Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

זה רק אני או שלסיאט יש חסך רב בדימיון?! הטולדו, הליאון והאלתיאה נראות בדיוק אותו הדבר מקדימה ומאחורה, פרט לליאון שהפנסים האחוריים מאורכים, חוץ מהשינוי המינורי הזה בליאון החדשה. מקדימה הטולדו הליאון והאלתיאה זהות לחלוטין, הטולדו והאלתיאה - נראה לי לפחות - אותו הרכב בדיוק!

עזבו שסיאט לא יצירתיים, תראו את המחירים ותבינו באיזה סרט הספרדים חיים, הם לא מבינים שאנחנו הישראלים לא פראיירים.

לתמונות רשמיות - www.motocar.co.il

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

סיאט לא יצירתיים ?

השלישייה הזו היא אחד הדברים הכי מקוריים שיצאו מסדנאות העיצוב בשנים האחרונות וסוף סוף יוצאות מהעיצוב הקופסתי האנונימי שמאפיין את כל המכוניות החדשות , ואתה אומר לא יצירתי ?

אני כבר לא מדבר על זה שהמעצב של סיאט (דה סילבה) הוא אותו אחד שעיצב את האלפות הקודמות (147,156) - גם כריס בנגל מוציא תחת ידיו מפלצות מכוערות לצד יצירות מדהימות , אבל הסיאטים הללו באמת חורגות מהשורה המעצבנת כ"כ של היצרנים בשנים האחרונות.

פורסם

שמר, לא ירדת לסוף דעתי. טענתי אמנם שהעיצוב חוזר על עצמו, לא אמרתי שהוא מכוער. דווקא אהבתי מאוד את העיצוב של הליאון החדשה, עיצוב אליפטי ומרענן, אך אם תעיף מבט לעומק תראה שכולן נראות אותו הדבר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני חייב להגיד שבזמן האחרון סיאט ממש מפציצים בעיצוב שלהם, ואפילו ששלושת המכוניות דומות (ככה זה בימינו בכל הרכבים) הן עדיין מאוד יפות.

ובקשר לזה שהן דומות יש לי כמה דברים להגיד:

מאזדה 3 נראת כמו גרסה קטנה של 6

פורד פוקוס נראת כמו קיבוץ של מונדאו

הסובארו אימפרזה החדשה (מהתמונות) מאוד מזכירה את B4

כמו שכבר נאמר כל האודי \מרצדס\ב.מ.וו נראות כמו קיבוץ אחת של השניה...

נ.ב.

לפותח הת'רד פעם הבאה תתן קישור לכתבה ולא לאתר כולו...

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לא היתה על זה כתבה

פשוט הראו את המחירים של הדגמים החדשים במוטוקאר

http://www.motocar.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=597&homepage=1

הליאון החדשה עדין לא קבילה מחירים

והטולדו יחסית למחירים של הגולף היא דוקא זולה

וחשוב לציין שהעיצוב של סיאט נהיה מרהיב מאוד בשנים האחרונות ובכללי מאז שפולקסוואגן רכשו אותה סיאט השתפרו מאוד יחסית לחברה שייצרה פעם דגמים נחותים של פיאט...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני די חושב שהם הרסו את הטולדו

הטולדו הייתה אמורה ליהיות מקבילה של הבורה והאוקטביה רק הרבה יותר דינמית ומעוצבת קצת יותר מעניין מהקופסאות הצ'כיות והגרמניות

עכשיו היא די דומה לפיז'ו 307

לעומתה הליאון דווקא הצליחה להוציא לי את העייניים ואני חושב שהיא די נחמדה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מחירים של פולקסווגן!!! בושה וחרפה!!!

180 אלף ש"ח על אלתיאה TDI? על מה??? 160 אלף לטולדו???

שיתחילו למתן ודחוף.

• תוכן חדש...