Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

בשנים האחרונות משתמש בדבר כזה:

E5837C56-AAB0-467C-9E18-004B8B781B7D.jpeg.35cbefc4e692932aea9a5d36ea7d0bb3.jpeg

בחורף עובד מההסקה המרכזית של הבניין, בקיץ עובד על חשמל חכם. לא מוכן לחזור לשום דבר אחר.

זה משהו שמוכרים בארץ? אני מכיר כזה בלי חיבור של חשמל, רק מים מההסקה המרכזית, אבל באירופה.

פורסם
לפני 17 דקות, פריג'י כתב:

זה משהו שמוכרים בארץ? אני מכיר כזה בלי חיבור של חשמל, רק מים מההסקה המרכזית, אבל באירופה.

בוודאי, ראיתי לפני כמה שבועות אצל הספק שלי את הדגמים האלו:
https://atmor.net/he/towel-warmers/

נראה לא רע בכלל וגם לא היה יקר במיוחד.

https://www.ace.co.il/3037308.html?ref=shoppingads&gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5wahqayaedA9J36mot-IR18hM0o7TqRmnjPIgN5v8CgAeB27rdaJnOi0aAol5EALw_wcB

יש גם של יונדאי:
https://shop.super-pharm.co.il/home/bathroom-and-toilet/towel-heater/מחמם-מגבות/p/mp-00029779

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

בשנים האחרונות משתמש בדבר כזה:

E5837C56-AAB0-467C-9E18-004B8B781B7D.jpeg.35cbefc4e692932aea9a5d36ea7d0bb3.jpeg

בחורף עובד מההסקה המרכזית של הבניין, בקיץ עובד על חשמל חכם. לא מוכן לחזור לשום דבר אחר.

חיפשתי משהו בסגנון עם חימום חשמלי בלבד, אבל יש או בהספקים קטנים או במחירים מטורפים.

פורסם (נערך)

גם ממליץ על מפזר חום (1000/2000W). 70ש"ח חיברתי אותו לנורה.

כנראה שאצלך זה מא"ז של 10A ומחובר עוד צרכן בינוני/גדול.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם
לפני 19 שעות, פריג'י כתב:

כן יש לי עדיין אחד כזה במחסן של אטמור.

חסר לו גומיה או שתיים למטה (שמשמשות כדי שלא יזוז וירעיש).

בהזדמנות אני אשמיש אותו ואדביק לו גומיות חדשות.

אבל זה לגמרי לא במקום מפזר חום או משהו דומה, זה מחמם את המגבות (וגם מייבש אותן אחרי המקלחת)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל זה לגמרי לא במקום מפזר חום או משהו דומה, זה מחמם את המגבות (וגם מייבש אותן אחרי המקלחת)

תלוי בהספק. מתקן בהספק 1000 וואט בהחלט יכול לחמם חדר אמבטיה. המתקנים הזולים מספקים עשירית מזה.

פורסם

המתקנים שאיציק שם לינקים שלהם (אטמור ויונדאי) הם באיזור 100W.

אגב גם 1000W זה לא המון לחדר אמבטיה, תנורים או מפזרי חום הם בד"כ 1800W ומעלה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

המתקנים שאיציק שם לינקים שלהם (אטמור ויונדאי) הם באיזור 100W.

אגב גם 1000W זה לא המון לחדר אמבטיה, תנורים או מפזרי חום הם בד"כ 1800W ומעלה.

אני מפעיל רדיאטור צלעות על דרגה 1 מתוך 3 וזה מספיק לחדר אמבטיה. עקב שטח פנים קטן וזרימת אוויר פאסיבית החימום דורש זמן, אבל 1000 וואט בהחלט מספיקים.

אם אני מפעיל את הרדיאטור בעוצמה מקסימלית, אז הוא פשוט מגיע לטמפ׳ עבודה מהר יותר ומתנתק. בסופו של דבר חימום החדר לוקח אותו זמן.

פורסם

זה תלוי בגודל החדר, במקלחת המרכזית בדירה הקודמת תנור של 2000W הצריך הדלקה מוקדמת של לפחות 7-10 דקות (וכמובן סגירת החלון).

בדירה הנוכחית כבר התקנתי את ה-MyUbi שהברווז שאל לגביו (שהוא גם עם מפוח) וזה משמעותית יותר טוב מהתנור (שללא מפוח).

גם המיקום הפעם יותר אידיאלי ככה שהוא מחמם את האיזור שמולו שזה האמבטיה עצמה, ורק אחרי זה מתחממים האיזורים של האסלה ופינת הכביסה.

חימום עם 1000W במקום 2000W מצריך יותר תכנון, הדלקה יותר זמן מראש וכו'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבקש להחליף את המוצר הזה בחנות במפזר חום גנרי. אתה סוגר את החלון והדלת ותוך 10 דקות כל החדר חמים ונעים. יש גם מפזרי חום מיוחדים לחדר מקלחת שצמודים לקיר.

לא צריך יותר מזה אלא אם אתה ממש רגיש לקור וחבל להתחיל להתעסק בחשמל של דירה שכורה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...