Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים הם רק שחררו טריילר שצבר 55M צפיות ב-10 השעות הראשונות.

אני כבר לא יודע אם לבוא עם ציפיות גבוהות מידי כדי לא להתאכזב.

בכל מקרה, להערכתי, המשחק עצמו יצא בסוף 2025 לקראת הקריסמס,

וגם זה יהיה רק לקונסולות ולא ל-PC.

אז יש מלא זמן ואין לנו מה לשדרג את המחשב 😆

תהנו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה נראה מדהים, 

אם היה לי שקל על כל הבטחה לשחרור המשחק, הייתי אדם עשיר
מחכה להמשך עוד מ 2013... יאאללללה שחרור לנו אותו כבר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היסטורית גם 5 יצא קודם לקונסולות ורק אח״כ למחשב. 

(כמו rdr2 ושאר המשחקים שלהם)

נראה ממש דומה להדלפות שיצאו להם בתחילת שנה. 

ממש מחכה לשחק כבר על המחשב.

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות. יש עוד *לפחות* שנתיים. כשיתחילו להציג שיט אמיתי, יהיה על מה לדבר. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מעפן ביותר, מדגיש את כל הזבל בחברה המודרנית. 

פורסם

@Mikelt89 בהמשך למה שכתבת, בטלגרם (החצר האחורית) העלו השוואה בין הטריילר למציאות, כמעט כל המקרים קרו.

בין היתר הkaren עם הפטיש, הבחורה על הרכב, הבחור עם הקעקועים, הערום שעובד בגינה ועוד כמה.

פורסם

12 שנים מgta v... בונים לעצמם הייפ מטורף, המשחק הזה בטח ישבור שיאי מכירות בקצב היסטרי. במיוחד כשלכולם היום ובמיוחד לגיימרים יש אינטרנט סיבים מהיר, ברגע שיוצא מורידים ומתחילים לשחק.

פורסם

משחק גרוע זה הרי לא יהיה. הומור יש להם, עולפ גדול פתוח שבו תעשה מה שאתה רוצה יהיה. 

במקרה הכי גרוע זה יהיה  שחק שאכזב וסתם מרגיש כמו עוד gta. בשבילי רק זה מספיק. אז מפה אפשר להשתפר. 

אני לא באיזה הייפ כי זה ייקח מלא זמן, אבל בהחלט עושה חשק לשחק. 

• אהבתי 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ל- GTA הקודם חיכיתי, על הדרך, בשנת 2013 השקעתי במחשב יקר, בסוף הוא יצא רק לקונסולות ורק בשנת 2015 יצא גם למחשב.

זוכר שקניתי אותו ב- Pre-order שהיה כשעלה 75 דולר. כמעט ולא שיחקתי בו בכלל כי התברר שהוא די כבד על המחשב, למרות שהוא חזק ביחס לאותן שנים.

למרות שבכלל לא מיציתי את המשחק הקודם, עדיין מעניין אותי מה יהיה בחדש. 

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש כבר דיבור על מחירים או שזה מוקדם מדי בשביל זה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

יש כבר דיבור על מחירים או שזה מוקדם מדי בשביל זה?

מוקדם מדי. מוקדם מדי בכלליות לדבר על זה. סתם טריילר. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עלוב ביותר, טריילר למשחק בעוד שנה ומשהו.

מה הם עשו בעשור האחרון, רק שדרגו משחק קיים כי הם גילו את הSHARK CARDS במולטיפלייר.

מאכזבים מאוד מבחינתי, הגרפיקה נראית מדהים כמובן והם בטופ כרגיל.

מן הסתם אשחק בזה ואפילו אקנה PS וטלוויזיה אם צריך (אין לי טלוויזיה בבית) :(

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 12 שעות, Pavlik כתב:

ל- GTA הקודם חיכיתי, על הדרך, בשנת 2013 השקעתי במחשב יקר, בסוף הוא יצא רק לקונסולות ורק בשנת 2015 יצא גם למחשב.

זוכר שקניתי אותו ב- Pre-order שהיה כשעלה 75 דולר. כמעט ולא שיחקתי בו בכלל כי התברר שהוא די כבד על המחשב, למרות שהוא חזק ביחס לאותן שנים.

למרות שבכלל לא מיציתי את המשחק הקודם, עדיין מעניין אותי מה יהיה בחדש. 

מזכיר לי את עצמי 🤣

כשיצא ה- GTA 4 למחשב ושמתי עליו יד אי שם בתחילת 2009, המחשב הקודם שלי הריץ אותו לא משהו בכלל כי היה כבר ישן. ואז לקראת היציאה של GTA 5 קניתי בסוף 2012 מחשב חדש, יחסית טוב, במיוחד בשביל המשחק הזה שחשבתי שיצא ב-2013 אבל יצא רק ב-2015 למחשב ואז כבר המחשב שלי הריץ אותו לא משהו. בדיוק כמו שקרה לי עם המשחק לפניו 🙈.

מרוב הבאסה לא שיחקתי מאז במחשב בכלל, רק בקונסולות אצל חברים מידי פעם.

כל הילדות חרשנו על GTA 2 ואפילו היה לי דיסק מקורי! הכי אהבנו את VICE CITY ואת SAN ANDREAS אולי כי המחשב הצליח לסחוב אותם על גרפיקה כמעט מקסימלית ואולי בגלל הגיל שלנו באותה התקופה. היו ימים...

• אהבתי 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...