Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הVMAX זה סאב שבאמת שווה את המחיר שלו (1300-1500), מדוייק חבל על הזמן פאנצ' מהיר בזמן שצריך בדיוק (כבר אמרנו מדוייק?!), באסים עמוקים, יורד לתדרים נמוכים ולא סתם עושה רעש, אלא מדוייק, פאנצ' עמוק וחזק שירטיט לך את הנשמה.

כן זה הילד שליד גור אלקטרוניגה (כבר לא אבל חפיף).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

והP2 של רוקפורד גם כן עולה משהו באיזור נכון?

דרך אגב הV MAX הוא סליל אחד נכון?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

יש סליל אחד ויש DUAL, הP2 שמעתי פעם אחת רק והיה נשמע נחמד (אבל זה לא אומר כלום).

קרא אותם.

פורסם

ה V-MAX שווה את המחיר שלו?

בארה"ב הוא נמכר ב 70-80 דולר וגם במחיר הזה הוא לא נחשב סאב עם תמורה טובה במיוחד...

בארץ יצא לו מוניטין טוב (בעיקר בגלל שהוא סאב טוב :) ) ולמען האמת שמעתי אותו בכמה רכבים ואהבתי!

בכל מקרה אל תשלול את ה פיניקס גולד ZR (ולא! R) הוא עולה רק 700-800 בלי תיבה, וכל סאב יכול לקבל 300-.350RMS (לא זוכר) והנפח המומלץ ל SQ זה 1 קיוביק פיט או במילים אחרות 28-29 ליטר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לדעתי לא, אבל אני פשוט מת על הסרווין אז חכה לעוד תגובות, אני יגיד לך את האמת זה לא יעזור לך מה אני יגיד ומה ההוא יגיד, ביום שתרכיב אותו הוא יכול להישמע לך גועל נפש.

קרא אותם.

פורסם

כן אני לוקח את הדיעות שלכם בערבון מוגבל,אבל אני מצמצם אפשרויות בינתיים לפי חוות דע של אנשים,כלומר מצמצם את האפשרויות להתאכזב לכמה שפחות מבין?

הסרווין זה הסאב היחיד בינתיים שמכל החיפוש ומכל החוות דע עליו כי רק שבחים.

לגבי המחיר שלו בחול,זה לא אמור לשחק לי תפקיד,שוב,אני לא קונה במחירי שוק אני פשוט יודע שאת ה2P יש לי ב600-650 ואם הוא עולה כמו הV MAX אז גם אותו יש לי באותו סדר גודל

פורסם

לך על הVMAX לא תתאכזב, מקסימום לא הלך לך איתו, יש לי מי שיקנה ממך אותם.

קרא אותם.

פורסם

ה V-MAX טוב, אבל שמעתי דעות טובות יותר על הפיניקס גולד ZR (בעיקר בפורומים בארה"ב ששניהם עולים אותו הדבר!!!!, בארץ הסרווין עולה 80 אחוז יותר)

אופל קורסה 2003

פורסם

הסרוין אומנם טוב אבל בהרבה פחות מדוייק מהקיקר ואני לא יודע איך קבעת שהקיקר לא מדוייק וגם מגעיל :roflmao: ירדת חזק על קיקר. אני פוסל את כל מה שאמרת על קיקר הם חברה מעולה .

אני מאמין ואתם

פורסם

גבר על טעם וריח .....

פיניקס גולד אמרת?דגם ZR גם עליו אני יברר אולי יהיו הפתעות.

פורסם

[בנוגע לקיקר]

שמעת את שניהם בתיבות מותאמות באותו הרכב והגברה אופטימלית?

אופל קורסה 2003

פורסם

לא הבנתי את השלאה שלך

שמע את 2 קיקרים בקליאו בתיבות אטוות וזה חזק מידי ולא מדוייק מספיק לפי דעתי,רק SPL

ושמעתי אותם גם בקורולה וגם לא אהבתי.

פורסם

שיבי, בוא נצא מנקודת הנחה:

1. יש לנו את אותו הרכב.

2. אותה תיבת תהודה.

3. אותו מגבר.

4. אותם רמקולים שמנגנים עם הסאב.

עכשיו, ניקח סאב X. וניתן לו הספק נקי מהמגבר.

לאחר מכן, ניקח את אות הסאב, וניתן לו הספק מאותו המגבר, רק הפעם עם קליפינג.

הסאב ישמע הרבה פחות טוב...

אז גם אם נצא מנקודת הנחה שהוא שמע עם תיבות מותאמות, אותם רכבים, ואותם הגברות.

אם הכיול לא התבצע כשורה זה עדיין לא אומר דבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה רוצה יותר "הרגשת באס" כלומר יותר בכיוון של SPL, אז למה לשים 2 סאבים בתיבה של 70 ליטר אטומה?

איזה קנווד יש לך , אלו של וורן ג'י?, כי הם דווקא מפתיעים

בכל מקרה אתה יכול לשים אותם בתיבה פתוחה ולהנות מתדרים יותר נמוכים ,וכן גם ל"הרגשה " יותר חזקה.

בכל מקרה אתה צריך לבדוק כל סאבים ולראות מבחינת גרף הענות האם הם מתאימים למה שאתה מחפש, לא על פי חוות דעת של אנשים פה, כי כל אחד מתקין אותם בצורה שונה,

ניתן להגיע להמון אופציות שונות , עם משחק של גודל פורט,גודל תיבה וכיונון של תיבה לתדרים מסויימים.

לגבי כדאיות המחיר, אז הP1 הם סליל בודד ו 150 וואט RMS , די פשוטים.

הP2 קצת יותר חזקים .

הV-MAX הוא סאב באמת איכותי , אך לדעתי לא שווה את המחיר.

השאלה היא מה אתה מחפש , ואיך הם יכולים לענות לך את הדרישות, ואת זה ניתן לבדוק על פי טבלת הענות תדרים..

עוד אופציה נחמדה היא ה ווגה ווגה 124, סאב מאוד מדוייק ומוזיקלי, אך ניתן להוציא ממנו המון(ראה את הרכב של יוני מאוטופרט).

אתה יכול לשים גם סאב אחד כמו הHX2 של רוקפורד הוא 500 וואט RMS או הP3 של רוקפורד ותהנה גם מצליל מדויק וגם תרגיש אותו יותר מהאחרים וזה אפילו יעלה לך פחות מ2 סאבים.(שגם ככה מגיעים לאותו הספק)

under construction..

• תוכן חדש...