Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויטוה אוריס 2016 בלי אופציה אוטומטית לכבוי אורות. מישהו יודע איך נקרא מוצר שאפשר להזמין מחו''ל שמתקינים אותו והוא מכבה אוטומטית האורות [עדיף גם פנים] בכיבוי המנוע?

בתודה מראש [בפורום עוד לא מצאתי

פורסם

יש זמזם שמצפצפף אבל לא תמיד שמים לב אליו.

IsraCar לא ראיתי אבל כבר קרה לי שנגמר המצבר בעקבות שכחה כזאת

מישהו אמר לי שיש כזה מוצר בעלי אקספרד וכדומה אבל איני יודע את השם שלו ולכן לא הצלחתי למצוא

פורסם

הייתי מסתפק בזמזם ולא מנסה לחבל במערכת החשמל המקורית. (זמזם הוא פיתרון פחות פולשני למערכת החשמל)

לא ידוע לי על מוצר שבעל רכב ללא הכשרה מיקצועית יכול להתקין בשיטת "פלאג אנד פליי".

בעבר, כאשר הנושא הזה הטריד גם אותי, ניגשתי לחשמלאי רכב שיסדר לי זמזם חזק. (מספיק חזק כדי שלא אוכל להתעלם)

הוא סידר לי תוך חמש דקות וכמה עשרות שקלים.

זה היה מזמן וברכב פשוט יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יבואן טויוטה התקין את זה במכוניות חדשות בזמנו.

לא מדובר לדעתי ב"מוצר" אלא בשינוי חיווט כך שהזנת האורות תהיה דרך הסוויץ' ולא ישירות.

מה שכן, לפי התקן חייבת להיות אפשרות להשאיר אורות דלוקים כשאר הרכב כבוי ונעול, לסימון רכב חונה לצד כביש חשוך למשל.

ולפי כך, בהתקנות שעשו אצל יבואן טויוטה קיים מתג שמבטל את הכיבוי עם הסוויץ' מאפשר כן להשאיר אורות דלוקים. 

פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל בחלק מהרכבים ניתן לשנות אופציות במחשב. יש בכל רכב כל מיני אופציות פתוחות או סגורות בהתאם לתקן במדינה הספציפית, ורמת האבזור שהוזמן. כאשר ככל שהדגם יותר יקר "פותחים" יותר אופציות במחשב. יש אופציה כזו בטויוטה?

פורסם
בתאריך 1.2.2026 בשעה 11:57, Buki כתב:

יבואן טויוטה התקין את זה במכוניות חדשות בזמנו.

ברשותי קורולה 2013 שבעבר היה לה את הפיצ'ר הזה, וכאחד שמדליק אורות 24/7/364, מצאתי את זה כמאוד שימושי.

לפני כמה שנים זה הפסיק לעבוד, והתשובות שקיבלתי פה בפורום היו שזה איזה ריליי שהותקן , כנראה על ידי היבואן.

אתמול ראיתי את הסרטון שeli25 העלה , איך להפעיל את זה (אצלו בסוזוקי),  וטרם ניסיתי זאת אצלי בסוזוקי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 33 דקות, שביט כתב:

כנראה על ידי היבואן

כאמור אני זוכר שבאותה תקופה הם הציעו אופציה כזאת ברכישת רכב. כמו שהציעו חיישני רוורס, מרים שמשות וכו' היה גם "מכבה אורות אוטומטי". 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...