Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש ירדתי למרכז מאיזור ירושלים מקום מגורי, ושמעתי רעשים ברקס שהתחזקו, מכיוון שפחדתי להמשיך לנסוע איתם נכנסתי למוסך שבעבר טיפלתי אצלו ויש חברות והרבה פרטיים שמטפלים אצלו כי הוא יחסית אמין ומקצועי.

הוא אוטומטית איבחן שמדובר בצורך להחלפת רפידות וצלחות (קדמיות, משם הגיע רעש).

החלפתי אצלו.

בנסיעה חזור הבחנתי שעדיין יש רעשים. חזרתי אליו אחרי שבוע, ואמר לי שהוא לא יכול היום ושאחזור יום אחר.

לפני החגים לא היה לי זמן והתקשרתי אליו, אמר לי שהוא עמוס ושאגיע יום אחר.

אתמול הזדמנתי למרכז נכנסתי אליו הוא אמר לי שאין סיכוי שהוא מסתכל על האוטו היום, אחרי ויכוח של כבר מדובר בחודש הוא אמר לי שהם מכיוון שזה חליפי ולא מקורי אז זה יעשה רעש וזה ממש לא נורא.

שאלתי לחברים:

א. האם אפשר לדעת ממה זה בלי לראות את הרכב? והאם זה משהו נורא?

ב. האם זה שווה מרדף אחריו למרכז או ששווה לי לטפל באזור מגוריי בלי אחריות שלו?

פורסם
לפני 31 דקות, ba323f כתב:

אכן רפידות מאיכות ירודה יגרמו לרעשים.

רעש של חריקת ברזל?

האם שווה פשוטלהחליף רפידות לאיכותיות?

והאם יש פה עניין בטיחותי?

פורסם

הכי בטוח זה לפנות למוסך לבדיקת בלמים, באם ימצא כי הבלמים תקינים, והכל מורכב כראוי, אז אין כאן עניין בטיחותי.

רפידות מאיכות ירודה יוצרות רעש שריקה.

דרך דפי הפורום לא ניתן לבדוק את הבלמים.

פורסם
לפני 1 דקה, ba323f כתב:

הכי בטוח זה לפנות למוסך לבדיקת בלמים, באם ימצא כי הבלמים תקינים, והכל מורכב כראוי, אז אין כאן עניין בטיחותי.

זה לא יצא לי יותר יקר מלהחליף רפידות?

פורסם

לא.

לך תעשה בדיקה לך תדע אם הוא החליף בכלל 

למרות שכן כמו שאמרו רפידות מאיכות ירודה יכולות להרעיש לא מעט 

• תוכן חדש...