Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV בתקציב של 60-80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לרכוש SUV אמין בדגש על בטיחותי עבורי ועבור הבת שלי בת 4.5 

תקציב של 60-80 אלף

צריכת דלק לא משנה כי אני לא נוסעת הרבה

בקרת שיוט אדפטיבית זה חלום - יש בכלל בדגמים ישנים? 

תודה רבה 🙂

פורסם

מהגבוה לנמוך (לדעתי)

CX5

XV

ספורטאז 2.0

ASX

ספורטאז 1.6

רצית אמין, אז לא הכנסתי אירופאיות

ככל שתעלה במעלה הרשימה המחיר יהיה בהתאם או לחילופין תצטרך לרדת בשנתון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

@nugit אם את רוצה מפרט מסויים שחשוב לך תצטרכי לעשות "שיעורי בית". הדרישות שלך יכולות להתקיים רק ברמות גימור מסויימות.

לדוגמה ב XV יש בקש״א ומערכות בטיחות מתקדמות רק ברמת אייסייט שקיימת מ2017. ואינני יודע אם זה בתקציב שלך או כמה רכבים כאלה עומדים למכירה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
בתאריך 29.1.2024 בשעה 13:22, nugit כתב:

תודה רבה אבל של איזה חברה/ות הדגמים הנ"ל?

מאזדה 

סובארו

קיה

מיצובישי

קיה.

זה בהתאמה לסדר של ההודעה מעלה.

עוד הייתי מוסיף לרשימה את היונדאי i20 קרוס, הקונה או הטוסון (תוך הימנעות מה 1.6 טורבו), בהנחה ותמצא כאלה עם מערכות הבטיחות שאתה מחפש. 

אגב, גם ה cx3 יכול להיות אחלה אופציה.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
פורסם

לקונה מהדור הקודם אין בקרת שיוט אדפטיבית.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל העונים 🖤

היתה לי הזדמנות והתחדשתי בלקסוס is300h executive 2015

חלום ישן לרכב יוקרה 

מחפשת המלצה לחברת ביטוח (פרסמתי הודעה גם בפורום רכב כללי)

• תוכן חדש...