Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להכניס אליו את הרכב שלי להחלפת פגוש אחרי תאונה, כיון שהוא מוסך הסדר של AIG וגם מורשה רנו.

לא מצאתי ביקורות עליו, ולמרות שזו כבר הרנו השניה שלי מעולם לא נתקלתי במוסך הזה.

מקווה שהמלצות כאלו לא בעייתיות בפורום 😰

פורסם

הי,

נסיון מטיפול יחיד (יומיים) + ביקור ייעוץ.

קליאו דור רביעי הוכנסה לריקול מזגן (הוחלף באחריות) + טיפול 60 אק״מ.

מדובר במוסך קטן ומשפחתי (הבעלים מנהל, אשתו אחראית פיננסית) שהוקם לפני כ- 3-4 שנים.

כמי שמטפל במוסכי לקסוס ובמוו הסמוכים, אין מקום להשוואה מבחינת התנאים וכו׳.

ואולם, חווית השרות הייתה טובה מאד. ביקשתי וקיבלתי הנחה עם הרישום, הבעלים התערב בזמן החיוב והוסיף הנחה מבלי שהתבקש.

אך גולת הכותרת (לא אמורה לעניין את מי שמגיע לטיפול/תיקון, מבחינתי אינדיקטור משמעותי) הייתה בסיום יום העבודה: אותם מכונאים שזה עתה שטפו ידיים והחליפו בגדים, נפרדו בלבביות הדדית מהבעלים כאילו מדובר היה בבני משפחה.

מציין זאת משום שמכונאים המתייחסים כך למעסיק, סביר שיעשו ככל שלאל ידם שלא להביך אותו.

אין לי מושג לגבי פחחות, לא נראה לי שיש תנור - יתכן ומוציאים עבודות למוסך ייעודי בסביבה.

בהצלחה,

איציק

• רעיון טוב! 2
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תוכן חדש...