Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

In August 2006, it was acquired by the Turkish company Profilo Telra, one of the largest European manufacturers of TV-devices, with brand-owner Telefunken Licenses GmbH granting a license for the Telefunken trademark rights and producing televisions under that name.

יצרן טורקי

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם

מוצר מדבקה שאף אחד לא מפרסם את מקורו. הדגם שצויין מופיע רק באתרים ישראליים ודרום אפריקאיים.

המותגים נסחרים בנפרד מהיצרנים, שמות של יצרני עבר אירופיים רבים משמשים בארץ כמותגי מדבקה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא כזה מחיר אפסי.

תוסיף עוד 500₪ ואתה מקבל lg 65 מהיבואן הרשמי, 

אין פה בכלל התלבטות לדעתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האם ל lg יש מערכת אנדרואיד?

נכוותי בעבר ממערכת שהן לא אנדרואיד, שלא תמיד היו להם את כל הישומנים.

ואני לא מחפש משהו מיוחד, צריך כאן 11, 12, 13, יוטיוב והוט.

פורסם

מפנה אותך לשרשור שלי שבסופו נרכשה טלוויזיה LG לא מזמן: 

אני בחרתי בדגם OLED ביניים, אבל יש להם כל מני דגמים - רובם המוחלט מעולים. מערכת ההפעלה היא WebOS. 

פורסם (נערך)

לבן שלי קניתי טלוויזיה של TCL (מסך ״50 דגם 50C645) והבחור מרוצה, משתמש באפליקצייה של yes לאנדרואיד

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, yohai71 כתב:

מפנה אותך לשרשור שלי שבסופו נרכשה טלוויזיה LG לא מזמן: 

אני בחרתי בדגם OLED ביניים, אבל יש להם כל מני דגמים - רובם המוחלט מעולים. מערכת ההפעלה היא WebOS. 

וב webOS איזה אפקליציות יש?

לפני זה היה לי סוני עם אנדרואיד והייתי מרוצה מאפשריות האפקלציות.

פורסם

ל-lg יש את הממשק העצמאי שלהם שלדעתי הוא סבבה.

מה זה סבבה? מתקינים אפליקציות רשמיות מהחנות והאפליקציות עובדות בלי גיהוקים וזהו.

מי שזה לא מספיק לא יכול להתחדש בסטרימר בנפרד, אבל זה אפשר בכל טלוויזיה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתוספת 200 שקל אתה רוכש ממיר חכם כמו שיאומי mi box ויש לך אנדרואיד יותר מלוטש מרוב האנדרואידים המוהנים בטלוויזיות. אתה לא יכול לפסול טלוויזיה בגלל אנדרואיד כשיש לך את החלופה הזו.

אם זה היה מחיר מציאה ולא היה חשוב לך המותג אכן מומלץ. אבל כפי שנאמר 500 שקל ממותג מפתח בתחום כמו lg, אין מה לחשוב פעמיים.

Miata ND2

פורסם

הממשק והמערכת הפעלה של LG סבירים ביותר - אבל בסופו של יום זה למה אני תמיד ממליץ לחברים להפריד בין הסמארט ולבין הטלוויזיה.

תשקיעו עוד כמה שקלים בApple tv או בCrhomecast with apps. אלו מערכות הרבה יותר חזקות וחלקות מבחינת עבודה ותמיכה של אפליקציות.

לגבי ה״מותג״ - מה שנכתב למעלה.

בסופו של דבר יש יחסית מעט יצרנים של פאנלים של LCD בשוק והיצרניות הגדולות אפילו קונות אחת מהשניה בהתאם לדגם - אבל! ההבדל בין הזולים ליקרים + מעבדי תמונה משמעותיים - אז במקרים האלו - LG , samsung , Sony - לרוב תקבל תמורה להשקעה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 50 דקות, hans כתב:

ל-lg יש את הממשק העצמאי שלהם שלדעתי הוא סבבה.

מה זה סבבה? מתקינים אפליקציות רשמיות מהחנות והאפליקציות עובדות בלי גיהוקים וזהו.

מי שזה לא מספיק לא יכול להתחדש בסטרימר בנפרד, אבל זה אפשר בכל טלוויזיה.

לפני 45 דקות, Or05230 כתב:

בתוספת 200 שקל אתה רוכש ממיר חכם כמו שיאומי mi box ויש לך אנדרואיד יותר מלוטש מרוב האנדרואידים המוהנים בטלוויזיות. אתה לא יכול לפסול טלוויזיה בגלל אנדרואיד כשיש לך את החלופה הזו.

אם זה היה מחיר מציאה ולא היה חשוב לך המותג אכן מומלץ. אבל כפי שנאמר 500 שקל ממותג מפתח בתחום כמו lg, אין מה לחשוב פעמיים.

לפני 43 דקות, Liviur כתב:

הממשק והמערכת הפעלה של LG סבירים ביותר - אבל בסופו של יום זה למה אני תמיד ממליץ לחברים להפריד בין הסמארט ולבין הטלוויזיה.

תשקיעו עוד כמה שקלים בApple tv או בCrhomecast with apps. אלו מערכות הרבה יותר חזקות וחלקות מבחינת עבודה ותמיכה של אפליקציות.

לגבי ה״מותג״ - מה שנכתב למעלה.

בסופו של דבר יש יחסית מעט יצרנים של פאנלים של LCD בשוק והיצרניות הגדולות אפילו קונות אחת מהשניה בהתאם לדגם - אבל! ההבדל בין הזולים ליקרים + מעבדי תמונה משמעותיים - אז במקרים האלו - LG , samsung , Sony - לרוב תקבל תמורה להשקעה.

עבור סטרימר נפרד, צריך עוד שלט.

כאמור בסוני שהייתה לי, עם מערכת אנדרואיד, נהנתי ממערכת יציבה שאפשר להתקין בה יופי של אפקלציות. ומערכת קלה לתפעול. כך שממש לא מחפש מזרימים למינהם.

פורסם (נערך)

אני חוזר - בדוק את TCL. אמנם סיני, אבל מותג ״אמיתי״ גדול בתחום המסכים, עם ממשק אנדרואיד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2

פורסם

לא יודע לגבי ישראל אבל בארה״ב TCL מתחלקים ל2:

1. דגמים זולים ודיי זבל.

2. דגמים בסדרות גבוהות שבמרחק אולי 10 אחוז מהמחיר של ביצועים מקבילים ב״גדולות״

לגבי שלט נפרד - בימינו עם ECE זו לא באמת בעיה.

השלט של האפל טיוי , הפלייסטיישן והאקסבוקס יודעים בעצמם להדליק ולכבות את הטלוויזיה - במקרה של האפל טיוב גם לשלוט דרך הטלוויזיה ברסיבר מבחינת ווליום וכו.

אני לא משתמש כמעט אף פעם בשלט של הטלוויזיה עצמה לשום דבר מעבר לכיול הראשוני של ההגדרות תמונה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...