Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מה שאתם חושבים.

סרט דביק למיסוך בעת צביעת קירות, מה נקרא painter's tape ומגיע בד"כ בצבע כחול.

הייתי בהום צנטר ב"ב - אין. נגמר. (לפי התשובות כנראה הבחור שירת הרבה שנים באפסנאות). הייתי בטמבוריה ליד הבית - אין, מכר לי במקום מסקינג טייפ "מוחלש, מיוחד לצביעה", ובדיעבד יש מצב שחירטט אותי. בדקתי טלפונית בעוד כמה מקומות - נאדה.

מישהו מכיר מקום בגוש דן שבו בהסתברות גבוהה מאוד אוכל למצוא את הנ"ל?

חזיר דיזל

פורסם
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קח נייר (הנייר הצהבהב) דבק, תדביק על משטח כלשהוא לרגע ותוריד, עכשיו הוא מוחלש ואתה יכול להשתמש בלי חשש לתלישת צבע. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בשביל למצוא סרט כחול אמיתי ולא מחורטט בארץ אתה צריך לעשות שמיניות באוויר עם היבואן של 3M/scotch. ליוגב, אם אני לא טועה. דווקא שירותיים למדי. בטמבוריות יש רק זבל בצבע כחול ועל הום סנטר עדיף שלא ארחיב את הדיבור.

אם לא דחוף לצבוע **ממש ברגע זה** תזמין מאמזון, זה מה שאני עושה.

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגמרי מה ש @hans אמר

עד שלא עברתי לפה והשתמשתי באחד נורמאלי לא הבנתי כמה ההבדל עצום

Scotch blue painters tape הכי מוצלח לדעתי

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה לעונים.

חברים, בבקשה לא לשלוח אותי לאינטרנט, לחפש בגוגל אני יודע לבד. הכוונה אם מישהו יודע שזה קיים פיזית במקום כלשהו.

לפני 7 שעות, hans כתב:

בשביל למצוא סרט כחול אמיתי ולא מחורטט בארץ אתה צריך לעשות שמיניות באוויר עם היבואן של 3M/scotch. ליוגב, אם אני לא טועה. דווקא שירותיים למדי. בטמבוריות יש רק זבל בצבע כחול ועל הום סנטר עדיף שלא ארחיב את הדיבור.

אם לא דחוף לצבוע **ממש ברגע זה** תזמין מאמזון, זה מה שאני עושה.

לפני שעה, Liviur כתב:

לגמרי מה ש @hans אמר

עד שלא עברתי לפה והשתמשתי באחד נורמאלי לא הבנתי כמה ההבדל עצום

Scotch blue painters tape הכי מוצלח לדעתי

תודה. האמת שאני צריך לצבוע די דחוף. אנסה ניסיון אחרון למצוא היום tesa כחול שאמור להיות קיים באיזה חור בפלורנטין. אם לא יילך, אזמין Scotch מאמאזון, יגיע תוך חמישה ימים ויחסוך התרוצצויות מיותרות.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

Tesa זבל לא לגעת. חבל על ההתרוצצויות שלך, תזמין כבר משלוח אקספרס...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

Tesa זבל לא לגעת.

למה?

ברצינות. יש לי מספר מוצרים של Tesa, מה זבל בהם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בהצלחה, וצביעה נעימה. 

אם יש לך הרבה מה לצבוע, אולי שווה לך להתארגן על מרסס צבע חשמלי. יש את זה של האנטר למשל, לא עולה הרבה (ולא מחזיק יותר מעבודה אחת, תשאל אותי איך אני יודע...) אבל כן יכול לחסוך הרבה כאבי גב והתברווזות מיותרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

למה?

ברצינות. יש לי מספר מוצרים של Tesa, מה זבל בהם?

לא יודע לגבי שאר המוצרים. ספציפית לגבי המסקינג טייפ הכחול שהוזכר - לא עובד.

• תוכן חדש...