Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגש ישר לעניין.

 

בניין בן 5 קומות בבניה בשלבים מתקדמים, דירה נמצא בקומה רביעית כאשר הלובי בקומת הקרקע מוקף מחסנים חיצונית והחניות סביבם.

דאגתי מראש לבצע פריסת חשמל תלת פאזית מהדירה עד למחסן כולל ארון חשמל משני קטן במחסן במחשבה שממנו אצא החוצה לחניה שממוקמת 15~ מטר ממנו בעתיד, אך הפריסה למחסן בוצעה עם מוליכים 2.5 מ"מ כך שאם הבנתי נכון משיטוטים ברשת ככל הנראה מפל המתח יהיה גדול מידי ולא מתאפשר מרחק כזה לצורך עמדת הטעינה. (מהדירה עד למחסן נפרש סביב ה20 מטר בהערכה גסה, נדרש עוד 10-15~ מטר עד לחניה בנוסף). האם ההנחה שלי בעניין התאמה לעמדת טעינה נכונה?

 

 

במידה וכן - בגלל עובי התעלה שפרסו למחסן כרגע לא ניתן להחליף את הכבילה הקיימת ל4 מ"מ אז כנראה אצטרך לבצע הכנה של תעלה נוספת מלובי הבניין עד לחניה/מחסן כאשר מהדירה אל התעלה שיורדת ללובי בין הקומות אצטרך לצאת באופן גלוי (הקומה אחרי ריצוף/חיפוי ואין הנמכת גבס).

במקרה כזה, הייתם פורסים תעלה רחבה נוספת שתאפשר פריסה של 4 מ"מ בעתיד למחסן ומישם לצאת החוצה כמו בתוכנת המקורית? או להניח את התעלה ישר לחניה ולחסוך את הסיבוב? זאת בהנחה שהפריסה של 2.5 הקיימת נשארת כפי שהיא למחסן כי אני כן רוצה שם חשמל שלי לצרכים עתידיים.

 

הסיבה לפריסה מראש היא כי הלובי למעשה מוקף במחסנים משני הצדדים (אין צד אחורי, בניה מדורגת) ואף אחד מהם לא שלי, בעתיד אם ארצה להעביר קו חשמל החוצה מהבניין למעשה הדרך היחידה בלי לעבור במחסן של מישהו אחר היא בחזית הבניין איפה שדלת הכניסה דבר שעשוי להיות קצת בעייתי ברמה האסטטית ועשוי לגרור ויקוח לא רצוי עם דיירים/ועד.

 

תודה.

 

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

×
×
  • תוכן חדש...