Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנת 1989 במוו קבריולט 325ic

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אפשרות לרכוש bmw 325ic שנת 1989 עם מספר ישראלי הרכב נמצא בחניון תת קרקעי משנת 1990, אשמח לעצה מבעל ניסיון קראתי שעלי לשלם את כל הטסטים עד לבקשה למשרד הרישוי להפוך את הרכב לאספנות, האם זה וודאי שלאחר תשלום הטסט ורישום הרכב אספנות אקבל את התשלום עבור הטסטים משנת 1990 מצרף מסמך שמצאתי, 

אשמח לתשובה ממישהו עם ניסיון 

תודה 

Screenshot_20260517_183719_Gallery.jpg

פורסם

תצטרך לשלם 18 או 20 אגרות רישוי שנתיות עם ריבית והצמדה אני מניח. (תלוי איך סופרים את השנתיים ללא טסט ברכב מיושן).

אבל זה רכב שהערך שלו על פניו גבוה למדי וזה מקרה מיוחד לכן לשווה לקבוע תור במשרד הרישוי עם בעל הרכב, לגשת לשם ולהבין מה בדיוק החוב שצריך לשלם.

התשלום הוא לפני רישון הרכב כאספנות, לא אחרי. 

פורסם

תתיעץ בקבוצת האספנות בפייסבוק 

ככל שזכור לי מדובר רק ב 2 אגרות

לשלם שלושים אגרות, יהפוך את הרכישה ללא כלכלית.

אגרות, רכישה, ישור קו גדול (זה לא יהיה זול לרכב שעמד 30 שנה), כבר עדיף להביא מחו"ל.

דברים ממש יפים הגיעה ב 100-120 אלף וגרוטאות ב 50-60. חלום של רכב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השאלה לא מספיק ברורה.

האם הרכב עומד ללא שימוש מאז 1990? 

או שרק חנה בחניון תת קרקעי וכן היה בשימוש.

השאלה היא, מתי נעשה הטסט האחרון.

גם לי זכור משהו על תשלום 2 אגרות שנתיות לכל היותר.

בכל מקרה ממליץ לך, שהמוכר ייגש למשרד הרישוי, ישלם כל מה שצריך על מנת להחזיר את הרכב לכביש ורק לאחר מכן תקנה ממנו.

תוכלו לסכם קיזוז כלשהו במחיר העיסקה.

אם הרכב עמד עשרות שנים ללא שימוש, קח בחשבון שהשיקום יכול להיות הרבה יותר יקר מיישור קו לרכב במצב נסיעה שהיה בשימוש כל השנים.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעה, Buki כתב:

תצטרך לשלם 18 או 20 אגרות רישוי שנתיות עם ריבית והצמדה אני מניח. (תלוי איך סופרים את השנתיים ללא טסט ברכב מיושן).

אבל זה רכב שהערך שלו על פניו גבוה למדי וזה מקרה מיוחד לכן לשווה לקבוע תור במשרד הרישוי עם בעל הרכב, לגשת לשם ולהבין מה בדיוק החוב שצריך לשלם.

התשלום הוא לפני רישון הרכב כאספנות, לא אחרי. 

תודה 🙏 

פורסם
לפני 57 דקות, amosbmw כתב:

השאלה לא מספיק ברורה.

האם הרכב עומד ללא שימוש מאז 1990? 

או שרק חנה בחניון תת קרקעי וכן היה בשימוש.

השאלה היא, מתי נעשה הטסט האחרון.

גם לי זכור משהו על תשלום 2 אגרות שנתיות לכל היותר.

בכל מקרה ממליץ לך, שהמוכר ייגש למשרד הרישוי, ישלם כל מה שצריך על מנת להחזיר את הרכב לכביש ורק לאחר מכן תקנה ממנו.

תוכלו לסכם קיזוז כלשהו במחיר העיסקה.

אם הרכב עמד עשרות שנים ללא שימוש, קח בחשבון שהשיקום יכול להיות הרבה יותר יקר מיישור קו לרכב במצב נסיעה שהיה בשימוש כל השנים.

היי הרכב יד 1 לא נסע משנת 1990 חונה בחניה תת קרקעית , לא הופקדו רישיונות, אגב רשום ברשיון הגבלת מכס בהעברת בעלות, המוכר לא נמצא בישראל והרכב ימכר על ידי עו"ד של המוכר, אגב בא כח הבעלים ביקש שאנקוב במחיר עבור הרכב מה נראה לך מחיר סביר? 🙏 

פורסם
לפני 7 שעות, סולל הדרך כתב:

תתיעץ בקבוצת האספנות בפייסבוק 

ככל שזכור לי מדובר רק ב 2 אגרות

לשלם שלושים אגרות, יהפוך את הרכישה ללא כלכלית.

אגרות, רכישה, ישור קו גדול (זה לא יהיה זול לרכב שעמד 30 שנה), כבר עדיף להביא מחו"ל.

דברים ממש יפים הגיעה ב 100-120 אלף וגרוטאות ב 50-60. חלום של רכב

תודה על התגובה 

פורסם
לפני 9 שעות, gilm100 כתב:

מה נראה לך מחיר סביר?

אתה באמת חושב שאני יכול להעריך רכב במצב כל כך חריג בלי לראות אותו?

הוא בכלל מניע? אם השמן נמצא שם 35 שנה צריך להחליף שמן ולנסות לסובב את המנוע ידנית לפני שבכלל מנסים להניע.

יכול להיות שיש חלודות ורקבונות במקומות שלא רואים.

קח בחשבון שכל דבר שעשוי מגומי, והגג, זקוק להחלפה. 

לא ניתן בכלל לעשות נסיעת מבחן לפני שתשפץ את מערכת הבלימה ותחליף צמיגים.

אני רואה כאן עשרות אלפי שקלים של הוצאות, ועוד לפני שפתרת את עניין הרישוי.

בשנים האחרונות ייובאו הרבה קבריולטים מארה"ב לארץ. הE30 חריגה בכך שדגמי הקבריולט שווים בשוק פחות מדגמי הקופה. חלק מהן מוצעות למכירה. אני די בטוח, שאם תקנה אחת שנסעה, בין שכבר יובאה לארץ או שאתה מייבא בעצמך, יהיה לך פחות כאב ראש מברכב הזה, אפילו שההבדל בנסועה הוא 200 אק"מ.

יחד עם זאת, אם הרכב באמת נשמר בתנאים אופטימליים ויש לך את הידע והאמצעים לשקם אותו, יכול להיות פרויקט מדהים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ואיך שכחתי - לרוקן את מיכל הדלק עם משאבה, לבדוק עם בורוסקופ שהוא עדיין ראוי לשימוש ולא התפורר מבפנים, ולהחליף את כל צנרת הדלק לפני שמנסים להניע.

עמוס

פורסם
בתאריך 18.5.2026 בשעה 12:16, gilm100 כתב:

אגב רשום ברשיון הגבלת מכס בהעברת בעלות,

זה כי הרכב יובא בזמנו עם פטור ממסים על ידי עולה חדש או תושב חוזר. 

קניתי לפני כמה שנים רכב אספנות (כבר היה רשום אספנות) שהיה עם הגבלה כזאת. הרכב יובא בזמנו על ידי עולה חדש והיה יד ראשונה בארץ. 

בעיקרון זה עניין ביורוקרטי פטיר שכן הגבלת מכס הזו הייתה בתוקף ל 5 שנים מקסימום, שחלפו מזמן. אבל היא לא מתבטלת אוטומטטת. בעל הרכב צריך לפנות למכס ולבקש להסיר את ההגבלה.  המכס מעדכן את משרד הרישוי וההגבלה יורדת.

זה ברכב רגיל, זאת אומרת ברכב עם רישון לא מבוטל. 

איך זה יעבוד ברכב עם חוב אגרות של 18 שנה ורישיון מבוטל, אני לא יודע. כאמור זה מקרה לא סטנדרטי ואם הרכב שווה את זה תצטרך לברר את זה מול משרד הרישוי.

בכל מקרה כל עוד הגבלת המכס רשומה ברישיון, לא ניתן להעביר בעלות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...