Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב אולי לחוות דעת נוספת ממישהו?!?

אני כבר ממש צריך להזמין ולא יודע מה??

מוכן לשלם גם 800, 1,000 ש"ח.. 

הכי חשוב- עדכון לכל החיים, ושיקרא תקלות גם בלי נורת חיווי, עדיף שיהיה עם מסך מובנה בלי אפליקציות ובלוטוס וכו'... וכמובן שיהיה אפשר לאפס נורות כמו AIRBAG ומנוע וכו'.. בקיצור שלא יהיה מוגבל... תודה :)

פורסם

לא השתנה כלום. 

תקציב של 1000 שח מספיק לסורק שעושה כל מה שאתה רוצה עבור יצרן רכב יחיד ולא כולם.

מכשיר שמדבר ברמה הזאת עם כל סוגי הרכב עולה הרבה יותר מכך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

×
×
  • תוכן חדש...