Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר קניתי את הרכב דייהו נובירה ביום ראשון הכנסתי את הרכב ישר לטיפול שמן וכו' . בעת יציאה של טכנאי המוסך לצורך סיבוב בדיקה מישהו נכנס ברכב מאחור. המכה בטאמבון ( הטאמבון האחרוני נקרע באמצע) והגיע שמאי לצורך הזמנת טאמבון חדש.

אני כלקוח במוסך מה אמור לעשות ?

אני צריך לשלם למוסך על הטיפול של הרכב . מה אני אמור להגיד לו על המכה שהוא עשה לי ברכב.

אין ספק שהוא מתקן ושם טאמבון חדש אך האם לדרוש עוד משהו כמו לא לשלם על הטיפול.

להזכירכם הרכב נקנה רק ביום ראשון ועד לרגע זה לא נהגתי עליו.

מה עושים , האם זה יצור בעיה במכירה שיגידו שהוחלף טאמבון? בקיצור מה עושים?

פורסם

אם זה רק טמבון לא תיהיה שום ירידת ערך ואתה לא אמור לשלם אגורה אפילו על הטמבון, רוב הסיכויים שיתקינו לך טמבון חילופי מפלסטיק, שזה.. חבל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לנסות להוריד למוסכניק את מחיר הטיפול?

בגלל העוגמת נפש שנגרמה לי עקב המכה של הרכב. תחשבו רכב שרק קניתי ואפילו עוד לא הוצאתי אותו מהמוסך.

פורסם

אם מישהו נכנס ברכב מאחוןר הביטוח שלו אמור לשלם, ואם יש ירידת ערך זה אמור להיות כלול בתביעה.

המוסך במקרה זה לא אמור להיות צד בעניין בכלל (הנוהג ברכב ל היה אשם בתאונה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המוסך עשה לך נזק ומתקן אותו. נקודה. מה אתה עוד רוצה?

אם נראה לך שמגיע לך פיצוי נוסף, תבע אותו. אני לא חושב שמגיע לך פיצוי נוסף ולא מאמין שתוציא משהו נוסף.

בברכה

דני

תן להם לתקן, ותתחדש.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תבקש 50 אחוז הנחה על המחיר של העבודה בלבד, במילא לא עולה להם כלום גם ככה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

גם לי קרה מקרה שהאוטו היה במוסך ועמד על הליפת בגובה של 40 ס"מ בערך ואחד מוסכניקים התניעה את האוטו בהילוך ראשון האוטו קפת קדימה ירד מהלפת וניתקה בשפיץ של ארון כלים מה שעה לו חריץ בטמבון....המוסך תיקן הכל על חשבונו (לא היה נזק רציני היה צריך לשייב את הטמבון ולצבוע באיזור הגריל) ועל הטיפול שעשיתי שילמתי כרגיל לא דרשתי שום פיצוי

• תוכן חדש...