Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מתצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היבואן יצא במבצע למכירת רכבים מתצוגה. ההנחה היא בסדר גודל של מעבר בין קטגוריות.

אחד המודלים הוא חדש (מתיחת פנים למודל קודם), אז ככל הנראה הרכב מהמודל הזה עמד כחצי שנה בתצוגה.

היבואן "עושה טובה" או שהוא מחויב לרענן?

ומה ההשלכות של מכירת רכב מתצוגה (נניח שאכן עמד חצי שנה ללא תזוזה)?

עריכה אחרונה על ידי usafun
  • מעניין 1
פורסם

זה כתב חידה ?

ציין את הדגם והמחיר המוצע לדגם מהתצוגה כדי להבין האם העיסקה כדאית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

זה כתב חידה ?

ציין את הדגם והמחיר המוצע לדגם מהתצוגה כדי להבין האם העיסקה כדאית.

למה צריך לציין משהו שאני לא שואל לגביו?!

• רעיון טוב! 1
פורסם

יבואן רכב לא יכול להחזיק רכב שעבר יותר מ 15 חודשים לאחר יצורו בלי למכור אותו. וצריך לידע את הקונה שעברה שנה מיום יצורו.

לגבי ההשלכות אין מה. לעשות, אנשים מקבלים רכבים שאולי עמדו חודשים בשמש והכול בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היבואן לא חייב כלום. 

אם המחיר שקיבלת מתאים לך בהשוואה למחיר של חדש ולא מתצוגה, אז תתחדש. 

אם המחיר לא מתאים לך, תזמין חדש. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

להבנתי שניכם חצי צודקים. היבואן אכן לא חייב למכור ויכול להחזיק ברכב עד שיתבלה. אך מרגע שעברו X חודשים (היה 12, הוארך ל-18 בקורונה, לא בטוח מה המצב היום) הרכב ירשם על שם היבואן, כלומר מי שיקנה אותו יקנה רכב עם 01 בעלים קודמים (פורמלית, משומש). היבואנים כנראה רוצים להימנע ממצב זה ומחליפים רכבי תצוגה. 

לי נדמה שעדיף רכב שעמד כמה חודשים באולם מוצל וממוזג מאשר בבונדד באילת. המינוס זה שכל מיני שיחקו בהגה השאירו BO טרקו את הדלתות בכוח והפליצו על המושב. איזה דיסקאונט זה מקנה? ענין די סובייקטיבי. גם הקונה יפליץ על המושב. 

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מה לגבי הרכיבים באוטו שעמדו ללא תנועה במשך החודשים הללו? האם זה "מחיר" הרכישה של רכב מתצוגה?

למשל, ברכב חדש אני תמיד בודק שהצמיגים ממש "טריים". לכל הפחות חודשיים אחורה. כאן בטח הצמיגים יהיו בני 7-8-9 חודשים. או השמן שעמד ללא תנועה - יש עם זה בעיה. או המצבר?

פורסם

בצמיג בן 7-8 חודשים זה צמיג שאין איתו בעיות.

ומה קורה הרכב עמד בנמל כמה חודשים? כלום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי השבוע ספורטז׳ מהדגם שקדם לנוכחי, מספר רישוי מסדרה 03 . הרכב שלי מהמשלוח הראשון של הדגם הנוכחי עלה לכביש במאי 2022 עם סיומת סדרה 02 . לפי מה שהצלחתי להבין, הרכב שכב בבונדד ללא ביקוש לא מעט זמן עד שעלה לכביש. הבעלים טוען שקיבל הנחה משמעותית. אני לא בטוח שבמקרה של רכב מתצוגה ההנחה תהיה מעבר ל״מחירי חבר״ או מעט טוב יותר. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נושא טחון לעייפה, אין משמעות לרכב שעמד בתצוגה, לעיתים מצבו טוב יותר מרכב שעמד בנמל.

ללכת לראות מה אתה קונה ושאין פגמים בצבע או בריפודים ולהתחדש.

• אהבתי 1

STI 2004

פורסם
לפני 10 שעות, yulianx כתב:

בצמיג בן 7-8 חודשים זה צמיג שאין איתו בעיות.

ומה קורה הרכב עמד בנמל כמה חודשים? כלום.

בדוגמא שנתת אני מבקש צמיגים טריים יותר.

פורסם

אפשר לבקש, למרות שאין סיבה שיתנו.

• תוכן חדש...