Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלום לכולם,

כל אווירת החגים העלתה לי מחשבה לשנות במעט את האווירה בה אני נמצא כשאני נוהג

כיום אני עם סוזוקי אלטו, 2010, אוטומט, רכב שמפגין אמינות וצריכת דלק מצויינת, ההגדרה המילונית המדוייקת בעיני לרכב מ-A ל-B.

איש צבא מהדרום שמשרת במרכז, מדובר על נסועה של 20 אלף בשנה, בקרוב מאוד עובר לעבודה אחרת ובהתאם הנסועה תרד משמעותית מעריך לאזור ה10 ולכן חשבתי אולי להשתדרג מעט לרכב מיני/סופר מיני, ממש אוהב את הקטגוריה.

מעוניין לקבל את חוות דעתכם על מאזדה 2 בשנתונים סביב 2011

היבטי אמינות, עלויות אחזקה, צריכת דלק, נוחות נסיעה וכמובן הכל ביחס לאלטו.

אפילו אשמח גם לשמוע את דעתכם בעניין התזמון עם כל המצב של השוק או שבמחירים הקטגוריה והשנתונים זה עניין זניח שלא באמת מושפע..

השאיפה לא להוסיף יותר מ6 אלף ש''ח לצורך העניין אם יצא לפועל, מעריך שאצליח למכור את האלטו ב17k.

פורסם

בזמנו הייתה לי סוזוקי אלטו אוטומטית, והחלפתי לניסאן אלמרה 2002. הרגיש לי כאילו שדרגתי למרצדס. אז מאזדה 2 לגמרי תרגיש כמו שדרוג. 

בשוק הנוכחי של היד 2, מלבד עניין המחיר, יש בעיה נוספת קטנה לא פחות, זה שנוספו המון  המון רכבי זבל. חלקם הגדול גם במחיר גבוה, ככה שגם מחיר זה לא אינדיקציה לרכב שמור.  פשוט כולם מנסים את מזלם. הרי אפשר למכור את הרכב במחיר טוב, אז למה לא לנסות? 

גם לפני המשבר היה לא קל למצוא רכבים בני 10 שהם שמורים, והיום זה משמעותית יותר קשה. 

אם לא ממש בוער לך לשדרג, והרכב שלך במצב טוב, אני חושב שכרגע הייתי דוחה את זה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

ההמזדה למעט צריכת דלק תהיה שיפור בכול תחום, חפש את רמת אבזור דינמיק ולא אקטיב, לדנימיק 6 כריות אוויק לעומת 2 באקטיב וכמובן תוספות אבזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הרכב שלך אתה מכיר, הרכב שאת  מחפש יהיה חתול זקן בשק, שעלול לעלות ביוקר במוסך. לאור מגבלות התקציב, וכל עוד הסוזוקי מתפקד היטב, הייתי ממשיך לנהוג בו, ולחסוך לקראת שדרוג יותר משמעותי.

• רעיון טוב! 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...