Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטענת רכב פלאג אין (קיה נירו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אני יודע שפחות שווה לבצע את זה ככה כי זה יהיה יותר יקר, אבל חוץ ממקומות הטענה ציבוריים אין לי את האפשרות להטעין או להקים תחנת הטענה בבית, 

חייב להטעין רכבי פלאג אין??, אני מעדיף את הנירו פאג אין, כי יש לו יותר פיצ׳רים וחצי כיסאות עור

וגם כי כרגע אין במלאי קיה נירו היברידית..

פורסם

אין חובת הטענה, יש אצלנו מספר עובדים שלאחרונה קיבלו את הרכב הזה, לרובם אין אפשרות הטענה בבית, בחניה של העבודה הותקנו מספר עמדות המשמשות אותם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שבוע שכן שלי קנה קיה נירו פלאג אין, לא נראה שיש לו איפה להטעין אותה. לדעתי נוסע בה ככה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

כפי שנאמר, אין שום בעיה להשתמש ברכב ללא טעינה.

כמובן שצריכת הדלק לא תהיה אופטימלית.   הרכב בעצם סוחב משקל עודף של כ100 קילו בשל סוללה גדולה שכנראה לא תגיע לטעינה מלאה אף פעם.  אולי בירידות ארוכות לכיוון ים המלח.

רכב היברידי רגיל שאינו פלאג-אין כנראה יהיה חסכוני יותר בשל משקל עצמי נמוך יותר.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

בגלל המדיניות הגאונית של הטבת מס גדולה יותר לרכב היברידי פלאג אין רוב הקיה נירו בליסינג הן פלאג אין למרות שלרוב נהגי הליסינג אין עמדת טעינה וגם לא אכפת להם כי הדלק על חשבון המעסיק...
בלי קשר, גם שכנה מבוגרת שלי שבקושי נוסעת קנתה לאחרונה קיה נירו פלאג אין חדשה ואין לה איפה לטעון. לא יצא לי לשאול אותה למה קנתה דווקא את המכונית הזאת

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, motior כתב:

למרות שלרוב נהגי הליסינג אין עמדת טעינה

והסטטיסטיקה מאיפה? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 10 שעות, banji man כתב:

כפי שנאמר, אין שום בעיה להשתמש ברכב ללא טעינה.

כמובן שצריכת הדלק לא תהיה אופטימלית.   הרכב בעצם סוחב משקל עודף של כ100 קילו בשל סוללה גדולה שכנראה לא תגיע לטעינה מלאה אף פעם.  אולי בירידות ארוכות לכיוון ים המלח.

רכב היברידי רגיל שאינו פלאג-אין כנראה יהיה חסכוני יותר בשל משקל עצמי נמוך יותר.

מסכים, חווה את זה באיוניק היברידית רגילה, לא מגיעה למכסימום אלא אם יורד מירושליים או מהכרמל

פורסם

לא חייב אבל מומלץ, אם תסע רק על דלק, ובטח בנסיעות קצרות, לא תצליח להטעין את הסוללה מספיק

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

והסטטיסטיקה מאיפה? 

האמת שאין לי נתונים.  רק מה שאני רואה ואולי זה מדגם אקראי אבל אני רואה הרבה קיה היברדית פלאג אין חונות ברחובות ולא ליד עמדת טעינה...
אולי אני טועה אבל זה נראה לי הגיוני - ככל הידוע לי חברות הליסינג ורוב מרומות העבודה לא מממנות עמדת טעינה, אבל רוב מקומות העבודה משלמות את הדלק אז אין הרבה מוטיבציה לנהגים לטעון את הרכב

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לי יש פלאגאין בליסינג, ואין עמדת טעינה במקום העבודה.

במצב אקו הסוללות לא יטענו במלואן, מחשב הרכב מנצל את החשמל ומכבה את מנוע הבנזין ככה שהחשמל שיוצר בנסיעה משמש לנסיעה ולא נצבר כמעט, למעט ירידות ארוכות.

במצב ספורט הסוללות נטענות כי מנוע הבנזין עובד ב 99% מהזמן, אבל מצב ספןרט בזבזני בדלק, אז לא ממש הרווחת, אלא אם התוואי שלך כמוני: עירוני ובין עירוני, ואז בחלק הבינעירוני אתה נוסע על מצב ספורט, וכשמגיע לשלב העירוני עם הפקקים - תישאר לך אנרגיה בסוללות שתספק לך נסיעה חשמלית נוחה, ותפחית גם בלאי מהגיר.

פורסם

11,000 ק"מ עם נירו פלאג אין, ולא הטענתי אפילו פעם אחת

אני כן יודע להגיד לך שחצי מהנסיעה לאילת (על מצב ספורט) תטעין לך את הסוללה עד הסוף

פורסם

מנצ"לש לעניין נסיעה על חשמל בלבד. CHR יכולה בכלל לנסוע על חשמל בלבד במהירות סבירה או רק לזחול ? כי לפי התצוגה, מצב חיסכון (כחול) הוא רק עד 20 קמ"ש.

ובכלל, האם מעבר לטווח חשמלי בהיברידי יש מגבלת מהירות שמעליה מנוע הבנזין מניע?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...