Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש רכב ב10K שישמש בעיקר לנסיעה לעבודה בלילה, 30 קמ כל יום.

היה לי בעבר סיריון. למחיר זה הכי טוב שיש?

*אציין שאבא שלי מבין ברכבים והוא יודע לבדוק הכל, כולל לטפל ולתקן. גם בדיקות במוסך אני משלם רק על החלקים ולא על הטיפול.

פורסם

ידני/ אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בלי קשר לאיזה רכב ימליצו לך פה, אני אישית לא הייתי נוסע עם רכב כל יום מנתניה להרצליה.

הפקקים בדרך זה די זוועת עולם. אולי אתה לא רואה את זה עכשיו, כי החופש הגדול באופן מסתורי מפחית את התנועה בשעות הבוקר, אבל החל מ1 לספטמבר תראה עד כמה סיוט להיות בפקק תמידי בין מחלף נתניה לגלילות.

לא משנה איזה אוטו תקנה, שקול להשאיר אותו בבית ולנסוע בתח"צ.

לגבי רכב עצמו, מה ההעדפות? גדול/קטן/ידני/אוטומטי?

אם כי בגלל הפקק שיש בדרך הזאת, לא הייתי חושב על ידני אפילו.

בעצם רשמת בכותרת שזה אוטומטי.

לפני 4 שעות, yulianx כתב:

ידני/ אוטומט?

בנסועה כזאת לא הייתי חושב על ידני אפילו

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי בודק פורד פיאסטה עם מנוע 1.4, תהיה מודרנית מהסריון ובעלת 7 כריות אוויר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי יונדאי גטס 08 כבר 11 שנה , במחירים כאלו אני ממליץ על הרכב.

אמינות ברמה יפנית במחיר מגוכך! (יתן אפילו עודף מ10,000 ש"ח)

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, vadim6385 כתב:

בלי קשר לאיזה רכב ימליצו לך פה, אני אישית לא הייתי נוסע עם רכב כל יום מנתניה להרצליה.

הפקקים בדרך זה די זוועת עולם. אולי אתה לא רואה את זה עכשיו, כי החופש הגדול באופן מסתורי מפחית את התנועה בשעות הבוקר, אבל החל מ1 לספטמבר תראה עד כמה סיוט להיות בפקק תמידי בין מחלף נתניה לגלילות.

לא משנה איזה אוטו תקנה, שקול להשאיר אותו בבית ולנסוע בתח"צ.

לגבי רכב עצמו, מה ההעדפות? גדול/קטן/ידני/אוטומטי?

אם כי בגלל הפקק שיש בדרך הזאת, לא הייתי חושב על ידני אפילו.

בעצם רשמת בכותרת שזה אוטומטי.

בנסועה כזאת לא הייתי חושב על ידני אפילו

אני נוסע לעבודה בלילה וחוזר בבוקר, ככה שאין לי פקקים:)

ציינתי בכותרת שאוטומט

מיני/סופר מיני

@yulianx אבא שלי אמר לי שיהיה לי קשה למכור אותו אחר כך, ולכן אני עדיין נוטה לכיוון הסיריון

לפני 14 שעות, Uri82 כתב:

יש לי יונדאי גטס 08 כבר 11 שנה , במחירים כאלו אני ממליץ על הרכב.

אמינות ברמה יפנית במחיר מגוכך! (יתן אפילו עודף מ10,000 ש"ח)

הסיריון לוקחת לי 1 ל16 בנסיעה להרצליה וחזור, כמה הגטס לוקחת לך?

עריכה אחרונה על ידי hexxt
פורסם

גטס כדאי לחפש ברמות אבזור gli/glx/gls, ולא glf.

פורסם
לפני 10 שעות, hexxt כתב:

הסיריון לוקחת לי 1 ל16 בנסיעה להרצליה וחזור, כמה הגטס לוקחת לך?

כבר מזמן לא מדדתי , אבל נראה לי שהסריון חסכונית יותר , נסיעה כזו בגטס תהיה בערך 1 ל13-14

פורסם

בתקציב הזה, תיקח את הרכב הכי שמור ומטופל שתמצא ואבא שלך מבין איך לטפל בו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...