Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אני נכנסת לפורום שלכם דרך איזה ידיד שהמליץ לי עליכם. אני מעוניינת לרכוש רכב ואני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. שמעתי שהיפניות הן המכוניות הכי טובות במכוניות המשומשות. בכל אופן, אני אומר במה אני מעוניינת כדי שאולי מישהו יוכל, בטובו, לעזור לי קצת להתמצא. אני מחפשת רכב סביב 25,000 ש"ח, ושיהיה קטן (בשביל החניות), נוח,חסכוני (סטודנטית, כבר אמרתי?) ואוטו כזה שאני לא אצטרך להכיר את המוסכניק שלי יותר מדי מקרוב...

אם למשהו יש איזשהו מידע לתרום לי אני אשמח מאד.

תודה!!!

פורסם

ברוכה הבא לפורום.

ידני או אוטומטי?

האם בנוסף ל25K לרכישת הרכב יש לך כמה אלפים בצד לתיקונים במקרה הצורך + ביטוחים, חובה + צד ג?

אחרי שנידע באיזה גיר את מעוניינת נוכל לעזור טוב יותר. קחי בחשבון שגיר ידני חסכוני יותר, ואמין יותר ברכבים ישנים.

אם גיר ידני הוא אפשרי, הייתי מחפש קליאו ידנית. יחסית אמינה. מאוד נוחה, וחסכונית.

גיא

פורסם

אני חושב שאת צריכה אוטו שיתאים לשינויים הקשים שאת עוברת בחיים.

התחלת בתור סתם בחור לפני כחצי שנה שמתעניין בסוויפט לנסיעה לירושלים, אח"כ הפכת לזוג צעיר עם תינוקת (מזל טוב!). בהמשך כנראה גדלה המשפחה כי התענינת באמריקאית, ולבסוף לסגירת המעגל הפכת את מינך, מצאת "ידיד" (הלו! מה עם המשפחה?) וגם נרשמת לאוניברסיטה.

את לא חושבת שיש לך צורך ביעוץ מעמיק יותר בחיים מאיזה רכב לקנות?

נמרוד

פורסם
אני חושב שאת צריכה אוטו שיתאים לשינויים הקשים שאת עוברת בחיים.

התחלת בתור סתם בחור לפני כחצי שנה שמתעניין בסוויפט לנסיעה לירושלים, אח"כ הפכת לזוג צעיר עם תינוקת (מזל טוב!). בהמשך כנראה גדלה המשפחה כי התענינת באמריקאית, ולבסוף לסגירת המעגל הפכת את מינך, מצאת "ידיד" (הלו! מה עם המשפחה?) וגם נרשמת לאוניברסיטה.

את לא חושבת שיש לך צורך ביעוץ מעמיק יותר בחיים מאיזה רכב לקנות?

נמרוד

הבולשת חוקרת???

הרגת אותי......:lol:

פורסם

סוזוקי יורוסוויפט

פורד פיסאטה החדשה

או דייהטסו שרייד

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
  • תוכן חדש...