Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, מרק10 כתב:

בספר הרכב של אופל מוקה מומלץ להשתמש בנוזל קירור בטכנולגית Lobrid  מדובר על נוזל קירור המיוצר בטכנולוגיה הכי עדכנית.

Lobrid

Lobrids are the latest generation of coolants in which the hybrid effect of a HOAT is even better aligned with and fine-tuned for the application. The level of mineral inhibitors is reduced and more organic inhibitors have been used, hence the name combining both low and hybrid. The mineral inhibitors used are often included in the name, for example: Si-OAT and P-OAT (silicate or phosphate OAT) or a combination of the two: PSi-OAT.

Untitled.jpg

היי, תודה
קראתי את הנ"ל כמה וכמה פעמים.. לצערי זה עדין לא אומר לי איזה נוזל מקורי משתמשים..

לפני 41 דקות, Buki כתב:

אופל Mokka דור שני (המדובר כאן) מובבסת על פיז'ו 2008, פלטפורמה ומנועים זהים. 

השרות גם על ידי מוסכי פיז'ו. לכן אני לא חושב ששבמוסכים האלו משתמשים בנוזל קירור שונה לפיז'ו ולאופל אבל אף פעם לא בדקתי את זה ולא יודע בוודאות. 

כן זה בדיוק מה שאני חושב..
מכיוון שהמפעל של אופל נמצא בצרפת ויוצאים ממנו כל הפיג'ו .. כשמרימים מכסה מנוע 80% מהחלקים שם שייכים לPSA וכתוב עליהם פיג'ו וסיטרואן..
לכן הערכה שלי שמשתמשים בחומר הזה:
No photo description available.

פורסם

אם אתה מאיזור ראשל"צ אני יכול לתת לך חצי ליטר או ליטר נוזל של פיז'ו ממיכל 5 ליטר שנפתח לפני חודש, השתמשתי בכמה ליטרים ממנו ואין לי מה לעשות עם היתר. 

פורסם
לפני 16 דקות, Buki כתב:

אם אתה מאיזור ראשל"צ אני יכול לתת לך חצי ליטר או ליטר נוזל של פיז'ו ממיכל 5 ליטר שנפתח לפני חודש, השתמשתי בכמה ליטרים ממנו ואין לי מה לעשות עם היתר. 

תודה רבה! אני אקפוץ מחר למוסך הקרוב
אני מאזור ר"ג.. 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Buki כתב:

אופל Mokka דור שני (המדובר כאן) מובבסת על פיז'ו 2008, פלטפורמה ומנועים זהים. 

השרות גם על ידי מוסכי פיז'ו. לכן אני לא חושב ששבמוסכים האלו משתמשים בנוזל קירור שונה לפיז'ו ולאופל אבל אף פעם לא בדקתי את זה ולא יודע בוודאות. 

אני בטוח שהנוזל הקירור תוצרת PSA יתאים לרכב. עצם העובדה שמדובר באותם מנועים לא בהכרח הם משתמשים באותו נוזל קירור.

הרכב של פותח האשכול רק ירד מפס הייצור וייתכן שהיייצרן ממלא נוזל קירור חדש בעל תכונות משופרות כמו אורך חיים גדול יותר והגנה טובה יותר למנועים העשויים מאלומיניום ברכבים החדשים למרות שהמנוע מדור 2.

תמיד שייצרן הרכב משדרג נוזל קירור הוא מפרסם מידע לגבי תאימות ותכונות הנוזל החדש למוסכים.

צריך לבדוק עם קיים TSB בעניין.

לפני 6 שעות, Vesko כתב:

תודה רבה! אני אקפוץ מחר למוסך הקרוב
אני מאזור ר"ג.. 

תעלה תמונה של נוזל הקירור שהוסיפו לך במוסך. שים לב שלא ימלאו מעבר לסימן MAX.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון:

הייתי היום במוסך CMI בת"א, צוות נחמד מאוד, קיבלתי יחס מעולה.

הם לא התרגשו בכלל מהמחסור, הסבירו שזה קורה עם מכוניות חדשות שיוצאות מהמפעל. 

הם עשו בדיקה לראות אם יש נזילה או משהו, לא ראו כלום. מלאו לי נוזל קירור מקורי של PSA (זה שהעלאתי מקודם).

שאלתי אם כדאי לרכוש מהם נוזל קירור, בהתחלה הוא אמר לי בשמחה תמיד טוב שיהיה.. אח"כ הוא אמר לי שאני לא באמת צריך את זה,

הנוזל עכשיו לא אמור "להיעלם" כמו שהיה בהתחלה, פשוט לעקוב מדי פעם לראות האם יש ירידה אם כן לקפוץ כדי שיבדקו את זה שוב במידת הצורך.
תודה על העזרה לכולם.🙏

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, om2 כתב:

לאיפה הוא נעלם?

@מרק10 פעם הסביר את זה, ונדמה לי אפילו העלה סימוכין של היצרן.

בכמה אלפי ק"מ הראשונים מתבצעת "הרצה" למשאבת מים, בשלב זה כמות כלשהי של נוזל יוצאת דרך המשאבה.

בהמשך אחרי ההרצה זה נפסק.

לפני כשעה, Vesko כתב:

הנוזל עכשיו לא אמור "להיעלם" כמו שהיה בהתחלה, פשוט לעקוב מדי פעם לראות האם יש ירידה אם כן לקפוץ כדי שיבדקו את זה שוב במידת הצורך

גם במערכת תיקנה לחלוטין יש אידוי דרך הפקק של משהו כמו 100-150 מ"ל בשנה, בדיוק בשביל זה יש מיכל שקוף שמאפשר לבדוק את המפלס.  

פורסם
לפני שעתיים, Vesko כתב:

עדכון:

הייתי היום במוסך CMI בת"א, צוות נחמד מאוד, קיבלתי יחס מעולה.

הם לא התרגשו בכלל מהמחסור, הסבירו שזה קורה עם מכוניות חדשות שיוצאות מהמפעל. 

הם עשו בדיקה לראות אם יש נזילה או משהו, לא ראו כלום. מלאו לי נוזל קירור מקורי של PSA (זה שהעלאתי מקודם).

שאלתי אם כדאי לרכוש מהם נוזל קירור, בהתחלה הוא אמר לי בשמחה תמיד טוב שיהיה.. אח"כ הוא אמר לי שאני לא באמת צריך את זה,

הנוזל עכשיו לא אמור "להיעלם" כמו שהיה בהתחלה, פשוט לעקוב מדי פעם לראות האם יש ירידה אם כן לקפוץ כדי שיבדקו את זה שוב במידת הצורך.
תודה על העזרה לכולם.🙏

בקיצור שרפת כמה שעות במוסך בשביל השקט הנפשי שלך.

חבל שלא קנית נוזל קירור כי בעתיד המפלס יירד עוד קצת שוב פעם. חפש אפשרות לרכישת ליטר של נוזל קירור.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...