Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן. קניתי את הרכב אי שם ב2017, כבר אחרי הקניה עשיתי ישור קו בכל הנוגע למערכת הקירור - החלפתי רדיאטור, תרמוסטט, צינורות, משאבת מים וכו'.

הרכב נסע 4 וחצי שנים, כאשר מד החום יושב ממש על הקו התחתון מלמטה - לא זז מילימטר אף פעם. לפי דעתי גם זאת אחת האימפרזות הכי "קרות" בארץ, רכב שפשוט לא מתחמם.

לפני שנה בטעות עשו לי ניקוי בית מצערת, וכנראה באחד הצינורות שמובילים לרדיאטור, הרכיבו אותו בלי לנקז את האוויר שנוצר, וכך גם התחמם לי המנוע. הלכתי למורשה סובארו וניקזו לי את האוויר.

נסעתי ככה שנה, ועכשיו פתאום שמתי לב שבשבועות האחרונים, מד החום נמצא מעל איפה שהוא היה במשך כל השנים האלה, זה עדיין לא מגיע לחצי, אבל בכל זאת. בעליות כבדות, במיוחד כאלה שנמשכות כמה קילומטרים, מד החום יכול להגיע גם לאמצע, לא תקין. אצלי גם אם הייתי נוסע על 6 אלף סל"ד במשך זמן ממושך המד לא היה זז אפילו.

לצערי אין לי שקע דיאגנוסטיקה לוודא שהמד לא מזייף. אבל קשה לי להאמין, כי הוא זז צפונה כשאני מאמץ את הרכב, אז נראה לי שהוא תקין.

רדיאטור מלא במים ירוקים (יש איבוד מים ממש ממש ממש קטן - אפילו זניח), מיכל עיבוי נמצא בדיוק איפה שצריך.

אני חושב במאוורר שלא נכנס לפעולה, או רדיאטור עייף.

מה לדעתכם?

עריכה אחרונה על ידי Maximiliano
פורסם

שרדיאטור יחזיק רק 4 שנים - לא נראה לי לפחות כ"כ סביר (במיוחד אם השתמשת בנוזל קירור איכותי).

לגבי מאווררים - אתה יכול לבדוק את זה לבד - לחמם את המנוע בעמידה , או עמידה אחרי נסיעה ממושכת - אמורים המאוורר/ים (אולי יש שניים ברכבך איני יודע) לפעול לסרוגין. כ"כ אם אתה מפעיל מזגן - מאוורר אמור לפעול מייד.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 21 שעות, dorban5 כתב:

מד החום באמצע וזה תקין לדעתי אין מה לגעת. 

זה לא תקין, בוודאות.

מד החום שלי היה כל השנים כמו בתמונה הזאת, ולא זז לא למעלה ולא למטה גם אם האוטו היה במצב של מאמץ.

206275701_10226359908407912_9185075493920334937_n.jpg

פורסם
לפני 23 שעות, dorban5 כתב:

מד החום באמצע וזה תקין לדעתי אין מה לגעת. 

טכנית אתה צודק.

אבל מי שהתרגל לראות את המחוג במקום קבוע, וכעת במקום "קצת אחר" - מתחיל לחשוש (מבין אותו).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...