Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל בוקר טוב (יש כאלה שקמים עכשיו).

למי שזכור ולמי שלא יש לי רכב שתי סאבים קנווד שקניתי לא מזמן,והם דווקא די טובים ואפילו מבחינתי טובים יותר מהפיוניר 304 305 ו-306,אבל בכל זאת הוא לא ברמה של כל המערכת וזה מעצבן אותי.

ההגברה שיש לי ברכב היא המגנט פאנטום ולמי שלא יודע אז הוא אמור לתת 675 ב2 אוהם,אני רק לא יודע איזה סאבים להביא.

בינתיים אני מתלבט בין הסרווין HED,לסרווין V MAX לרוקפורד P1 לרוקפורד P2 והצעות נוספות כמובן יתקבלו אבל מבין הארבעה מה עדיף?

דרך אגב הסאב חייב להיות 12 אינץ' ואני חייב לקנות 2 (בגלל הבניה ובגלל העדפה שלי ל2),וכמה שיותר מדוייק ואמין,ושכל אחד יהיה כמובן סליל אחד בגלל ההגברה,לא יותר מ400 RMS לאחד,הם יהיו בתיבה אטומה של 70 ליטר,ועד 1000 שקל לאחד(כולמר מחיר שוק עד 1000 שקל לאחד)

ראיתי בזאפ קדנס(איך הם?),בזוקה,היפוניקס ועוד,אני לא יודע מה לעשות.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לא אמרת מה התכלית.

רכשת פיונירים, החלפת, רכשת קנווד, החלפת.

אתה לא אומר לנו מה בדיוק אתה מחפש, מה זאת אומרת "לא עומדים עם שאר המערכת"..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עוצמה זה לא מה שאני מחפש באלמנטים שאני יקנה כי עוצמה לא תהיה חסרה לי עם 2 סאבים.

אני מחפש איכות,שהסאב יגיב טוב יותר בתדרים הנמוכים ויגיב פחות לתדרים הגבוהים,כי אני לא אוהב שיש מן "וווווו" ששומעים במוזיקה,אני אוהב רק להרגיש את הסאב לא לשמוע אותו ובלי שיהיה צורך לחתוך אותו ב50HZ אם אתה מבין את הכוונה שלי.

פורסם

לפי דעתי יש לי עוד חברה להציע לך שתתאים לדרישות שלך.

PHASE

הפייזים מאוד מאוד איכותיים ואם תיקח 2 יהיה לך גם SPL טוב.

כול הסאבים שלהם מאוד נצילים ורובם צורכים 300-400 RMS ככה שגם זה יהיה לך טוב.

יש מספר דגמים באזור ה 1000 ש"ח

לי יש את ה BOX12 והרבה ששמעו אותו התפלאו מהאיכות שלו יחסית לאחד הסאבים היותר זולים שלהם (פחות מ 1000 הוא נמכר כולל תיבה מקורית).

בכול מקרה אני מאוד ממליץ לך לשמוע כמה של PHASE באמת שאני מרוצה מהחברה הנ"ל בסאבים.

אם אתה מעוניים לשמוע את שלי (אזור ת"א) אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי

פורסם

מאיפה אפשר להשיג אותם,הכוונה לחנויות כי אני קונה בלי תיבה (Cגלל הבנייה)

פורסם

מה זאת אומרת אתה לא רוצה שיגיב טוב בתדרים היותר גבוהים של הבאס ?

לכן נועד הקרוס.. לתחום את התדרים שאינך חפץ בהם ... אני לא מבין מה הבעיה אם אתה פשוט יכול להשתמש בקרוס לשם פיתרון הבעיה שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה אתה לא מבין?

הוא רוצה שיהיה לו סאב שירד לתדרים נמוכים יותר.

תמיר

פורסם

תן למשורר להגיב .. לא זכור לי שמינו אותך להיות סניגורו. (ניאו אתה מוזמן לתקן אותי).

ניאו - האם קרוס פותר את הבעיה שלך ואתה מעוניין לחסוך בשימוש שלו ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם אפשר רק את הויכוח שלכם מהתרד של המגברים תשאירו שנייה בצד אני באמת צריך פה עזרה.

הקרוס אמנם פותר את הבעיה,אבל חלקית, חסרים התדרים הגבוהים,חוץ מזה שיש לסאב מעין פיקים מעצבנים כאלו בתדרים הנמוכים(אני לא מפעיל לאודנס ולא סופר באס ולא כלום)

אני קצת מבלבל אותכם,אני רוצה שהסאבים יהיו יותר מורגשים מאשר שמיעים מבינים אותי?שלא יכנסו במוזיקה כאילו הם לא חלק ממנה.

הבאס לא "רך" הוא מעין קיק בתדר הנמוך וכל השאר מעין רעש "וווו" אם אתם מבינים אותי.

זה האופי של הסאב,זו דפיקה שמזכירה את הפיונירים למיניהם.

לא יצא לי לשמוע אבל לפי מה שקראתי וחיפשתי הכי ממלצים זה הרוקפורד P2,סרווין V MAX (ה המחיר שלו?) והשיבה.

פורסם

עצה שלי ?

להבא אל תרכוש מוצר בלי שיצא לך לשמוע אותו בתוך הרכב שלך ובתוך התיבת תהודה שלך ...

לא נראה לי שמישהו דרך הפורום יכול להמליץ לך על מוצרים על בסיס מה שהאוזניים שלך מגדירות "רעש וווו" "באס לא רך" ...

אולי אני טועה, אבל עדיין אתה לוקח סיכון אם תרכוש לפי המלצה שכזו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז מה ניראה לך שאני יתחיל להרכיב סאבים ברכב בלי הפסקה לבנייה עד שמשהו ימצא חן בעיני?

הפיוניר לא מדוייק-זו הדיעה של כולם אז אליו אני לא מתקרב כי אני לא מחפש סגנון כזה (סתם דוגמה)

הסרווין HED נחשב מאוד מדוייק אבל לא אמין-אני כנראה לא מתקרב (עוד דוגמא)

יש מבין?

פורסם

לא ניאו, נראה לי שאתה תלך לרכוש זוג פיונירים, ואז תמכור אותם.

ואז תרכוש זוג קנווד, ואז תמכור אותם.

זה נשמע לי יותר "הגיוני", עכשיו תרכיב זוג רוקפורדים, ואז תמכור גם אותם ....

צודק, טעות שלי ..

"פיוניר לא מדוייק" , "דיעה של כולם" .... אני אפילו לא ניכנס לזה.

אתה רוצה להסתמך על דיעות של אנשים ולבזבז עוד כסף, זה עיניין אישי שלך .. כל מה שיש לי להגיד לך ... מקווה מאוד "שהניחוש" הזה לא יגרום לך לעשות עוד פעם טעות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עצה שלי ניאו, לך לMASTER SOUND בעיר יש להם שמה VMAX12 אם אני לא טועה, תרכיב תשמע אם אהבת סבבה, אם לא לך על משהו אחר.

למה אתה לא שם את הקיקר COMPVR12 כאופציה?!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

א.במחירים שאני קונה אני מרוויח עליהם כמשומשים,חוץ מזה שאני מקבל זיכוי מלא על החלפה.

ב.אני יכול ללכת עם מברגה ולשבת לו שם כל היום על המוח אני פשוט לא רוצה לבוא ולהציק לו כאילו אני קונה בית.

אז את השיקולים שלי תשאיר לי ואת ה"כיף" הזה להחליף כל יומיים סאב אני ישמור על התענוג הזה לעצמי,בינתיים אם אתה או מישהו אחר שמע את הסרווין V MAX או את הרוקפורד P2 ויכול לתת חוות דעת היא תתקבל בברכה.

חוץ מזה מה אמור היות המחיר של V MAX אחד?

פורסם

מי זה מאסטר סאונד?הילד הזה ליד גור אלקטרוניקה הישן?

חוץ מזה אני לא יכול לחבר ברכב אם זה לא בתיבה של הסאבים של הבנייה.

והקיקר לטעמי,שוב לטעמי אחד הסאבים היותר מגעילים ששמעתי,הוא יורד לתדרים נמוכים אבל הוא עושה יותר מידי בלאגן באוטו וממש לא מדוייק.

• תוכן חדש...