Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בארץ משפחתית גדולה מכונה "מנהלים".

כשרואים 406 שלא נוסעת זה עצוב, או כשנוסעת זה משמח. ה407 כל כך מכוערת שלא איכפת.

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 564
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יצא לי לצלם תמונה כי הייתי בריצה בלי טלפון, אבל במושב **** (נא לא להסגיר מיקומים) יש פורד קלאסית למכירה (ולפחות במבט חטוף חיצונית, נראית במצב ממש סביר). לצערי, לא יודע להגיד בדיוק את הדגם (פדיחה; מחיפוש קצר זה נראה דומה לקפרי דור 2 או קורטינה דור 3; מה שאני זוכר בוודאות זה שאין את סמל הפורד הרגיל של ימינו, אלא כיתוב FORD באותיות גדולות ועם מרווח גדול מאוד בין האותיות). שני צבעים - בורדו למעלה, לבן למטה. אני באזור מדי פעם, אז יכול לקפוץ לשם (בתקווה הרכב לא זז לשום מקום) ולצלם את השלט למכירה עם מס' הטלפון, למי שמעוניין (פנו בפרטי).

פורסם
בתאריך 10.2.2025 בשעה 16:47, Buki כתב:

כן בדור הראשון של 308 היה מנוע פרינס EP6    בנפח 1.6 ליטר אטמוספרי 120 כ"ס או טורבו 156 כ"ס

לטורבו היה 140 כ"ס עם גיר AL4 (הגבלה בגלל התיבה)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 59 דקות, איציק נ. כתב:

לטורבו היה 140 כ"ס עם גיר AL4 (הגבלה בגלל התיבה)

למיטב זכרוני השילוב הזה (140 כ"ס עם גיר AL4) הוצע רק בסיטרואן C4 דור ראשון ובפיקאסו המוקדמות. 

ב 308 בדגם הטורבו היה גיר 6 הילוכים והספק 156. 

פורסם

שניכם צודקים 

בתחילה הוצעה ה-308 עם גיר 4 היל' ו-140 כוח סוס.. בשנה-שנתיים האחרונות, שודך מנוע 156 כ"ס לגיר 6 היל' אייסין.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני שעה, chrono כתב:

לא יצא לי לצלם תמונה כי הייתי בריצה בלי טלפון, אבל במושב **** (נא לא להסגיר מיקומים) יש פורד קלאסית למכירה (ולפחות במבט חטוף חיצונית, נראית במצב ממש סביר). לצערי, לא יודע להגיד בדיוק את הדגם (פדיחה; מחיפוש קצר זה נראה דומה לקפרי דור 2 או קורטינה דור 3; מה שאני זוכר בוודאות זה שאין את סמל הפורד הרגיל של ימינו, אלא כיתוב FORD באותיות גדולות ועם מרווח גדול מאוד בין האותיות). שני צבעים - בורדו למעלה, לבן למטה. אני באזור מדי פעם, אז יכול לקפוץ לשם (בתקווה הרכב לא זז לשום מקום) ולצלם את השלט למכירה עם מס' הטלפון, למי שמעוניין (פנו בפרטי).

בהודעה בראש האשכול כתוב שאפשר לרשום אזור/שכונה 😕

פורסם

לקפרי 2 דלתות לקורטינה 4.

למרות שמכאנית הם דומות, חיצונית ממש לא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם קורטינות 2 דלתות אבל זה נדיר פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 7 שעות, chrono כתב:

בהודעה בראש האשכול כתוב שאפשר לרשום אזור/שכונה 😕

נכון וזה יחודד, פשוט בשל ניסיון כואב גם פה בפורום, קרה שפורסמו מיקומים ומכוניות נגנבו.

שם של עיר זה בסדר.

מושב, קיבוץ, שכונה קטנה - כולנו יודעים כמה קל לאתר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 9 שעות, Buki כתב:

למיטב זכרוני השילוב הזה (140 כ"ס עם גיר AL4) הוצע רק בסיטרואן C4 דור ראשון ובפיקאסו המוקדמות. 

ב 308 בדגם הטורבו היה גיר 6 הילוכים והספק 156. 

ב 308 בהתחלה היה AL4 עם הספק מופחת ל 140 כ"ס בוודאות (עברו תחת ידיי כמה כאלה), רק אחכ קיבלה גיר משודרג ואת ההפרש בהספק. ההספק המופחת הוא תוצר לוואי של הפחתה במומנט בגלל הגיר.

בנוגע לפיקאסו המוקדמות, תלוי איזה. הארוכות קיבלו גיר רובוטי עם 156 כ"ס, הקצרות (שהיו נדירות והיה אפשר לספור אותן על כף יד אחת) היו עם AL4\140 כ"ס. הארוכות שהגיעו בהתחלה עם גיר AL4 היו בכלל עם מנוע 2000סמק RFJ של 143 כ"ס.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 12.1.2025 בשעה 22:04, amosbmw כתב:

הוצאת לי את המילים מהפה.

הונדורה הרבה יותר מעניינת מהגולף.

הגולף אומנם הרגישה הרבה יותר איכותית ממכוניות מתחרות בני תקופתה, אבל היו לי איתה לא מעט gremlins. היתה לי 1.6 ידנית ב2002, ונהגתי גם ב2.0.

נכון להיום היא לא מעניינת במיוחד עד שתהפוך לאספנות.

בנוסף, לא ברור מההודעה והתמונות שלך האם הרכב בשימוש.

עברתי שם היום, הרכב בשימוש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...