בדיוק מה הם עושים.

ייתכן שהרעשים שאתה שומע הם צלצולים במנוע.

באיזה סל"ד אתה שומע את הרעשים האלה?

אם אתה מוריד הילוך וממשיך את העליה באותה מהירות בהילוך נמוך יותר, האם הרעש נעלם?

כדאי ואף רצוי להחליף שמן גיר גם עם הגיר עובד טוב, בדיוק כמו שאתה מחליף שמן מנוע ופלאגים למרות שהמנוע עובד טוב.

בצע את ההחלפה על פי הוראות היצרן.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...