Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה ראשונה מcars245, האם המצתים של בוש שהאתר מציע אכן מתאימים ל508 2019?

hwgeek
מעבר לפיתרון נפתר ע"י hwgeek,

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ליקראת טיפול שנתי שמיתקרב- ביצעתי לראשונה הזמנת חילפים מחו"ל ויש לי מחשבות האם אכן החלקים שהאתר מראה שתואמים לרכב שלי אכן 100% מתאימים ותואמי מקור? או שליקנות פלאגים בארץ (לא מצליח לימצוא כי לא מוצא מק"ט).
ע"פ האתר לרכב שלי משנת 2019 עם מנוע 1.6L 180 כ"ס אלו היו האפשרויות ואני הזמנתי את הבוש-האם זה יכול ליגרום לבעיה?
image.thumb.png.ad6d86da8e1388a5400ec4d3406cc452.png
במיקרה כעת מצאתי שהמק"ט הנ"ל נימכר עבור מרצדס 2008:
https://www.solomycar.co.il/תוצאות_חיפוש?q=0242140521

בנוסף הזמנתי פילטר שמן/מנוע/מזגן:
Oil Filter VALEO 586503. Buy online at Cars245
Air Filter BOSCH F026400219. Buy online at Cars245

Filter, cabin air BOSCH 0986628647. Buy online at Cars245
החלקים עדיין לא נישלחו ופיצלתי את ההזמנה ככה שהפלאגים ישלחו לבד וכל הזמנה כולל מישלוח תיהיה פחות מ75$.
אשמח לתגובות האם עשיתי טעות, תודה מראש לכולם ומאחל לכולנו סוף שבוע שקט ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peagaut 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בחרת את הבוש, בתחתית הדף שלו ישנה לשונית לאילו רכבים הוא מתאים. תבדוק שהרכב שלך מופיע שם. בנוסף אתה יכול לחפש בקטלוג בוש איזה פלאג מתאים לרכב.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לברר את המקט המקורי של המצתים אצלך לפי מסמכים של טיפולים קודמים וכו' - ותלך לפי זה.

• אהבתי 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות, על פי אתרי החלקים הפלאגים תואמים לרכב שלי, על פי קטלוג של בוש אין ביכלל אופציה ליבחור בפיז'ו, לכן אני מבולבל על פי מה אתרי החלקים מתאימים חלקי חילוף לדגמים השונים?.

הרכב רק שנה בבעלותי ואין לי היסטוריה לקבל מק"ט מהחשבונית(אלדן לשעבר).
בתיקון האחרון שתיקנתי את התקלה(החליפו מכסה שסתומים ועוד..)  ביקשתי מהם ליבדוק את הפלאגים ובמידה וצריך להחליף יש אישור- אך כמובן ולא עודכנתי בכלום ולא יודע אם ביכלל בדקו.

לצערי ממש לא מיסתדר עם העדר מידע בספר הרכב, בפיאט הכל היה רשום בספר הרכב והיה לי את כל המידע, בפיזו בקושי דף אחד קיבלתי על תוכנית טיפולים ובו רק התקן לשמן המנוע בלבד.

תודה מראש לכולם 🙏.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peagaut 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, hwgeek כתב:

תודה על התגובות, על פי אתרי החלקים הפלאגים תואמים לרכב שלי, על פי קטלוג של בוש אין ביכלל אופציה ליבחורב פיז'ו, לכן אני מבולבל על פי מה אתרי החלקים מתאימים חלקי חילוף לדגמים השונים.

https://www.boschaftermarket.com/gb/en/parts/-/Auto_parts_and_accessories/

הם כנראה משיגים את המידע מיצרני החלקים.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל-NGK יש קטלוג שבו כן יש מצתים שמתאימים (כולל איזכור למק"טים המקוריים).

אם אתה מתעקש לקנות דווקא את הבוש (או אם כבר קנית, כמשתמע מההודעה הפותחת), תבדוק שהנתונים והמידות שלו זהים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, פשוט אין את הNGK במלאי באתרים שבדקתי, והבוש מופיע כמתאים בכל אותם האתרים, מה ששונה במידות זה רק אורך התבריג 26.5 ממ לעומת 28מ"מ בNGK.
החלקים עדיין לא נישלחו אז אם יש צורך אני יכול לנסות לישלוח מייל לביטול ההזמנה אני חושב.
לילה טוב ושקט לכולנו 🙏.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

🤔 

גם לפלאג של הלה שבתמונה יש אורך 26.5, ומצת של צ'מפיון שמופיע באתר אחר/שלהם עם 24.5...

לא יודע להסביר למה ההבדלים האלו קיימים, במוצרים שונים שלכאורה מתאימים לאותו המנוע. יתכן ומיקום האלקטרודה שונה גם (מה שלא בהכרח מפורסם), מה שמאזן מהכיוון השני אולי. אולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המקט המקורי של הפלאגים ל1.6 טורבו 180 כ"ס - 9830941680

שאר המקטים לטיפול גדול:

מסנן שמן מקורי 9818914980

מסנן אוויר 1444TT

מסנן מזגן 6447XG

שמן ברקס DOT4 יש מבחר

שמן מנוע 5W30 PSA B71-2297 

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה, עכשיו אני רואה למה צריך לשלם מחיר יקר בארץ ולא להזמין חלקים כאלה מחו"ל, המק"ט הזה של הפלאגים ביכלל מביא לפלאגים שונים שאחד מהם עם מרווח 0.7MM והשני 0.75MM של הצמפיון🤔.

ממש מוזר לי כל הסלט עם המערכות להתאמת חלפי רכב לפי דגם באתרים השונים, נושא מעניין למחקר.
מתלבט אם ביכלל לבטל את כל ההזמנה ולהזמין רק פילטר מנוע/מזגן וזהו 🙂.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום בעיה להזמין מחו"ל כל חלק ואין צורך לשלם את המחירים של הארץ.

אתה כן חייב להבין מה אתה מזמין ולוודא באתר היצרן המקורי, ובאתר יצרן החלק, שאתה מזמין את המדויק. וכמו כן חשוב לדעת איזה יצרני חלקים לבחור.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• פיתרון

עדכון קטן:

מכיוון שאני עומד להחזיק את הרכב לטווח ארוך- לא רציתי להמר ולכן הזמנתי פלאגים מקוריים לפי המקט שניתן כאן, לשימחתי ב"אבי חלקי חילוף" שמחו לעזור והוסיפו את המק"ט 9830941680 לאתר בשביל שאוכל להזמין(בעלי 1.6L 180BHP מוזמנים):
https://www.justmotor.co.il/product/סט-מצתים-פלגים-פיגו-508-מקורי
עשיתי הזמנה גם לפילטר שמן/מנוע לפי המקטים שנתתם + שמן מנוע טוטאל בעל התקן המתאים, חלקים דומים שיגיעו מCARS245 אשים בצד לטיפול הבא.
תודה לכולם על העזרה🙏.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיתנצל שלא הספקתי, עבודה שישה ימים בשבוע ושעות על גבי שעות של פקקים לא השאירו לי שום אנרגיה או זמן פנוי ואני כואס ומיתבאס על עצמי.

מה שאני יכול להגיד בקצרה הוא שזה אחד הרכבים היפים לדעתי בקטגוריה + יש לו דלת חמישית כמו הסופרב ולכן שימושי בהרבה מסדאן רגילה, ממש עצוב היה לי לישמוע שמפסיקים לייצר אותה.

בנוסף ליפוי החיצוני - אין הרבה רכבים באותו המחיר שנותנים עיצוב פנימי נאה שכזה, אני ממש מאוהב ברכב מצד אחד, אבל מצד שני דואג שהדוגמנית היפיפייה לא תיבגוד בי במוסך ותרוקן לי את הכיס 😈.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...