Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XC60, קודיאק או אוטלנדר

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, מתבלט בין רכישת קודיאק, וולוו XC60 או אוטלנדר שנתון 2021-22 בנזין. הפרמטרים שחשובים לי הם מרווח פנימי, אמינות, נוחות נסיעה. ברור לי שיתכנו הבדלים בעלות אבל יש לי גמישות ואני אכניס את זה למכלול השיקולים. בנוסף אם יש הבדלים בדגם בין השנתונים שציינתי כגךמט מתיחת פנים אשמח אם תגידו לי. תודה!!!

פורסם

קשה להשוות בין הרכבים האלה, הוולוו זה רכב פרימיום עם גימור ברמה גבוהה ופינוק מבחינת החווית נסיעה והאבזור, כמובן עם כך באות עלויות תחזוקה גבוהות אם כי לא אסטרונומיות כמו רכבי יוקרה אחרים.

הרכב בסך הכל אמין בגרסת הבנזין , דורש טיפולים בזמן והחלפת טיימינג כל 120 אלף או 8 שנים. ביטוח לא יקר לעומת במוו ומרצדס. 

האאוטלנדר רכב עם מנוע אטמוספרי פשוט וגיר רציף, סביר להניח שלאורך השנים יהיו פחות תקלות באופן טבעי, וגם החלפים יותר זמינים וזולים. גם המרווח פנים כנראה עדיף. 

אפשר לסכם את זה במשפט . אאוטלנדר- רכב פרקטי אמין ועממי , וולוו שמה דגש יותר על איכות, פינוק ונוחות נסיעה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, גלעד ד כתב:

תודה רבה על התשובה המפורטת! תובנות לגבי קודיאק?

רכב מצוין, משלב מרווח , איכות ועיצוב. עדיף לקחת עם מנוע 2.0 בנזין או דיזל כדי להנות מיתר כוח ואמינות על פני 1.5 למרות שגם הוא יעשה את העבודה בצורה סבירה. 

בידוד רעשים מוצלח, אבזור מכובד . 

מבחינת אמינות - המנוע אמין תחת טיפולים , הגיר דורש החלפות שמן קצת יקרות, כמו כל תיבה רובוטית דו מצמדית גם יש מצמדים שאחרי כמה שנים נשחקים , אבל הגיר במנועי ה2.0 (ואולי גם ב1.5 במקרה של הקודיאק) הוא עם מצמדים טבולים בשמן שנשחקים פחות מהר. 

פורסם

לגבי הקודיאק:

מציע לבדוק ביקורות על הגיר הרובוטי - dsg (לא לגבי הקלאצ'ים, להם בלאי טבעי). מלימוד הנושא בפורומים שונים, אין תמימות דעים חד משמעית על אמינות הגיר (במיוחד המכטרוניקס - יחידת הבקרה ושליטה על הגיר, הכוללת יחידה מיכאנית ויחידת מחשב הגיר).

מצער הדבר, שחברת פולקסוואגן לא עושה אנליזה, מהמידע על תקלות ואי תקלות בגיר זה, עם המלצות מתאימות בהיבט תחזוקה או אפילו סגנון נהיגה.

פורסם
לפני 10 שעות, nissan1211 כתב:

במנועי ה2.0 (ואולי גם ב1.5 במקרה של הקודיאק) הוא עם מצמדים טבולים בשמן שנשחקים פחות מהר. 

בקודיאק, כל הגרסאות מגיעות עם גיר המצויייד במצמדים "רטובים" 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

מנוע 1.5 בנזין של סקודה משמעותית יותר חסכוני מאשר 2.0 בנזין, אבל גם חלש יותר בצורה מורגשת מאוד.

ההפרש במחיר בין שני הדגמים (מנועי בנזין 1.5 מול 2.0 מאותו השנתון ) לא קטן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...