Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

יש לי טויטה פריוס 2011, והיום בבוקר נדלק לי נורת אזהרה image.png.12fa2432b0551e3fa2242a923ceac460.png

מה אני צריך לעשות ?

והאם לבינתיים לא לנסוע באוטו ?

תודה רבה

פורסם

1. זו נורת תקלה כללית, מחשב מנוע זיהה משהו לא תקין ורשם בזיכרון קוד תקלה. 

2. את הקוד אפשר לקרוא באמצעות סורק תקלות. קיימים המון סורקים, החל מסוקרים מקוריים של היצרנים, סורקים מקצועיים של יצרני צד שלישי שעלים אלפי דולרים וגם סורקים פשוטים שמתחברים דרך Bluetooth לטלפון נייד וכל אחד יכול לרכוש בכמה עשרות שקלים ברשת.

3. אתה יכול לפנות למוסך המטפל שלך, המכונאי יחבר סוקר וישלוף את הקוד, לפי הקוד יציע פתרון. רוב התקלות הן תקלות סטנדרטיות ומוסך שמכיר את הדגם המדובר, מכיר גם את רוב התקלות. 

4. אם המנוע עובד רגיל, לא מזייף, לא רועד, סוחב רגיל - אתה יכול לבקש מהמוסך למחוק את התקלה ולא לבצע שום תיקון, תראה אם התקלה חוזרת. לפני כן תרשום או תצלם איזה קוד זה היה. 

בנתיים לפי הקוד תוכל להתייעץ פה וגם לחפש באינטרנט, מה אומר הקוד ומה עושים כדי לתקן את התקלה. 

5.כמובן שאתה יכול פשוט לבקש מהמוסך לתקן את מה שצריך.

6. אם המנוע לא עובד רגיל, אלא רועד, מזייף, לא סוחב - תטפל מידית ואל תסע עם האוטו מעבר לנסיעה למוסך. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 10.9.2021 בשעה 00:09, Buki כתב:

1. זו נורת תקלה כללית, מחשב מנוע זיהה משהו לא תקין ורשם בזיכרון קוד תקלה. 

2. את הקוד אפשר לקרוא באמצעות סורק תקלות. קיימים המון סורקים, החל מסוקרים מקוריים של היצרנים, סורקים מקצועיים של יצרני צד שלישי שעלים אלפי דולרים וגם סורקים פשוטים שמתחברים דרך Bluetooth לטלפון נייד וכל אחד יכול לרכוש בכמה עשרות שקלים ברשת.

3. אתה יכול לפנות למוסך המטפל שלך, המכונאי יחבר סוקר וישלוף את הקוד, לפי הקוד יציע פתרון. רוב התקלות הן תקלות סטנדרטיות ומוסך שמכיר את הדגם המדובר, מכיר גם את רוב התקלות. 

4. אם המנוע עובד רגיל, לא מזייף, לא רועד, סוחב רגיל - אתה יכול לבקש מהמוסך למחוק את התקלה ולא לבצע שום תיקון, תראה אם התקלה חוזרת. לפני כן תרשום או תצלם איזה קוד זה היה. 

בנתיים לפי הקוד תוכל להתייעץ פה וגם לחפש באינטרנט, מה אומר הקוד ומה עושים כדי לתקן את התקלה. 

5.כמובן שאתה יכול פשוט לבקש מהמוסך לתקן את מה שצריך.

6. אם המנוע לא עובד רגיל, אלא רועד, מזייף, לא סוחב - תטפל מידית ואל תסע עם האוטו מעבר לנסיעה למוסך. 

תודה רבה על התשובה המפרטת והמסודרת,

המנוע עובד כרגיל, ונורת אזהרה נעלמה לאחר יומיים לבד, האם אני עדיין אמור לבדוק או שאין מה ? 

• תוכן חדש...