Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קפצ'ור 2021, מנוע 1.33, 154 כס

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון עם הדגם הנ"ל, בעיקר מהפן של התחזוקה והטיפולים, אמינות, צריכת דלק.

משתדל מאוד לא ליפול לסטיגמות ולכן חשוב לי לשמוע מידע ממקור ראשון כי על פניו מדובר בחבילה כוללת מאוד מרשימה.

פורסם

מבחינת אמינות בית התרמוסטט יכול לנזול ואם לא שמים לב המנוע יכול להתחמם. 

יש על זה לא מעט תלונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

יש על זה לא מעט תלונות.

האם מדובר גם על מנוע 1.33 שפותח ביחד עם מרצדס?

לפני 5 שעות, yulianx כתב:

יש על זה לא מעט תלונות.

האם מדובר גם על מנוע 1.33 שפותח ביחד עם מרצדס?

פורסם

אכן זה המנוע שפותח עם מרצדס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נכון שיש בעיה עם טרמוסטט, זה בעיה עם הדבק. לדעתי, שאתה קונה את הרכב, תחליף באופן יזום את החלק, העלות כאלף ש"ח, ותהנה מרכב טוב ואמין. לרכב אין בעיות נוספות. הבעיה עם ה טרמוסטט, אם אתה לא תתפוס את זה בזמן הנזק למנוע הוא סופני. אבל זה רק הדבקה. 

פורסם
לפני 13 שעות, guy.a כתב:

זה נכון שיש בעיה עם טרמוסטט, זה בעיה עם הדבק. לדעתי, שאתה קונה את הרכב, תחליף באופן יזום את החלק, העלות כאלף ש"ח, ותהנה מרכב טוב ואמין. לרכב אין בעיות נוספות. הבעיה עם ה טרמוסטט, אם אתה לא תתפוס את זה בזמן הנזק למנוע הוא סופני. אבל זה רק הדבקה. 

איפה אפשרי להחליף באופן יזום את החלק? והאם החלק החדש מודבק עם דבק אחר ומשהו שונה בו?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

ה טרמוסטט מודבק לבלוק מנוע, בין השנים 19-21, הדבק היה חלש, לכן יש מקרים שנוצרה נזילה של מים. שהגיע למצב שהמנוע נותר ללא נוזל קירור. ומשם הדרך להחלפת מנוע. אתה יכול לבקש מהמוסך להחליף את ה טרמוסטט, ואז נפתרה הבעיה. חוץ מהבעיה הזאת, זה אוטו מצויין. איכותי ונעים. אתה תהנה ממנו מאוד. 

פורסם

יש להורים שלי את הקפצ׳ור משנת 21 עם מנוע 1.33 ולאחי יש את הקליאו משנת 20 עם אותו מנוע...

בודק את האפשרויות בשבילם.

צריך לעשות את ההחלפה הזו במוסך היבואן? או שכל מוסך יידע לעשות את זה?? אני פשוט לא רוצה שהם יגיעו לעשות את ההחלפה ואז ישימו להם את האותו הדבר.

פורסם

הבעיה זה לא החלק, הבעיה זה ההדבקה של ה טרמוסטט לבלוק מנוע שנפתחת אחרי כמה שנים. אתה יכול להכנס לקבוצות של רנו בפייסבוק ולראות את הפתרון שהם מדברים עליו לדעתי הרנו מהדור הנוכחי, מכוניות טובות ואמינות 

פורסם

על איזה פיתרון מדובר? ראיתי שחלקם מחליפים לדגם משופר שאמור להיות תקין, אבל יקח זמן לוודא.

מעבר לזה לא מצאתי משהו אחר.

פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 19:10, guy.a כתב:

הפתרון, זה להדביק מחדש... ולהתפלל שזה יחזיק 4 שנים שוב

אז מהתשובה הזו אני מבין שהפתרון הזה הוא לא פתרון קבע.

וכמו שזה קרה לאנשים אחרי זמן לא ארוך זהיכול לקרות בשנית גם עם תרמוסטט חדש.

פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 10:11, guy.a כתב:

ה טרמוסטט מודבק לבלוק מנוע, בין השנים 19-21, הדבק היה חלש, לכן יש מקרים שנוצרה נזילה של מים. שהגיע למצב שהמנוע נותר ללא נוזל קירור. ומשם הדרך להחלפת מנוע. אתה יכול לבקש מהמוסך להחליף את ה טרמוסטט, ואז נפתרה הבעיה. חוץ מהבעיה הזאת, זה אוטו מצויין. איכותי ונעים. אתה תהנה ממנו מאוד. 

זה פשוט לא נכון.

ככה בדיוק המוניטין של רכב נפגעים משמועות של שכן, ששמע משכן שיש לו דוד מוסכניק...

הבעיה היא בבית הטרמוסטט.

הוא בנוי משני חלקים- ביניהם יושב הטרמוסטט עצמו. הם מולחמים בהלחמת פלסטיק.

(אין כאן שום עניין של דבק, בטח לא שום דבק לבלוק המנוע...).

--1.33---0064.b197b0.thumb.webp.0e880e1b7eebdd3b5f928ec7c99d6de4.webp

(הקרדיט לתמונה הזו הוא של אתר the car, ויש אצלם כתבה מפורטת על המנוע הזה וחולייו).

גם אני שוקל רכישה של רכב (אחר) עם המנוע הזה, וגם אני עדיין לא הצלחתי להבין עד כמה אפשר לסמוך על החלק ה"מחוזק".

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

החלק המחוזק חדש ככה שקשה עוד לדעת, ממה שאני מבין, זה רק לבדוק מידי פעם את מצבו.

• אהבתי 1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביום שבת אח שלי עם הקליאו ביקש שנלך ננפח גלגלים ביחד, על הדרך אמרתי לו תפתח מכסה מנוע נראה מה קורה עם המי קירור, ראיתי שחסר לו...הוא עשה טיפול במוסך רשמי של היבואן לפני חודשיים ובדקו לו את הטרמוסטט ואמרו שהכול תקין, בעקבות זה ששמתי לב שירד לו המפלס של המי קירור הוא קבע תור למוסך והיום קיבלו אותו והסתבר שבאמת יש לו נזילה מהטרמוסטט, הרכב שנת 2020 ועבר 66 אלף ק״מ, הוא קנה אותו לפני שנה וחצי מהטרייד של פריסבי עם 44 אלף ק״מ יד ראשונה פרטית, עכשיו הוא מברר האם יחליפו לו את הטרמוסטט תחת אחריות או לא, איך אפשר לדעת האם יש חלק חדש? או שפשוט שמים את אותו אחד כמו ששמו אצל היצרן וצריך לצפות לחזרה של אותה הבעיה בעוד X זמן??

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...