Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני מחפש רכב שישמש משפחה בת חמש נפשות ובמיוחד אותי נער בן 18 בטווח המחירים 40-45 אלף שח

תנאים הכרחיים הם מראה טוב, ארבע דלתות/חמש דלתות , ספורטיבי או אוטו צעיר, ביטוח לא יקר ולא אוטו שזולל דלק

אנא ממכם חברי לפורום אני מבקש את עצתכם.

פורסם

בתור אחראי פורום אני מצפה ממך לשמש דוגמא ולענות כמו בןאדם.

אני אדם פעיל בפורומים אחרים ונרשמתי לפורום מתוך ציפיה לפגוש באנשיםן נחמדים שיעזרו לי אני נמצא בדילמה של רכישת אוטו משומש ושאני מבקש עזרה אני מצפה לעזרה ולא לגידופים וחוצפה מובלטת בכתב אדום גדול ובמיוחד לא מאחרא/מנהל/מפקח או מה שלא תהיה.

תתביש.

פורסם

בתור גולש בפורום הזה אנחנו (אחראי הפורום) מצפים ממך לכתוב לפי כללי הפורום, אשר מבקשים בבירור (כלל מספר 11) לא לקרוא לאף אחד אחי אם הוא לא אח שלך באמת. וזה לא ממש משנה אם אתה פעיל בפורומים אחרים. אם אתה כותב כאן, כתוב לפי הכללים שלנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אדם פעיל בפורומים אחרים ונרשמתי לפורום מתוך ציפיה לפגוש באנשיםן נחמדים שיעזרו לי אני נמצא בדילמה של רכישת אוטו משומש ושאני מבקש עזרה אני מצפה לעזרה ולא לגידופים וחוצפה מובלטת בכתב אדום גדול ובמיוחד לא מאחרא/מנהל/מפקח או מה שלא תהיה.

תתביש.

תכתוב כמו בן אדם, תקבל תשובות שמתאימות לבן אדם.

אם זו הדרך בה אתה פעיל בפורומים אחרים, אז אתה מסתובב בפורומים שהמנהלים בהם מועלים בתפקידם ונותנים לאנשים לכתוב כמו בשכונה.

אצלנו לא שכונה. ומי שחושב שיוכל לכתוב כך ועוד להעביר ביקורת הוא חוצפן שצריך להתבייש.

חוץ מזה - ברוך הבא לפורום.

פורסם

כל עם ישראל אחים.

אני בעל פיצוציה בטבריה וכל קונה שני אצלי נכנס בגישה של "דוד,תביא סיגריות" , "אח שלי הביא חלב" או "גבר, תן מסטיק" והאמן לי שאף אחד מהם הוא לא אחי, דודי או מישהו שיכול לקרוא לי גבר כי הוא לא הציץ לי מתחת למכנס. האם עלי לא לתת שירות רק מכיוון שמדברים אלי בצורה זו ? לא. נכון ,גם העסק שלי פה זה לא שכונה. אבל, זהו דיבור נפוץ וחלק מהווי הישראלי השגור בפי כולנו, אני לא חושב שיש בזה טיפת חוצפה או אי-נימוס. אני חושב שזה דווקא מראה על הערכה , שפניתי אליכם כאחים שלי לא התכוונתי להוריד/לפגוע ברמת הפורום אלא סה"כ להתנהג יפה כמו שמקובל (או שחשבתי שמקובל) בתרבות הישראלית.

פורסם

כן האמת שזה נכון אבל קשה למצוא כזאת במחיר שהוא מתחת למחירון אנשים משקיעים בה כל כך הרבה כאילו אוחזים הם ברכב סופר-ספורט ומבקשים מחיר גבוה. כמו כן אני מתלבט אם לקחת את הלנטיס 98 1800 סמ"ק עם הגג-שמש והפנסים המחוברים , אוטו יפיפה , אבל אשמח לשמוע עוד עצות.

פורסם

תתביש.

אגב, בציווי אומרים:"בוש לך". תמיד רציתי להגיד את זה :wink:

בפורום יש חוקים. לא מתאים לך, אז אתה יודע מה....

הדרישות שלך קצת מוגזמות. רכב משפחתי שיהיה גם יפה גם זריז וגם בעל צריכת דלק נמוכה וכל זה ב45 אלף ש"ח.

אתה יכול להתפשר על מאזדה לנטיכס או אולי פוקוס מהשנים הראשונות שהיא יצאה.

אם יש אפשרות לעלות קצת את התקציב אז פורד פוקוס עונה על רוב הדרישות.

איזו תיבת הילוכים אתה מחפש?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
כל עם ישראל אחים.

אני בעל פיצוציה בטבריה וכל קונה שני אצלי נכנס בגישה של "דוד,תביא סיגריות" , "אח שלי הביא חלב" או "גבר, תן מסטיק" והאמן לי שאף אחד מהם הוא לא אחי, דודי או מישהו שיכול לקרוא לי גבר כי הוא לא הציץ לי מתחת למכנס. האם עלי לא לתת שירות רק מכיוון שמדברים אלי בצורה זו ? לא. נכון ,גם העסק שלי פה זה לא שכונה. אבל, זהו דיבור נפוץ וחלק מהווי הישראלי השגור בפי כולנו, אני לא חושב שיש בזה טיפת חוצפה או אי-נימוס. אני חושב שזה דווקא מראה על הערכה , שפניתי אליכם כאחים שלי לא התכוונתי להוריד/לפגוע ברמת הפורום אלא סה"כ להתנהג יפה כמו שמקובל (או שחשבתי שמקובל) בתרבות הישראלית.

אבל הפורום הזה הוא לא פיצוציה.

בשפת רחוב אין בעיה לדבר, ואני יכול להבין אנשים שמדברים בצורה כזאת (גם לי יש חברים כאלה). אבל כשאתה כותב בפורום, והדברים נשארים כתוב פיקסל על גבי מסך, אתה רוצה שיתייחסו לזה ברצינות. זה לא איזו פליטה של "אחי" שנזרקת לחלל האוויר בשביל לגרום לשומע להרגיש טוב. ואנחנו יודעים שלא התכוונת לפגוע ברמת הפורום, אבל אתה לא מבין שלטווח הארוך זה כן פוגע. אם זה יהפוך למנהג כאן, אז כולם יתחילו להרגיש בנוח להמשיך לדבר בשפת רחוב, והרמה תרד (כי שפת רחוב היא רמת דיבור נמוכה, אין מה לעשות).

אז בוא נשכח לרגע את התרבות הישראלית ונדבר לפי תרבות הפורומים. תאמין לי שזה יהיה יותר נעים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כצעיר אתפשר על ידני אבל בגלל אבי ואחותי שלומדת נהיגה עלי לחפש אוטומטית.

וזוהי לא דרישה מוגזמת , ישנם את ההונדות למינהם אך איני אוהב את הרכב הזה ואת הגולף 97-96 שביטוחם ואחזקתם יקרה לי אך עומדים במחיר. אשמח לשמוע עוד עצות

פורסם

מה עם מגאן קופה?

לא כל כך משפחתי אבל אם רוב הזמן אתה נוסע בה אז היא בסדר....

יש אחד בפורום אוהד מ,מוכר את שלו 96' מנוע 2000 ונראית בן ז**ה.....

פורסם

לקחתי במיוחד בשבילך לוח פוקוס ואני מסתכל מה יכול להתאים לך...

אם לא אכפת לך להתפשר מאוד בשנתון הרכב יש bmw סידרה 3 שנת 1994-1997 לערך. פוזה,כוח(תלוי במנוע) אוטומטית ויש מקום למשפחה. בקשר לדלק,אם אתה לוקח 316 או 318IS זאת לא אמורה להיות בעיה אני חושב. אבל הביטוח והתיקונים כנראה לא זולים.

טויוטה קורולה,סובארו (השאלה איזו אפשר בתקציב הזה),סיאט איביזה/קורדובה,

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תודה אחי אבל על פוזה של ב.מ.וו מהשנים האלה אני מוכן לוותר כי הן הרכבים האלה בישראל מזכירות מעט את הרכבים בשטחי הגדה. וחוצמזה הביטוח מרקיע שחקים במיוחד עם ביטוח צעיר. תודה עם העצות אני בודק פרטים על הרכבים שאתם מציעים. המאזדה בינתים בעדיפות תודה על העזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...