Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בעבר היינו מגיעים לירושלים ומחנים בחניון ממילא. עם פתיחת כביש 16 הנוח מאוד, רוצה לשאול אם יש חניון שנגיש ברכב בקלות וניתן לעלות על הרכבת הקלה ממנו?

תודה רבה

פורסם
לפני 9 דקות, mrmiki1234 כתב:

אהלן

בעבר היינו מגיעים לירושלים ומחנים בחניון ממילא. עם פתיחת כביש 16 הנוח מאוד, רוצה לשאול אם יש חניון שנגיש ברכב בקלות וניתן לעלות על הרכבת הקלה ממנו?

תודה רבה

החניון בגבעת התחמושת פעיל וקרוב יחסית לתחנה. הכניסה מכביש 9.

כביש 16 יתממשק בעתיד עם הקו השני של הרכבת הקלה, שעדיין רחוק מסיום. עשור כזה.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 35 דקות, hans כתב:

החניון בגבעת התחמושת פעיל וקרוב יחסית לתחנה. הכניסה מכביש 9.

כביש 16 יתממשק בעתיד עם הקו השני של הרכבת הקלה, שעדיין רחוק מסיום. עשור כזה.

תודה :)

איזה חניון? מה לשים בוויז?

פורסם

גבעת התחמושת קצת יותר קרוב למרכז העיר מאשר הר הרצל.

אממה, 'יום טיול בירושלים' לרוב כולל גם את עין כרם. הר הרצל זה ממש מעל עין כרם. 

אני הייתי הולך על הר הרצל.

בחזור תכנס לאוטו, סע דרך עין כרם וצא חזרה לכביש 1 דרך הקסטל.

הרבה יותר פסטורלי.

פורסם
לפני 9 שעות, Be roo כתב:

בדומה לגבעת התחמושת, גם בהר הרצל, יש חניון חנה וסע ואפילו זיכוי אם הוכחת שימוש בתחב"צ.

https://jet.gov.il/wp-content/uploads/2019/07/parkings_flyer.pdf

נכון, אבל בכוונה לא הזכרתי אותו כי הפקקים מסביב לא סבירים עקב העבודות בסביבה (הארכת הקו הראשון של הרכבת הקלה עד לבית החולים עין כרם + שאר עבודות פיתוח). אולי פחות בעייתי בחוה"מ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

נכון, אבל בכוונה לא הזכרתי אותו כי הפקקים מסביב לא סבירים עקב העבודות בסביבה (הארכת הקו הראשון של הרכבת הקלה עד לבית החולים עין כרם + שאר עבודות פיתוח). אולי פחות בעייתי בחוה"מ.

זה משהו חדש? כי יצא לי להגיע לשם לפני כחודש וחצי ולא היה קושי מיוחד.

אבל נשמע שאתה מכיר את האיזור טוב יותר, אצלי זה היה חד פעמי (ובסוף בכלל חניתי ברחוב של אחת השכונות הסמוכות).

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

נכנס מכביש 16, יוצא ביציאה של שערי צדק, עולה חזרה למעלה לרח' הרצל ותוך 2 דקות הוא בחניון.

אם זה לא יום חול אין פקקים.

אנוכי גר באזור.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מה שאורח לרגע רשם.

שום פקקים ושום בלאגן, כביש 16 יוצא מרחק נגיעה מהחניון בהר הרצל ואין יותר מדי עבודות.

הדרך הכי טובה לטייל היום בירושלים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...