Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיקול על החשבון של אשתי על רכב שהמוסך הוריד מהכביש (בסמכות וברשות) לפני כ 7 שנים. קיבלנו התראה על חוב, לא הבנתי על מה ולמה. שלחתי שאילתות (לפי ההנחיות, מה שאמור היה לדחות פעולות ביריונות מצד הרשות עד שאקבל תשובה) כמובן שלא קיבלתי תשובה אלא עיקול. רק עם ההודעה על העיקול קיבלתי את מספר הרכב. הרכב לא נמצא במאגר, כלומר על פי הבנתי הוא הורד מהכביש.

הבעיה שעברו 7 שנים, המוסך החליף בעלות ובכל מקרה לא שומרים כל כך הרבה שנים אחורה.

מה עושים??

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

האם פנית למוסך, יתכן מאוד שלמרות שינוי הבעלות המסמכים עדיין קיימים או שעברו לאיזה ארכיון וניתן לאתרם.

 

מעבר לכך - לקח שיש מסמכים ששומרים לתקופות ארוכות, 7 שנים הן מינימום. מסמכי בעלות ובעברץ בעלות, וביטוח של דירות ורכב, נמצאים ביניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אם קיבלת התראה על חוב לשמשרד התחבורה, ככל הנראה הרכב עדיין רשום על שמך .

נסה קודם כל לבדוק באיזור האישי באתר הממשלתי אם עדיין רשום על שמך. אם כן, לא בוצעה הורדה מהכביש. 

אני מניח גם שהמוסך לא נתן לך את הרישון הכתום (הורדה מהכביש) או איזה אישור שאכן כך קרה.

 

אם הרכב לא מופיע במאגר, זה לא מחייב, כי המאגר לא כולל הרבה רכבים מלפני שנת 2010 משום מה, אבל כן רכבים ישנים יותר (אני לא מוצא את המכוניות שהיו בבעלותי ב 2003 ,2006 ו 2010) 

 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

×
×
  • תוכן חדש...