Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזו בחינה? על איזה בסיס? (יומי, חודשי שבועי?)

באיזה רכב מדובר?

בעבר היה פה שרשור שלדעתי @Buki פתח, אבל אני לא מספיק זוכר מונחים ממנו כדי לחפש.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מבחינת בלאי בעיקר?

נסיעה פעמיים בשבוע על בסיס קבוע. וברכב יונדאי I10 ידני.

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם
לפני 26 דקות, URSH כתב:

מבחינת בלאי בעיקר?

יש לי הרבה פעמים 'דילמות' כאלו עם פערים קצת יותר קטנים (נניח אותו זמן הגעה אבל עוד 3 ק"מ בבין עירוני). אני נוטה להעדיף את הבין עירוני. 

בכל רכב זה אומר: פחות תאוצות ובלימות, פחות היגוי, פחות בלאי למערכת המתלים, יותר זרימה של אוויר ועבודה טובה יותר של מערכת הקירור.

בידני זה גם אומר פחות בלאי לקלאץ, לרגל שמאל וליד ימין.

אני הייתי מתעדף את הנסיעה בבין עירוני.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הפוסט מאוד קרוב למה ששאלתי ,אבל הוא הולך יותר לכיוון של העדפות אישיות ופחות בשאלה מה כדאי לאוטו?

לפני 18 דקות, Buki כתב:

מניח שאתה מתכוון לשירשור הזה.

הפוסט מאוד קרוב למה ששאלתי ,אבל הוא הולך יותר לכיוון של העדפות אישיות ופחות בשאלה מה כדאי לאוטו?

פורסם

לבטים דומים ליוו אותי תקופת ארוכה האם כדאי לקצר את הנסיעה ב 5 דק ולעבור דרך הבמפרים והכיכרות של היישוב או להאריך מעט את הדרך על הכביש המהיר.

בחרתי להעריך את הדרך ב 5 דק ולהמנע מהבלימות וההאצות המיותרות. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, URSH כתב:

מבחינת בלאי בעיקר?

תלוי באיזה כבישים מדובר. יש מספיק כבישים שמוגדרים בינעירוניים אבל ההתנהלות שם היא עירונית לכול דבר(עומסים, רמזורים)

אבל באופן כללי, 20 קילומטר בדרך בינעירונית פנויה פחות שוחק את מערכות הרכב מאשר 10 קילומטר עירוני. זו גם כניראה תהיה נסיעה נעימה יותר. 

אבל בלי קשר לזה, במקרה הספציפי שלך- 10 קילומטר פעמיים בשבוע נותן 1000 קילומטר בשנה. בכזה קילומטראז, הבלאי הוא חסר משמעות. לא הייתי מטריד את עצמי כלל בשאלה הזאת,  אלא פשוט נוסע בדרך שיותר מרגישה לי בנוח. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, URSH כתב:

העדפות אישיות ופחות בשאלה מה כדאי לאוטו?

אוטו זה אמצעי. לא מטרה. זו מכונה, היא תחזיק את שתי סוגי הנסיעה כל עוד אתה מטפל בה טוב וזה לא כזה משנה בתדירות ובמרחקים שציינת. 

תסע במסלול שיותר נעים לך. עבור רוב האנשים זה היה המסלול הארוך יותר עם תנועה זורמת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, URSH כתב:

כאשר נניח ששתי הנסיעות לוקחות לי אותו זמן?

קודם כל בהתאם לתנאי הדרך. 

לדעתי לאוטו יותר בריאה מן הסתם נסיעה מחוץ לעיר. על מהירות קבועה בלי הרבה האטות והאצות.

אם מדובר בהעדפה אישית, כמה שפחות זמן על הכביש. אומנם חובב נהיגה, אבל כשכל יום מבלים שעה פלוס מינוס על הכביש, זה מתיש.

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...