Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי קטיה ספורטאז מודל 2021 שניים על ארבע, אני נוסע המון בשבילים לא סלולים וחולות וחצץ וכו, רציתי לשאול יש צמיגים של מישלין או קונטיננטל שמחגדרים כבישי לאטיטוד קרוס, האם יש טעם לשים צמיגי שטח לכאורה ברכב שניים על ארבע? 

פורסם (נערך)

מה מידות הצמיגים כולל קוד עומס ומהירות?

אולי במקרה שלך יש היגיון לרכוש צמיגים המוגדרים שטח קל ( H/T), שיהיו נוחים יחסית גם בכביש.

לא חייב מישלין או קונטיננטל, קיימים צמיגים איכותיים של יוקוהאמה, טויו, קומהו, האנקוק. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המידה שלי זה 215/70/16r, אני כעת רואה שיש מחיר ממש טוב ברשת אוטוטייר של מקסיס at ב472 ש"ח, אבל השאלה האם ברכב שניים על ארבע שייך לשים סט AT? מעניין לא ראיתי רכבים שניים על ארבע שכן עושים אבל שוב אני נוסע המון בשבילים ושטחים חקלאיים, אני חושב שבצמיגים צריך את הכי טוב אין בעיה בעיקרון השאלה אם כדאי ללכת על at או ht? והאם הדגם של מישלין latitude CROSS הוא נראה קרבי ומתאים לשטח? מצד שני אני לא רוצה את כל החסרונות בכביש של AT כי גם בכביש נוסע המון

פורסם

לא קשור שניים על ארבע - צמיגי A/T ירגישו לך בכביש כאילו אתה נוהג בטרקטור ( רעש, נוחות) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הערה קטנה לגבי אתרים שונים של צמיגים.

לא להסתמך על מה שרשום שם מבחינת מלאי - כשקניתי לאחרונה רביעית צמיגים - אולי 20% (ואף פחות) מהדגמים באתר היו באמת במלאי.

לפני שאתה צולל יותר מדי - תתקשר ישירות למספרים שהם מפרסמים ותברר מה יש להם במלאי ומשם תקח את מה שתשתכנע שמתאים לך.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...