Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גבר.. הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי..

מישהו בכל זאת יכול לעזור אם הוא יודע. .?

תודה,

עידן

בגלל שאתה פונה רק לגברים, אני נמנעת לענות.

פורסם
בגלל שאתה פונה רק לגברים, אני נמנעת לענות.

אהההה מצטער מצטער

אני מנסח מחדש

אם מישהו/י יכולים להוסיף פרטים וחוות דעת אני ישמח מאוד..

תודה לכל העונות והעונים מראש..

עידן

פורסם

אתה יכול לשאול את FIXXER הוא בידיוק קנה כזאת לפני זמן קצר והוא חיפש אחת נראה לי במשך קרוב לשנה.

לכן, אם אתה צריך רכב בדחיפות עזוב את זה,אם יש לך זמן לחכות ויש לך את הכסף(ראיתי אחת אדומה שמישהו מוכר אותה ב45 אלף, השאלה היא, מי יקנה במחיר כזה...).

היא אמינה למדיי אם שמרו עליה(מה שרוב הסיכויים לא). בדר"כ המחשב דרך גומר את חייב מהר יחסית והתיקון יקר לכן רוב האסטרות GSI מגיעות עם מחשב דרך לא פעיל.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא שמעתי על בעיות עם מחשב הדרך. מה שטוב במחשב הזה הוא שאפשר לעשות דיאגנוסטיקה בתנאים ביתיים לפני קניית הרכב. בבית הפיוזים צריך לקצת שני תקעים עם סיכה ומנורה על לוח המחוונים תהבהב מספר פעמים, כמספר התקלה. חשוב לבדוק מאוד בזהירות כי אם עושים משהו לא נכון , אז אפשר לשרוף את המחשב. יותר פרטים על הדיאגנוסטיקה "הביתית" תוכל למצא כאן: http://www.astragsi.cwc.net/faultcode.htm

יש גם את רשימת התקלות ברוסית. אם זה יעזור אז אני אתן כתובת.

אין הרבה רכבים כאלה ועוד יותר המעטים הם במצב סביר, לכן צריך המון סבלנות. אני מציע לך להכין כסף, כדי שאם תמצא רכב שמתאים לך, אז שתספיק לקנות אותו לפני מישהו אחר. אני ככה הפסדתי בעשך שני רכבים כאלה בגלל שהתמזמזתי עם הזמן. אם תמצא רכב במצב טוב ובמחיר שמתאים לך, אז קח אותו לבדיקה באותו היום ותעביר בעלות.

אל תתרגש מריבוי הבעלים שהיו לרכב, ככה זה עם רכבים כאלה. העיקר שהרכב יצא במצב סביר בבדיקה ואם לא, אז תוריד מחיר. אל תחשבו שתמצא רכב שלא עבר תאונה, רק תבדוק שזה לא משהו חמור.

המחירון של לוי יצחק לא ממש משקף את המציאות. הבחור שרוצה 45, רוצה כבר לפחות שנה. הוא פשוט לא מעוניין למכור, אבל אם יבוא משוגע עם סכום כזה אז בטח שהוא ימכור. יש בחור מהפורום שמוכר GSI שגם היא אדומה, במחיר יותר שפוי.

אם הרכב טופל בזמן אז לא אמורות להיות לו בעיות מיוחדות והדגם בכלל לא סובל מאיזשהי ביעה כרונית רצינית.

תעדכן אותי בהודעה פרטית על רכבים שתראה ואל תשכך לרשום את מספר הרישוי. ראיתי כבר הרבה כאלה ואת חלכן אני עדיין זוכר.

דימה

פורסם

דימה תודה רבה!

לדעתך אם אני יקנה ממישהו יד 4+ לא תהיה בעיה למכור את האוטו אחר כך?

ובקשר לדיאגנוסטיקה.. האמת אני לא ממש מבין בזה אם תוכל/ מישהו אחר יוכל לפרט זה יהיה מעולה. .

תודה!

עידן

פורסם

יד רבעית זה מצויין!

תבדוק את הרכב, מבחינה חיצונית, תיראה את מצב הפחחות. אל תצפה לרכב נקי מתאונות, רק תבדוק שהכל תוכן טוב ושאין פגיעות חמורות. פתח דלתות ותא מטען ותרים קצת את הגומיות, כדי לראות שאין בועות של חלודה. תשים לב שכל המכשירים החשמליים עובדים: חלונות חשמל, מראות חשמל, חימום מראות, מזגן, כפתורים... תשים לב לריפוד הגג (בעייתי באופלים), כי לרפד גג עולה בסביבות 600 שקלים. תבדוק שהסאנרוף עובד ואין סדקים בגומיות. תבדוק שהחימום עובד.

אחרכך תיקח את הרכב למכון בדיקה הקרוב אליך, המומלץ ע"י חברי הפורום (עם עדיפות למומלץ ולא לקרוב). אם הכל יצא לשביעות רצונך, אז יאללה לדואר.

לגבי הדיאגנוסטיקה. מורידים את מכסה בית הפיוזים מתחת להגה, מוצאים את השקע שיש בלינק. בעזרת חוט/ סיכה/ אטב מחברים בין שתי השקעים הקטנים, המסומנים באדום (כמו שמסומן בלינק). מדליקים את הסוויץ' ומסתקלים על לוח השעונים. הנורה הרבעית משמאל, צהבוה, עם ציור של ברק על רקע מנוע תתחיל להבהב. קודם יהיה היבהוב אחד, כלומר הסיפרה 1 ולאחר מכן שני היבהובים קצרים שזה 2. מה שיצא זה 12- קוד כניסה לאפשרות דיאגנוסטיקה. כל קוד מהבהב 3 פעמים, כלומר שלוש פעמים 12 ולאחר מכן כל קוד שגיאה יופיע שלוש פעמים עד שלבסוף חוזרים חזרה לקוד 12. למשל ארבע היבהובים ארוקים ושמונה קצרים מראים על קוד שגיאה מספר 48. אתה מעתיק את כל השגיאות שיצאו ומשווה עם הטבלה. לפרש לשפה פשוטה מה שכתוב בטבלה זה כבר כאב ראש רציני :wink: אבל לפעמים אפשר להבין בערך מה התקלה.

זה דגם המנועים שאפשר לעשות בהם את הדיאגנוסטיקה הזאת:

C20NE, 20NE, 20SEH, C18NE, C20XE, C25XE, C24NE, C26NE, C30NE, C30SE, 20SE.

אני לא מציע לך לעשות את הדיאגנוסטיקה לבד, כי אפשר לשרוף את מחשב הרכב אם תעשה איזשהי טעות.

לפני שתחליט לקחת איזשהו רכב תעדכן אותי. יצא לי לראות כמה GSI שאפילו לא שוות15 שלף למרות שביקשו 25.

יש גם מועדון חובבי אופל. תרגיש חופשי להירשם, זה חינם. :-P

דימה

• תוכן חדש...