Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שני סוחר, רואים שכול הכנף האחורית צבועה עד לגג.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לפי דעתי יונדאי איוניק בתקציב כזה זה רכב שקרעו לו את הצורה

אני בקרוב ממש ככל הנראה קונה מאזדה 2 pure white (הגרסא הכי בכירה) 2018 ב55 אלף שקל במצב פגז( עבר רק 113 אלף קילומטר,שזה בערך הממוצע בישראל לשנה) 

ומשומש בתור רכב שני וטופל במוסך מורשה כל השנים (לפי הצהרת הבעלים שלו) 

חיפשתי מעל לחודשיים רכב ,ומצאתי את זה 

עריכה אחרונה על ידי דוד495
פורסם

תודה על תגובותיכם. טוב אני ארד מהיוניק ואחפש משהו אחר בתקציב שלי אך היות וחשוב לי שנתון גבוה אתפשר על רכב אחר. מה עדיף? חלק כאן אמרתם: ניסן סנטרה, מיצובישי aSX ואטראז',  חלק גם אמרו קורולה או מזדה או אלנטרה.

מה עדיף? משהו שאני יכול להיות איתו לאורך שנים.( אגב אני עם הרכב הנוכחי שלי כבר 12 שנה)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ממה שביררתי הניסן היא רכב ארוך והיא די צרכנית דלק צמאה. מעדיף לרדת ממנה. 

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

מציאות מוצאים, לא מחפשים🤪

הסיכוי שרכב מבוקש תקין ימכר ב20 אלף פחות הוא אפסי.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, rafi_vk כתב:

מה עדיף? חלק כאן אמרתם: ניסן סנטרה, מיצובישי aSX ואטראז',  חלק גם אמרו קורולה או מזדה או אלנטרה.

בין הדגמים אין הרבה מן המשותף. הסנטרה האטראז' ו-ASX ברשימה משום שאפשר להשיג כאלה בשנתון גבוה יחסית בתקציב שהגדרת.

אתה מוזמן להסתובב במגרשים השונים לבחון ולראות מה מתאים לך.

קורולה ומאזדה 3 יכריחו אותך לרדת לשנתונים נמוכים יותר.

לפני 53 דקות, rafi_vk כתב:

מה שביררתי הניסן היא רכב ארוך והיא די צרכנית דלק צמאה.

בנסיעה של 10000 ק"מ בשנה, צריכת הדלק צריכה להיות הדבר האחרון שמעניין אותך. והיא לא מאד חסכונית, אבל גם לא שתיינית.

יש להזהר מלקפוץ למסקנות נמהרות במיוחד לאלה ב"אדיבות" Chat GPT שבמקרים רבים מסכם יפה את כל השטויות שאנשים כתבו ברשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 10 שעות, דוד495 כתב:

לפי דעתי יונדאי איוניק בתקציב כזה זה רכב שקרעו לו את הצורה

אני בקרוב ממש ככל הנראה קונה מאזדה 2 pure white (הגרסא הכי בכירה) 2018 ב55 אלף שקל במצב פגז( עבר רק 113 אלף קילומטר,שזה בערך הממוצע בישראל לשנה) 

ומשומש בתור רכב שני וטופל במוסך מורשה כל השנים (לפי הצהרת הבעלים שלו) 

חיפשתי מעל לחודשיים רכב ,ומצאתי את זה 

תעשה לעצמך טובה, חפש רכב אחר!

יש לי מאזדה כרכב גישור כרכב חלופי, מלבד אמינות - אין לרכב הזה שום יתרון!!!
הרכב נוקשה ולא נוח, בסיס מושב הנהג קצר וגורם לכאבי גב והמולטימדיה עם תפעול דרך הג'ויסטיק בלתי נסבלת.
שומר נפשו וגבו יירחק מהזוועה המוטורית הזו!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, mottis כתב:

תעשה לעצמך טובה, חפש רכב אחר!

יש לי מאזדה כרכב גישור כרכב חלופי, מלבד אמינות - אין לרכב הזה שום יתרון!!!
הרכב נוקשה ולא נוח, בסיס מושב הנהג קצר וגורם לכאבי גב והמולטימדיה עם תפעול דרך הג'ויסטיק בלתי נסבלת.
שומר נפשו וגבו יירחק מהזוועה המוטורית הזו!!!

דבר ראשון , אני רוצה להאמין שקיבלת אחת מהגרסאות הפשוטות של המאזדה ,אני לוקח את גרסת הpure white  שהיא הגרסא בכירה של המאזדה ולכן כנראה יותר נוחה מהגרסאות הפשוטות (אני חייב לומר שלא בדקתי את הגרסאות הפשוטות ).

עשיתי נסיעת מבחן עם חבר שיש לו גם מאזדה 2 pure white 
היה לי בסך הכל נח , המושב קצר נכון, אבל אני לא גבוה (אני 1.62 מטר ) .

לגבי המערכת שליטה , בנסיעת מבחן עם החבר שלי ,לא ממש השתמשתי בזה , אבל בסך הכל נראה לי שזה רק עניין של הרגל . 

ולמה אני באמת רוצה את הרכב הזה ?, אני יותר מכוון על אמינות ועל אביזרי בטיחות מתקדמים , אם תיקח מאזדה 2 pure white 
תריץ את המספר רכב באתר קארזון ,תראה את הכמות הטובה של המערכות בטיחות ,זה בדיוק מה שאני מחפש  , אני פחות מחפש עכשיו נוחות , ואם באמת הגב יכאב לי בנסיעות ארוכות , תמיד אפשר לשים משהו נוסף בגב כמו כרית שתתמוך לי בגב

עריכה אחרונה על ידי דוד495
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוצה לחזור קצת לשרשור- לאחר שקצת ביררתי וחיפשתי מה דעתכם על קיה סיד? גם זה האצבק 5 דלתות כמו שאני אוהב וגם זה קיה וגם המחיר נראה לי מספיק בשבילי אפילו לשנתון כמו 2019 או אפילו 2020.

אשמח לחוו"ד שלכם.

פורסם

אפשרי - רק קח בחשבון שבשנים הרלונטיות לא נמכרו כמויות גדולות מהדגם הזה.

כמה מאות  רבות מהן למשטרת ישראל.

ועוד כמה עשרות דיזל ידניות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...