Jump to content

nrle

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי nrle

  1. שלום לכולם!! אני נכנסת לפורום שלכם דרך איזה ידיד שהמליץ לי עליכם. אני מעוניינת לרכוש רכב ואני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. שמעתי שהיפניות הן המכוניות הכי טובות במכוניות המשומשות. בכל אופן, אני אומר במה אני מעוניינת כדי שאולי מישהו יוכל, בטובו, לעזור לי קצת להתמצא. אני מחפשת רכב סביב 25,000 ש"ח, ושיהיה קטן (בשביל החניות), נוח,חסכוני (סטודנטית, כבר אמרתי?) ואוטו כזה שאני לא אצטרך להכיר את המוסכניק שלי יותר מדי מקרוב... אם למשהו יש איזשהו מידע לתרום לי אני אשמח מאד. תודה!!!
  2. שלום לכולם!!! יש לי הצעה מעניינת לקניית קרייזלר ניאון 95' והייתי מעוניין לדעת (בתור אחד שלא מבין גדול) איך המכונית הזו מבחינת אמינות, צריכת דלק וכו' (חוץ מזה שאין לה שוק...). תודה לכולכם.
  3. שלום לכולם! אני מחפש רכב עד 15,000 ש"ח לזוג צעיר ( ותינוקת...) ואין לי מושג גדול ברכבים ו/או מאיפה להתחיל... האם מישהו יכול לתת לי כיוון?? תודה
  4. שלום לכולם!! אני חדש כאן בפורום ואין לי מושג גדול במכוניות. רציתי לדעת כמה דברים על הסוויפט. 1. עד כמה הסוויפט 1000 סמ"ק חלשה. האם ניתן לעלות איתה את העליות של ירושלים, לדוגמא? 2. האם היא אמינה כמו אחותה הגדולה? 3. בדגמים של תחילת שנות ה-90 ניתן למצא אותה עם הגה כוח? תודה
×
×
  • תוכן חדש...