Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! קניתי CX30 בשעה טובה והרכב נמכר לי עם מצלמת Proof fr400.
אחרי קצת משחק איתה הבנתי שהיא פועלת ומצלמת רק בטווח של כמה שעות מכיבוי המנוע ומבוססת על מתח מהמצבר.

אני חונה עם הרכב ברחוב ומתלבט האם להפעיל את האופציה של צילום ארוך, כאשר שימו לב להערה על התנהגות המצבר: 

Screenshot_20260315_024155_ProofPlus.thumb.jpg.c87f5b764129120593b1d3eca5b08eff.jpg

הבנתי שהמאזדה צורכת את המצבר שלה יחסית יותר מרכבים אחרים, האם מישהו הפעיל אצלו את האופציה הזו? האם היא מסוכנת יותר ב CX-30?

תודה רבה! 

פורסם

כן, מערכת זיהוי המתח ב CX30 רגישה לאביזרים שצורכים חשמל במנוחה, ונותנת התראות.
ה CX5 האחרונה שקניתי הגיעה עם מצלמה כזו, לא אהבתי את הקונספט (סים מותקן בפנים/העלאה לענן) בתוספת חווד במרשתת, והתקנתי DDPAI Z40 במקום.

פורסם

אני לא הפעלתי, המצלמה מזהה אם הרכב קיבל מכה או אפילו הדף ומתחילה להקליט. לי זה מספיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

אני לא הפעלתי, המצלמה מזהה אם הרכב קיבל מכה או אפילו הדף ומתחילה להקליט. לי זה מספיק.

גם אחרי שהמצבר מת? הבעיה היא שזה תגובתי לאחרי אירוע, לא? זה מספיק אפקטיבי ומספיק לתפוס את האירוע? 

לפני שעה, BassDriver כתב:

כן, מערכת זיהוי המתח ב CX30 רגישה לאביזרים שצורכים חשמל במנוחה, ונותנת התראות.
ה CX5 האחרונה שקניתי הגיעה עם מצלמה כזו, לא אהבתי את הקונספט (סים מותקן בפנים/העלאה לענן) בתוספת חווד במרשתת, והתקנתי DDPAI Z40 במקום.

מעניין, איך המצלמה הזו עובדת? 

פורסם

המצבר לא מת. אחרת שום דבר לא עובד. נכון, אתה לא תיראה את הרגע לפני פגיעה, אלא בדיוק את הפגיעה ומ10 שניות אחרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...