Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 40,000 פיגו 3008 בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיגו 3008 מנוע בנזין. צריך לעבור טיפול תקופתי 40,000 קמ. במוסך מורשה בנתניה רוצים 1650 שח ( כולל החלפת מצתים, שמן מנוע, מסנן אויר, מסנן מזגן ומסנן שמן). נשמע לי מופרז בעליל. מישהו מכיר מוסך טוב מורשה פיגו באזור השרון, המרכז שהוא גם מקצועי ואמין גם הוגן ומספק אך ורק חלפים מקוריים?   

פורסם (נערך)

אכן זה מה היצרן דורש עבור טיפול 40 לרכב.

יש לך בכפר סבא את פוספלד, בחדרה את יורומוטורס ובהרצליה את הדקל אבל המחירים שלהם יהיו כמעט זהים להצעה שקיבלת.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

כל 40 אלף קילומטרים צריך להחליף מצתים? 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מורשי היבואן, מקצועיים מאוד, מומחים למכוניות פז'ו וסיטרואן ואמינים ומגיעים אליהם גם מרחוק

"מוסך גבע" (רונן ויוסי) שברח' תושיה 24 ת"א, טל 053-8094122 ותאם איתם את בואך מראש.

בברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 26 דקות, vladclar כתב:

כל 40 אלף קילומטרים צריך להחליף מצתים? 

כל שנה שנייה או 40 אלף צריך פלגים, מסנן אוויר, מסנן מזגן ונוזל בלמים.

פורסם

המלצה חמה על 'גבע'. 

אתמול יוסי השאיר אותי עם לסת שמוטה בגלל משהו שעשה, ואני אתפנה לכתוב על זה. אבל בגדול - גש לגבע. תושיה 24 תא. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פלאגים הם חלק מאוד יקר במוסך אני קונה בעצמי ומביא להם בטח רוצים ממך 700 שקל עבור סט (תבדוק שאלה באמת מה שאתה צריך)

https://www.motorstore.co.il/items/3372782-סט-פלגים-פג-ו-308-207-C3-ב-מ-וו-סד-1-מיניקופר-NGK-PLATIMUM   

של NGK 180 שח לסט

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, discoTD5 כתב:

המלצה חמה על 'גבע'. 

אתמול יוסי השאיר אותי עם לסת שמוטה בגלל משהו שעשה, ואני אתפנה לכתוב על זה. אבל בגדול - גש לגבע. תושיה 24 תא. 

אחד המוסכים הכי טובים בארץ! לא פעם המלצתי בשרשור ההמלצות. מה  ש- @מוסך גבע עושה כדי להיוץ בקו הראשון ברמה הטכנולוגית הוא לא מובן מאליו.

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...