Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחנויות של steam ו-epic אפשר למצוא הרבה מציאות, כך שאם אתה לא נעול על משחק מסוים בזמן מסוים - אתה לא חייב למצוא תוכי ולהאכיל אותו.

לדוגמה, באוגוסט-ספטמבר האחרון היה מבצע בחנות של epic - פיפא מנג'ר 24 בחינם (גרסה מלאה).

פורסם
לפני 13 שעות, iEminem כתב:

עריכה:

מה הבעיה לכתוב ״פרוץ״?! 😂 עד שהבנתי שמדובר על ה תוכי של הפיראט בכותרת. 

פרוץ נשמע לי כמו פרוצה, וזה כשלעצמו נשמע כמו פתח למחלות.

טפו טפו, מלח מים, חמסה עיגולים, איגואנות. או משהו כזה. לא מכיר את כל האמונות הטפלות. 

לפני 8 שעות, hans כתב:

תירוצים.

נכון שאתה לא סוחב מהמכולת? 

מצאת את מי לשאול. 

אני כן. 

אני אפילו סוף סוף, פעם ראשונה בחיי, מבסוט עד השמים שיש לי גישה עם עגלה עד למעלית ולא צריך לסחוב את התיק עד לקומה 4 על הכתף כמו התוכי עם הרטייה על העין.

לפני 8 שעות, hans כתב:

בלאי. צמיג. 800₪. בודד.

אה, חיוניות ההוצאה, אומר לך משהו? 

צמיג ב-800, יכול להבין. לא להרשות לעצמי, אבל להבין. שלי עולים 550 (בערך) לאחד. 

אבל התקציב כל כך דחוק... לא לכולם יש תקציב פנוי לשימוש, אתה יודע. 

מקווה שהמצב ישתפר. בקרוב...

לפני שעתיים, גור אדם כתב:

בחנויות של steam ו-epic אפשר למצוא הרבה מציאות, כך שאם אתה לא נעול על משחק מסוים בזמן מסוים - אתה לא חייב למצוא תוכי ולהאכיל אותו.

במקום גרעינים נותן לו קרנל :LOL:

אני לא עד כדי כך עמוק בתוך הגיימינג. יש לי דברים אחרים שאני משקיע בהם את זמני (תחביב ה-DIY, שאולי יהיה לי כח לחזור להרים ממנו גם את הערוץ יוטיוב, למשל). 

אבל, משחקים מסויימים, שהם בקנה מידה משמעותי, אני כן מנסה לשים את הטלפיים שלי עליהם. 

אני מאד אוהב את מה שבת'סדה משחררים. סדרת GTA ברובה מצויינת. סייבר פאנק 2076 היה המשחק הגדול האחרון ששיחקתי בו.

אבל בגדול, השנים האחרונות איכזבו אותי מאד- המשחקים נהיו קצרצרים (שעות בודדות), אני לא אוהב את המולטיפלייר כלל, כך שזה אף פעם לא היה שיקול עבורי לגבי משחק או רכישה או בכלל, ואני לא מוצא טעם להתחיל משהו שייקח לי יומיים בלחץ לסיים.

אני מודע להנחות של האדמו"ר מסטים. אני פשוט לא מחפש משחקים באופן אקטיבי, רק בשביל לשחק- כמו שאמרתי אני מעביר את זמני בתחביבים אחרים שיש בהם גם תועלת מוחשית עבורי. אבל כשאני מתחבר לעולם של המשחק, ועוד יותר- כשאני מתחבר למשחק עצמו, זה כבר משהו אחר. מאד הופתעתי לטובה מהמשחק הזה, הביקורות די קטלו אותו. וגם המשתמשים לא ממש התחברו אליו משום מה. לא יודע, אני ממש אהבתי. משהו בין FALLOUT לבין STAR TREK. 

יש לי ביקורות ענייניות על המשחק, יש לבת'סדה דברים לשפר- לחלוטין כן, בעולם המשחק ובממשק עצמו. אבל זה העולם החדש הראשון שלהם מזה 25 שנה, מחכה בקוצר רוח להמשכים בעוד אי אילו שנים... 

ונקודה מעניינת. 

יוצאי בת'סדה פיתחו והוציאו לפני כמה שנים משחק עם עיקרון דומה מאד מאד. ברח לי השם שלו, ונדמה לי שאפילו יצא לו כבר המשך. THE OUTER WORLDS אולי? לא זוכר. מבחינתי היה פלופ טוטאלי! ממש לא אהבתי את הביצוע. לא התחברתי לכלום שם. היה טיפה מעניין, וזהו. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...