Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אל תיקנה ג'אנטים יד שניה כי אתה לא יכול לדעת מה הם עברו בחיים ויכול ליהיות שהם עקומים אבל אתה לא תיראה את זה... תחסוך עוד קצת ותביא *** תביא = תרכוש *** חדשים...

פורסם
ואני אומר שהחלפתי טרמוסטט 3 פעמים כי הוא נשרף ..

יואיל כבודו ויסביר לי מה זה טרמוסטט שרוף? כי אני יכול לחשוב על טרמוסטט שרוף רק בהקשר של חלק חילוף שיושב על המדף בזמן שהמוסך נשרף!

כל אופציה אחרת לא מובנת לי לחלוטין.

אמרת בהתחלה שאתה לא מבין כלום בעניין וזה באמת סבבה, באת בשביל לשאול וללמוד.

אבל כשאתה אומר שהטרמוסטט נשרף 3 פעמים אתה נשמע כמו זאב רווח!

("עשה לך סמטוחה מכל הפלאגים") :-P

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי הסדר:

1. יישור קו - מנוע, בעיות חשמל, בדיקת בלמים, החלפת כל דבר החשוד בקלקול

2. החלפת צמיגים

3. (לדעתי) החלפת בולמי זעזועים למשהו יותר מוצלח מהמקור

4. מכאן, מה שבא לך.

סך הכול המנוע של הקוואליר חביב ורועש, עם צריכת דלק ממש מעולה בשביל נפח כזה.

לא הייתי נוגע בו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשאתה לוקח נפח כ"כ גדול ומוציא ממנו הספק כ"כ מגוחך, כדאי מאוד שצריכת הדלק שלו תהיה נמוכה!

אני עדיין מחכה להסברים מפותח השירשור, מה זה טרמוסטט שרוף?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז מצטער על ההיענות המאוחרת, לא הייתי בדיוק בבית... חזרתי רק היום.

1. בקשר לאוטו, הרכב יילקח לבדיקה במכון, לאתר תקלות נוספות, בעיית החשמל תטופל,

2. בקשר לצמיגים, חשבתי להתחיל קודם בטאסות (הם די נורמאליות, ומוהדקות ע"י ברגים, לא באוויר) אבל בכל אופן במידה ואני אאתר משהו טוב וזול, נחליף.

בקשר לצמיגים ? יש למישהו המלצות על חברה כלשהי ?

3. ולשאר: בקשר לטרמוסטט, הבעיה הייתה שהוא לא עבד, המד הראה שהמנוע עובר את ה 90 מעלות כל הזמן ומעלה, במוסך החליפו אותו 3 פעמים, בטענה שהוא שרוף. אם כבודו אומר אחרת, אני למדתי לא לסמוך על מוסכניקים, ועוד יותר לסמוך מחברים בפורום... אז אם תוכל לפרט קצת יותר כדי שאני אשכיל יותר, אני אשמח ...

4. בקשר לפילטר הפתוח, שמעתי את ההצעות, זה מלווה גם בהחלפה לאגזוז פריוויר (תקנו אותי אם אני טועה). אבל אמרו לי שההחלפה של הפילטר לפילטר פתוח, תפגם במנוע היות והוא יתלכלך מהר מאוד.

5. בקשר לבולמים, זהו חלק באוטו שלא יצא לי להתנסות איתו. אם מישהו יוכל לפרט אני אודה לו...

6. חלונות מושחרים - אחוריים - כמה האופציה הזאת עולה, ומה הדעות פה עליה ?

7.מה לגבי ניקוי המנוע ? שמנים וכאלה, הכוונה לניקוי חד פעמי ולא לתוספים יומיימים...

8. עוד שאלה, החלק האחורי של האוטו לא יפה לעין (לטעמי לפחות) החלק האחורי מוגבה אצל הקווליר, והאגזוז והפתח יציאה שלו מאוד בולטים לעין, מה שיותר לא יפה הוא שהם חלודים לגמרי... והפתח ממש קטן... (הנה האגו הגברי שלי מתעורר לחיים :-))

האם קיימת אופציה להחלפה של הדוד האחורי (הקרוב ליציאה) והפתח יציאה - הכוונה לא לאגזוז לחץ, או האם קיים אגזוז לחץ שלא עושה רעש ? או רעש ממש מתון ?

אני יודע שאני כאב ראש, אבל אני לומד מהר... אז תודה לעונים

פורסם

נראה לי הרעיון הכי טוב עד עכשיו במקום לשגע לכם את השכל - EBAY

לפי הפירוט כאן זה פילטר אוויר קר - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CAVALIER-2-4L-95-96-97-98-99-00-01-02-COLD-AIR-INTAKE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38634QQitemZ7995008453QQrdZ1

למה הכוונה ?

הפנסים - דגם מיוחד ?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-02-CHEVY-CAVALIER-EURO-ALTEZZA-TAIL-LIGHTS-LIGHTS-00_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33716QQitemZ7994134146QQrdZ1

לוח מכוונים...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/i220-95-99-CHEVROLET-CAVALIER-AUTO-REVERSE-GLOW-GAUGES_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43952QQitemZ7995057772QQrdZ1

אפשר להשיג בארץ ?

בולמים - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-95-99-CAVALIER-SUNFIRE-GRAND-AM-COILOVERS-SPRINGS_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33582QQitemZ7994604994QQrdZ1

משהו מהדברים האלה יעלה בסבירות נורמאלית בארץ ?

פורסם
הידע שלי במכוניות הוא ידע אפסי, זה אני מתכוון לשנות (כל עזרה תתקבל בברכה...).

אני מעוניין לבדוק איזה שיפורים אני יכול לעשות לאוטו שיעובר לבעלותי,

שברולט קווליר 98, 2200 סמ"ק. 15", 195/65.

אני צריך צריך להחליף באוטו, אץ מערכת הגלגלים, כלומר למצוא ג'נטים טובים של 15" - אם מישהו מכיר אני גם אשמח לעזרה, וגלגלים איכותיים שמתאימים, המלצות יתקבלו בברכה.

בנוסף לזה, אני צריך להחליף את כל מערכת החשמל באוטו. ויש בעיות בלתי פוסקות עם הטרמוסטט ...

אז דבר ראשון, אני ממש צעיר בעניין, ובבקשה תעזרו לבחור מתחיל, אני צריך למצוא מוסך טוב באזור הצפון, שמתמחה בבעיות חשמל. אם מישהו מכיר בעיות דומות עם הטרמוסטט בקווליר זה יעזור, (בחצי שנה החלפנו את הטרמוסטט 3 פעמים) - אני מניח שיש בעיה אחרת ששורפת את הטרמוסטט כל הזמן.

בכל אופן, איזה עוד שיפורים אפשר לעשות לאוטו, אני לא מבין גדול, ואני לא מחפש אוטו שעושה רעש, רק נראה ברמה גבוהה לעין ועם רמת ביצועים גבוהה. יש פוטנציאל כלשהו ?

קיט חצאיות מלא

פנסים שקופים

פנסי אנג'ל אייז קדמיים

ספוילר חמוד

סלון עור מלא

דשבורד במגוון צבעים (ניתן למצוא בEBAY)

ועוד מלא דברים

תריץ חיפוש בEBAY.

פורסם

אני קורא את השירשור הזה וכמעט דומע.

לבחור עם הקוואליר, תקשיב, אתה רק כותב פה הודעות מפה ועד אחר כך, ממלא את השרשור הזה בשטויות.

קח את האוטו שלך לחשמלאי רכב, תקן לו את בעיות החשמל

אחר כך סע לפנצ'ר מאעכר - קנה צמיגים וסע עם האוטו החסכוני שלך בהנאה מרובה.

לא פנסים ירוקים שקופים

לא פסי קישוט בצבע מבריק על הדלתות

לא תמונה מודבקת של בריג'יט ברדו [בשנים הטובות]

ולא קמע מהרב כדור יעשו מהאוטו שלך מה שהוא לא [רכב ראוי לנהיגה]

רוצה לשפר?

שים שלט למכירה על האוטו ותחליף אותו.

לשאר העונים בשרשור הזה, חברים, אנשים פה סומכים עליכם, אם אומרים לכם שמערכת החשמל מחורבנת וצריך להחליף צמיגים, לשלוח את הבחור לקנות ידיות מבריקות לרכב \ פילטר אוויר פתוח \ חוט דנטלי מהשק"ם - זה לצחוק לו בפנים.

אני לא בטוח שכולם הפנימו את זה, אבל אנשים קוראים את הפורום הזה ונותנים הרבה משקל למה שנכתב פה [או כך הם לפחות מספרים] - אז בבקשה, נסו להתגבר על יצר ה"שיפורים" שלכם וחשבו באופן רציונלי.

[ולא, לשפר אונו 1400 עם פס קישוט מודבק עם סיליקון לא נופל להגדרה של רציונל]

רון.

נ.ב. - כמו קודמי באגירה, גם אני אשמח ללמוד על תרמוסטט שרוף.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מי שנהג על הקוואליר 150 כ"ס יודע שהאוטו הזה הוא פשוט סכנה לציבור. מנוע חזק בהחלט, שמורכב על אוטו לא יציב, עם הגה לא מדויק, התנהגות כביש מסוכנת, ברקסים שעושים טובה שעוצרים ואני מניח שכשהתאונה מתרחשת לבסוף אתה מגלה שיש לו בקושי שני כוכבי ENCAP במבחני ריסוק.

פורסם
אני קורא את השירשור הזה וכמעט דומע.

לבחור עם הקוואליר, תקשיב, אתה רק כותב פה הודעות מפה ועד אחר כך, ממלא את השרשור הזה בשטויות.

קח את האוטו שלך לחשמלאי רכב, תקן לו את בעיות החשמל

אחר כך סע לפנצ'ר מאעכר - קנה צמיגים וסע עם האוטו החסכוני שלך בהנאה מרובה.

לא פנסים ירוקים שקופים

לא פסי קישוט בצבע מבריק על הדלתות

לא תמונה מודבקת של בריג'יט ברדו [בשנים הטובות]

ולא קמע מהרב כדור יעשו מהאוטו שלך מה שהוא לא [רכב ראוי לנהיגה]

רוצה לשפר?

שים שלט למכירה על האוטו ותחליף אותו.

לשאר העונים בשרשור הזה, חברים, אנשים פה סומכים עליכם, אם אומרים לכם שמערכת החשמל מחורבנת וצריך להחליף צמיגים, לשלוח את הבחור לקנות ידיות מבריקות לרכב \ פילטר אוויר פתוח \ חוט דנטלי מהשק"ם - זה לצחוק לו בפנים.

אני לא בטוח שכולם הפנימו את זה, אבל אנשים קוראים את הפורום הזה ונותנים הרבה משקל למה שנכתב פה [או כך הם לפחות מספרים] - אז בבקשה, נסו להתגבר על יצר ה"שיפורים" שלכם וחשבו באופן רציונלי.

[ולא, לשפר אונו 1400 עם פס קישוט מודבק עם סיליקון לא נופל להגדרה של רציונל]

רון.

נ.ב. - כמו קודמי באגירה, גם אני אשמח ללמוד על תרמוסטט שרוף.

אמת ויציב! :)

אולי שמישהו יואיל לנעול?

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...