Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 שעות, orankohn כתב:

עמוס היקר , אינני מתיימר להיות בבקיאות מירבית בתחום, אבל אני מאמין שחברת מוטול באתר העולמי שלה מספיק רצינית שאם בבחירת המודל הספציפי שלי מופיע בדיוק השמן שקניתי בהום סנטר ובדף המפרט של השמן הזה  מצויין בדיוק התקן שנקבת בו - BMW LL-04 - הרי אני נוטה להיות רגוע

יופי, אתה יכול להיות רגוע.

אני גם משתמש בשמנים שעומדים בתקן למרות שהם לא approved.

אני פשוט אוהב לראות את זה על האריזה עצמה, כי היה לי ניסיון רע בBMW הקודמת. יש שני סוגים של Castrol Edge למשל, פעם שמתי את הלא נכון והיו לי רעשים מהליפטרים.

אם גלון אחד של שמן מספיק לך לטיפול אז יצאת עם רכב ממש חסכוני..

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס, מעריך ומקבל את תגובתך. 
אכן, גלון אחד של שמן שקניתי לא ממש מספיק. לפי ספר הרכב אצלי נדרשת כמות של 5.2 ליטר של שמן מנוע. המיכל של מוטול אינו של גלון (גלון אמריקאי = 3.8 ליטר, גלון אנגלי =4.5 ליטר)  אלא של 5 ליטר. 

היות וכך בנוסף למיכל המלא של 5 ליטר הבאתי למוסך 250 סמ"ק של אותו שמן בדיוק שהיה לי מרכב נוסף.

אפרופו שמנים של קסטרול - באמת על מכסה המילוי השמן של הרכב מומלץ שימוש בקסטרול. 

לי היה בעבר נסיון מוזר עם שמן קסטרול מגנטק. לרכב של אחייני יש מנוע פיאט 1.2 ששמנו לו תמיד שמן מוטול שעומד בתקן בספציפי FIAT 9.55535-S2.  הרכב כמעט ולא צרך שמן. 

אחיייני ראה  שיש שמן של קסטרול מגנטק שעומד בדיוק בתקן הנדרש ומתפארים בקסטרול :שמן קסטרול Magnatec  עם המולקולות החכמות, שומר על המנוע שלכם מרגע ההנעה ובעמידה בעומסי תנועה. 

עניין ה"מולקלות החכמות" קנה אותו... לאחר שהוחלף המוטול לשמן המגנטק הזה התחילה פתאום צריכת שמן מוזרה (200CC ל- 1000 ק"מ) . לאחר זמן הוחלף השמן חזרה למוטול הרגיל והפלא ופלא חדלה צריכת השמן כמעט לחלוטין. ייתכן שהיה שמן מזוייף ? קשה להאמין - נקנה באבי רחובות. 

אין באמור לעיל לפקפק באיכות שמני קסטרול שידועה כחברה מובילה ואיכותית. 

פורסם

תתחדש, יד תשיעית זה לא מעט ידיים. אבל בהחלט נראה שמור והצבע נראה במצב מצוין.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...