Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב.מ.וו ומרצדס מניעות את הגלגלים האחוריים בעיקר כסמל (בדיוק כמו החלונות ללא מסגרת בסובארו)ת למרות שגם הם הודו כבר שהנעה כפולה טובה יותר, והיו עוברים אליה אילמלא אותו נושא התדמית.

אבל, בנקודה הזו אני נוטש את ההתצחות חסרת התכלית והיומרה הזו (פשוט אומרים כאן המון דברים שלא קשורים לעולם שבו רובנו חיים ,שוב:אז נכנעתי), ושואל

מה יש לS80 להציע שלB4 3.0 אין להציע, בפן הספורטיבי בלבד?

אודה על תשובה ברורה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ב.מ.וו ומרצדס מניעות את הגלגלים האחוריים בעיקר כסמל (בדיוק כמו החלונות ללא מסגרת בסובארו)ת למרות שגם הם הודו כבר שהנעה כפולה טובה יותר, והיו עוברים אליה אילמלא אותו נושא התדמית.

אבל, בנקודה הזו אני נוטש את ההתצחות חסרת התכלית והיומרה הזו, ושואל שוב:

מה יש לS80 להציע שלB4 3.0 אין להציע, בפן הספורטיבי בלבד?

אודה על תשובה ברורה.

אם תראה לי איפה הם "הודו" , אני אשמח.

בלי שום קשר לדיון , אין לי דעה על שתי המכוניות כי לא ממש נהגתי בשתיהן, אבל אם תישאל אותי הייתי מעדיף את הסובארו.

פורסם

הם הודו ע"י כך שב.מ.ו הציגה השנה את סדרה 5 החדשה עם הנעה כפולה (והנעה כפולה בב.מ.ו אינה דבר חדש כלל).

גם במרצדס דיברו על הנעה כפולה כמשהו חדש, ואפילו יגואר עברה לשימוש בהנעה כפולה.

היתרונות ברורים (גם בכביש היבש).

גם אני לא נהגתי בוולוו. אני פשוט מנתח את נתוניה בצורה קרה ומתמטית, תוך הסתמכות על מבחני דרכים.

אני שמח שהינך מסכים עימי לגבי עדיפות הסובארו (בלי קשר לצורת הנעתה).

פורסם
הם הודו ע"י כך שב.מ.ו הציגה השנה את סדרה 5 החדשה עם הנעה כפולה (והנעה כפולה בב.מ.ו אינה דבר חדש כלל).

גם במרצדס דיברו על הנעה כפולה כמשהו חדש, ואפילו יגואר עברה לשימוש בהנעה כפולה.

היתרונות ברורים (גם בכביש היבש).

גם אני לא נהגתי בוולוו. אני פשוט מנתח את נתוניה בצורה קרה ומתמטית, תוך הסתמכות על מבחני דרכים.

אני שמח שהינך מסכים עימי לגבי עדיפות הסובארו (בלי קשר לצורת הנעתה).

לך תעשה שיעורי בית.

פורסם

זה שיש לרכב מסויים הנעה 4X4 לא הופך אותו אוטומטית לרכב ספורטיבי,עם שילדה טובה והגה מתקשר.

אם תקרא את השירשור בעיון תמצא שאחרי שפותח השרשור ביקש רכב עם ניחוח ספורטיבי הוא מיקד את רצונו לרכב שיהיה "ראשון ברמזור",ז"א רכב מהיר (ככה אני מבין את זה).

הוולוו היא מכונית מהירה יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לשלומי:

מיד רץ לחדר ולומד. רק שאמא לא תכעס...

ושוב, העיקר שאתה תמשיך לעמוד מאחורי מה שאמרת לגבי זה שאתה מוצא את הסובארו עדיפה.

כל השאר כבר לא משנה הרבה (ה"שאר", אולי יבוא אליך עם הרבה קריאה, הקשבה, למידה, נהיגה, ומתן כבוד לאחרים).

המשך יום טוב.

פורסם
מה בדיוק יש לחשוב בכיוון של פאסאט?

הגולף עולה כמו משפחתית גדולה, הפאסאט תעלה כמו בית.

198K לגירסאת "סטנדטרט" שהפעם מגיעה מאובזרת מאוד.

הוא רוצה יותר יכול להוסיף חבילת לאקשרי בעוד 16 אלף שקל ושם יתווספו לאבזור גם גג נפתח, מחשב דרך, שליטה על מערכת השמע ועוד...

רוצה עוד יותר , יש את גירסאת ה"היי-ליין" , ותכלול גם ריפוד עור וכיוון חשמלי וזיכרונות למושבים ועוד...

אני לא מאמין שב-240 אלף מבחינת הקטגוריות האלו יוכל למצוא משהו יותר מפואר.

אגב מנוע 2.0 ליטר בנזין עם 150 כ"ס או דיזל 2.0 ליטר עם 140 כ"ס.

אגב בדיזל היא עושה בזכות הגיר החדש 1 ל-15 .

אגב השבוע ישבתי ב-B4 באולם התצוגה ובחינ

פורסם

לא וולבו ולא נעליים.

ה- T6 כלל לא אמינה ומתקילה את בעליה לא מעט.

הסובארו הינה אמינה ונעימה למגע כנ"ל גם האקורד.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
לא וולבו ולא נעליים.

ה- T6 כלל לא אמינה ומתקילה את בעליה לא מעט.

הסובארו הינה אמינה ונעימה למגע כנ"ל גם האקורד.

שנים 99-2001 לא אמינות כלל וכלל

כל עוד אין לך מושג, ולא היה לך את האוטו בידיים

אין לנו צורך לשמוע בסיפורים של הדודה והדוד

לנו היה את האוטו קרוב לשנה+

אז תחסוך ממני .

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
היי אנשים, רציתי לשתף אותכם בשאלה מעוד מסקרנת ומעניינת מה אנשים היו לוקחים,

אני לא יודע איך להגדיר את הקבוצה אבל אני ינסה, מכוניות בתחום ה רבע מיליון ש"ח עם נטייה למנהלים "ספורטיביות קלות"

תראה, מהרשימה שלך אני מכיר את האלפא (טוב מאוד) ואת הסובארו (היתה איתי יום, כולל גשם ונס-הרים). עם כל הכבוד לאלפא הסובארו מכונית טובה יותר מכל בחינה, מלבד עיצוב ופוזה. הדבר היחיד שדופק את הסובארו כספורטיבית זה העדרו של גיר ידני, אבל היות והגדרת שאתה רוצה "ספורטיביות קלות" (כלומר, אני מניח שזו לא נקודה מרכזית בשבילך) אני, במקומך, הייתי הולך על הסובארו. אם הייתי במקומי בין השתיים הייתי לוקח את האלפא, כי סובארו מסרבים להביא את הגירסה הידנית של ה-3.0R. האמת, אם הייתי במקומי הייתי ממתין ל-MX5 החדשה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...